- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
samfishR
senior tag
Apollo17hu: ha a legjobb pillanatos videóra gondolsz:
Blak Jak - Bobbin My Head -
Ybron
senior tag
Hello,
[link]
Nem tudja esetleg valaki ami 9 perctől szól zene, ki az előadója vagy zene címe ? -
Apollo17hu
őstag
Az esti ValóVilág párbajon Béci összefoglalója alatt milyen zene ment? (Linkelni nem tudok még, mert lehalt a VV honlapja.)
-
Temerti
tag
válasz
Dj Polc v.2 #10494 üzenetére
-
Dj Polc v.2
csendes tag
-
Probber
őstag
válasz
aclandiae #10491 üzenetére
Steppenwolf - Magic Carpet Ride
Nagy zene! -
Aladdin
aktív tag
válasz
Mariann294 #10479 üzenetére
The Bee Gees - You Win Again
-
samfishR
senior tag
-
Fáraó
őstag
Üdv!
Keresem ennek a számnak a címét/előadóját. A minőség nem jó, egy másik filmből vettem ki. -
BJanee
tag
Sziasztok.
Gondoltam, megkérdezem itt is, bár már letettem róla (20év alatt...)
Aki otthon van euro/italo disco stílusban:
EZT keresem már nagyon-nagyon régóta.
Tudom, a minősége tré, de a descriptjében mindent leírtam (angolul is, hátha).
Aki felismerné, annak tényleg örökké hálás lennék... -
samfishR
senior tag
-
qdak
addikt
-
aclandiae
senior tag
Arra a számra van szükségem, ami a 8. Star Trek filmben (Kapcsolatfelvétel) hallható, amikor Zefran Kohren felszáll a hajójával.
-
Brian_RL
aktív tag
0:12-nél a dallam ismerős. Talán valami magyar együttes is feldolgozta, ismerős valakinek?
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #10310 üzenetére
Keresem még mindig a 2. számot,továbbá most sikerült felvennem az "It's alright"-osat:
[link] -
samfishR
senior tag
-
szilagyib
csendes tag
Sziasztok ebböl a videóból kellene a szám címe 7:00-tól
-
beni3d
aktív tag
sziasztok!
(youtube link)
kéne a második szám címe, valaki azt írta komiban hogy "Sir Mix-A-Lot: Baby Got Back", de nem sikerült ezt így ebben a formában megtalálni...
köszi a helpet -
Probber
őstag
válasz
KisBundi #10470 üzenetére
Thin Lizzy - Out In The Fields (with Gary Moore)
Nagyon jó szám. -
KisBundi
őstag
Én annak a számnak a címét keresem ami a videó elején szól. Köszi...
-
Ifju
aktív tag
válasz
animatrix11 #10467 üzenetére
Adok néhányat
Lovagkori
Countryside Promenade
Age of Empires III Theme
GreensleevesHow to Train your Dragon OST - This is Berk
How to Train your Dragon OST - Test DriveLast of the Mohicans OST - Promentory
Last of the Mohicans OST - The KissBlackmore's Night - Castles and Dreams
Blackmore's Night - Catherine Howard's Fate
Blackmore's Night - Fires at Midnight
Blackmore's Night - Shadow of the Moon
Blackmore's Night - Under a Violet MoonSettlers 7 OST - Ancient Times and Kingdoms
(plusz keresés youtube-on "Medieval Music" kifejezésre)
Holdraszállás
Carmina BuranaEgyiptomi
Final Fantasy 7 OST - Cosmo Canyon
Bangles - Walk like an Egyptian
Nightwish - Tutankhamen (kis gitár) :-)Titan Quest OST - Memphis
Titan Quest OST - Temple Of Hatshepsut(plusz youtubeon keresés "Egyptian Music" kifejezésre)
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Tudtok ajánlani pár zenét ezekben a témakörökben?
Valamilyen gengszteres (nem gangszta rap, keresztapát néztem nem jó...)
