- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Aktív témák
-
cornelius
tag
Senki?
-
cornelius
tag
Egészen tegnapig a Nero 6.0.0.9-et használtam és az Image Drive részével maximálisan meg voltam elégedve.
Aztán tegnap egy update a 6.3.0.0 után újra engedélyeztem az Image Drive-ot. Működött is rendesen, de a gép következő újra indításakor reseteli magát.
Nem lehetett elindítani a normális módon, és csak a Last Known Good Menu-vel tudtam visszalépni az operációs rendszerbe. Ekkor persze az Image Drive ismét le van tiltva.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond? Valami SCSI drive problémára emlékszem, amit kiírt, de pontosan nem tudom idézni.
Pedig két féle installal is próbálkoztam. Először uninstalláltam az előző verziót és csak utána raktam fel az újat. Másodszor már nem vacakoltam és update-ként használtam az install-t.Mindkét esetben ugyanaz a hiba jelentkezett.
Ja, és az op rendszer: Windows XP Professional SP1 English
Van rá valami módszer, hogy újra működésre bírjam ezt az Image Drive-ot?
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest