Új hozzászólás Aktív témák

• azbest
    félisten

Ha jól tudom csak a tévék "váltanak" frekit netflixhez a hivatalos megoldással. Régebben beszélgettük, hogy se android tv se fire tv eszközöknél nincs benne az appban - pedig régen tudta - a képfrissítés váltás. Mert régebben sokan panaszkodtak a felhasználók arra, hogy egy pillanatra elmegy a kép - amikor frekvenciát vált. :U

Sajna az lg pf50kg projektorom hiába webos 3 rendszerű, de nincs engedélyezve benne az alkalmazásbolt, így beépített lejátszóval nem tudom összehasonlítani. De nekem például úgy tűnik, hogy ez a projektor képfrissítés váltáskor sem sötétül el, kb nem is látni kimaradást. Gyanítom, hogy eleve nagyobb Hz-el dolgozik és arra alakítja bármelyik bejövő jelet. Ezt abból is gondolom, hogy nem érezhető a dlp szivárvány sem normál körülmények közt, csak forgó ventilátor lapátján át nézve látszik, hogy sokkal gyakrabban cserlégeti a színeket, mitn a régi. A projektort nem tudtam még rávenni, hogy mutassa az aktuális hz-et, de kodi tesztvideók alapján elvileg vált a firetv-t használva.

A régi lg pw600g projim elsötétült és kiírta a hz-et is. Az lg 4k monitorom meg szépen vált, bár az sem írja ki a Hz-et, ellenben vannak Hz-ek (25 és 50Hz), amin egyenetlen a kép alapból. És kodi fórumban írta is valaki, hogy egyáltalán nem ritka hogy nem jól kezelik. A lényeg, hogy eléggé belenyúl a képbe némelyik tévé és némelyik 4k monitor vagy projektorok is. Ezért is lehet, hogy van aki nem látja kadenciahelyesség nélkül sem, mert a kijelzője átalakítja. Legalábbis erre tippelek.

Új hozzászólás Aktív témák