Lovagi kori zene
Holdra szállás
Egyiptomi zeneFarsangra kéne zenéket válogatnom, előre is köszi ha valakinek van ötlete
-
samfishR
senior tag
válasz
Kriszty992 #10463 üzenetére
-
Kriszty992
csendes tag
Sziasztok!
Elárasztanálak ismét egy nagyon rossz minőségű hangfelvétellel!
1000 millió bocsi!
Légyszi nyomozzátok ki mi ez, én már mindenhol kerestem.http://www.speedyshare.com/files/26742081/12._hangf_jl.amr
Nagyon köszi!
-
Horhe13
csendes tag
Sziasztok, keresem a szám címét, vagy előadóját, Müllerben, Sparban szokott szólni.
Köszi!http://www.youtube.com/watch?v=hVCs1qGEoVQ
-
IreN!CuS
őstag
Üdv.
Mostanság szokott menni a Tv-ben egy reklám az új BMW x1 vagy x3-ról,ha valaki tudja a szám előadóját ,ne kíméljen(reklámadatbazist.hu-t megnéztem,nincs fent) -
-
-
Probber
őstag
-
Sziasztok!
Van egy szám amiben ismételve énekli egy srác, hogy "get down", valahogy így, csak minden szöveg nélkül, csak get down-okkal: 1:30-tól. Maga a szám nem hardstyle-os, inkább house, disco szerű. Ha valaki tudja mi lehet ez annak nagyon örülnék
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Ebben egy perctől milyen zene hallható?Felismeri valaki vagy ez csak egy idekomponált csilingelés?
-
@Töki15
tag
Ki az előadója és mi a címe ennek a zenének?
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Nem tudja valaki ennek a zenének a címét ami a temetés alatt megy? [link] -
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Van egy disco sláger mifelénk(nemtom máshol játsszák-e) amibe megy tüc tüc, egyszercsak be van téve bele egy lassú rész a Bocelli féle Time to Say Goodbye-ből. Nem tudjátok mi lehet ez?
-
-
samfishR
senior tag
válasz
Kriszty992 #10430 üzenetére
-
samfishR
senior tag
válasz
Mariann294 #10435 üzenetére
-
MarioAna
senior tag
[link].
5:20-nál kezdődő zene címét ha vki megadná hálás lennék.
-
samfishR
senior tag
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #10385 üzenetére
?
-
@Töki15
tag
-
bmx powa
tag
Naszóval a következő számot keresem:
Ha jól rémlik, az előadó művészneve 4 betűs, vagy legalábbis rövid. A szám lassú, depis, és a szövegének köze van ahhoz hogy elhagyta a barátja/férje, és az a klippje hogy felvágja az ereit a fürdőszobában. kb 4-5perces szám, és nem, nem Evanescence.
Előre is köszi ha valaki esetleg tudja
-
Kriszty992
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék szépen egy kis segítséget!
http://www.speedyshare.com/files/26668387/13._hangf_jl.amr
Elég gyenge minőségű a hangfelvétel, de azért vmi hallatszik belőle.
Előre is köszi. -
LOTR
addikt
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy Shakirának van egy olyasmi dala, mint az Emilia big world-je?
Vagy ha mégsem neki, akkor kinek és melyik az?
Köszi! -
alexnowan
aktív tag
Szisztok!
Megint a profikhoz kell forduljak!
Tegnap hallottam a rádióban egy számot, persze se cím se előadó....
Lendületes fiatal lány volt az előadó, a refrén valami ilyesmi .."yesterday my life was ok, BUT now...o-o-aaa"Előre is kösz, ha még beugrik valami írok!
-
samfishR
senior tag
lyrics megvan, de nem találtam semmi mást. szerintem ezt külön a reklámhoz készítették.
"Feel like you know just who you are. Take it. Tell yourself the world will follow you into the future, come. You'll make it far. Everyone will see how good you are. And one by one believe the things you can and things you [unk]. This world is yours to play the way you like 'cause nothing's stopping you tonight. Breathe in. It's time to live your life. It's yours to play the way you like 'cause nothing's stopping you tonight. The choice to play the way you like 'cause nothing's stop. [unk]. This world is yours to play way you like 'cause nothing's stopping you tonight. Breathe in. It's time to live your life. It's yours to play the way you like 'cause nothing's stopping you tonight. "
azért hátha segít.
