- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
yankee
tag
Igen, használj Daemon Tools-t! :))
-
cornelius
tag
Senki?
-
cornelius
tag
Egészen tegnapig a Nero 6.0.0.9-et használtam és az Image Drive részével maximálisan meg voltam elégedve.
Aztán tegnap egy update a 6.3.0.0 után újra engedélyeztem az Image Drive-ot. Működött is rendesen, de a gép következő újra indításakor reseteli magát.
Nem lehetett elindítani a normális módon, és csak a Last Known Good Menu-vel tudtam visszalépni az operációs rendszerbe. Ekkor persze az Image Drive ismét le van tiltva.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond? Valami SCSI drive problémára emlékszem, amit kiírt, de pontosan nem tudom idézni.
Pedig két féle installal is próbálkoztam. Először uninstalláltam az előző verziót és csak utána raktam fel az újat. Másodszor már nem vacakoltam és update-ként használtam az install-t.Mindkét esetben ugyanaz a hiba jelentkezett.
Ja, és az op rendszer: Windows XP Professional SP1 English
Van rá valami módszer, hogy újra működésre bírjam ezt az Image Drive-ot?
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest