- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android szakmai topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
üzenetére
Nekem a bevezető és stáblista átugrása a kedvenc ficsőröm, már ezért imádom, és valóban marha gyors és egyszer se áll meg 4k film közben se, hogy töltsön, nagyon jó.
(#5245) rothfb:
Köszönöm szépen.
Úgy vélem az egyik legjobb steam szolgáltatás jelenleg (#5246) cs.david94 :
Valóban így van, de ha megnézed, hogy októberi indulása óta hirtelen mennyi felirat/szinkron lett és folyamatosan is jön, már csak ezért a beleölt munkáért megérdemlik az elismerést és az előfizetői támogatást. Nem sok mindenki ad ennyi szinkront mondhatni egyik pillanatról a másikra és igen nem csak szinkront kapunk, hanem jó szinkront. Witcher-ben mikor meghallottam, hogy Henry Cavill az Acél ember magyar hangját kapta, a Netflixnek adtam érte egy hatalmas pacsit és a Titánok, Stranger Things, 6-an az alvilágból is elismerésre méltó, nem olcsó szinkronnal debütáltak, mindenkinél, aki bejáratottabb színész volt ügyeltek az eredeti hangjára, plusz az, hogy a nagyobb filmek/sorozatok az amerikai premierrel egy időben, magyar szinkronnal debütálnak hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- 27% - ASUS ROG Strix G16 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy vélem az egyik legjobb steam szolgáltatás jelenleg
l.skywalker
kmarci25