-
whitehand
senior tag
Sziasztok!
Egy számot keresek:
Sema szám cime sem az előadó nincs meg... nem mosatni zene egy indai hangzásu zeneszám azt hiszem angliában (vagy az usába) élnek, éltek az előadó és a számban egy holywoodi szinésznőnek is emléket állitanak valami annie, anna az énekes indiai kénezetü az biztos 70-80as évek youtubeon fentvan a szám mert régen nézegettem ott és valoszinüleg filmben is volt ez a zene de nem biztos -
Thome
veterán
Sziasztok!
Mi ennek a zeneszámnak a címe? Az eleje az kb ez, de nem dob ki semmi rá semmit, így rákérdezek... "Like you (k?)now just how you are"
30 Seconds to Mars feelingje van számomra, de nem tudom igazából hogy mi lehet...
-
Hátha esetleg valaki: Van a Vodafone mostanában nyomott reklámzenéje, amiből az úáúú-n kívül csak kb. egy sornyi francia szöveg hallatszik. Nos, ennek a számnak az eredetijére lennék kíváncsi (15-20 évvel ezelőttről).
-
GatyaAtya
csendes tag
-
roofus
csendes tag
szomorú a klipp hangulata !
-
roofus
csendes tag
nem tudom a zene szám cimét ! a clipre emlékszem ! remélem tudtok rajtam segiteni !
egy néger énekel aki az elején a fekete kocsiát polirozza elkezd szakadni az eső villámlik aztán a klipp folytatódik a házban ahol a kutyák macskák bent szaladgálnak . zongorán is szalad 1-2ő . rósz a teteje a háznak vödörbe csöpög az eső ! a szélkakas pörög ezerrel a ház tetején, villámlik mint az állat ! kb ennyire emlékszem de nem tom a szám cimét ! lécci segítsetek rajtam ! köszönöm !!
-
Gaborking
tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani annak a számnak a címét amelyik ebben a videóban megy?
Előre is köszönöm. -
Probber
őstag
válasz
MPowerPH #10410 üzenetére
A második: The Lawyer - I Wanna Mmm
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Ezekben tudnátok segíteni?
1, ez nekem hasonlít a Commandos 2 egyik zenéjére, de mintha kicsit más lenne.
2, erről fogalmam sincs.
Előre is köszönöm.
-
bet0n
csendes tag
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
gyerekkoromban volt egy szám, amit nagyon szerettem, persze semmit nem tudok róla.
80-as évek, a hangzás is (ha hirtelen kellene rá valamit mondani, akkor talán a Camouflage-t említeném), férfi énekes, lágy hanggal, tempós zene.
Ami biztos, hogy többször is elhangzik benne (a refrénben is) a China, sőt valami ilyesmi is rémlik: all the dragons cry in china...
A refrén környékén kínaias hangzásnak/hangszer betétnek is kell lennie.Tudom, hogy ez elég kevés, de kb 20 év volt
, hátha valakinek beugrik.
-
tolts.hu
őstag
Egyik nagyon kedves barátnőm keresi már egy jó ideje ezt a zenét és már én is!
Aki ismeri, tudja ki énekli és a szám címét,az jelentkezzen!
3:44-től kezdődik a szám!
Köszi előre is!
[link] -
TOM!K@
tag
megvan az első
-
TOM!K@
tag
Sziasztok!
Mi annak a számnak a címe ami tuctuc, és mintha hegedűdallam lenne benne, és valami egy szót ismételget a fickó a végén: talán: "do" vagy ilyesmi, és 14:50 körül ment ma a roxyn
sztem nem olyan régi szám.meg van egy másik is amiben talán az szól h handshake, ez is tuctuc
köszi, tomi
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest