Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiny83
aktív tag
válasz Patrick #10991 üzenetére
Nem ez? Szabó Balázs Band: Zaj Hasonlít a hangja Lovasiéra
[ Szerkesztve ]
..nem értek a gyémánthoz.. ..Antwerpenben terem?
-
koshmar
addikt
Ez az, köszönöm!!
Bár ez egy remix, de ebből kb. 5 másodperc alatt megtalálom az eredetit.
Szerk.: No, meg is találtam.
Kicsit benéztem, mert az eredeti számot Pixie Lott énekli.
Pedig hangról Rihannának lőttem be.[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
koshmar
addikt
Tiszteletem!
Rihanna egyik számát keresném
Egy fél sorra emlékszem a refrénből: "and the boy and the girls..."
Ennyire emlékszem.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
swoody
senior tag
Sziasztok
Nah szóval. van egy klipp ami egy sikátorban kezdödik és egy levágott fej (férfi) amit egy nő tart. Olyan a fej mintha egy lufi lenne.
Valami soul vagy valami ilyesmi a cime régen megtaláltam de aztán elfelejtettem.
Nah ebben kéne a segítség.
-
Patrick
addikt
Már órák óta keresem azt a számot, de nem ugrik be. Valaki help.
A rádió is szokta játszani, hegedű van benne, azt hiszem meg nagybőgő, Lovasi énekli, talán a Csík zenekarral, vagy a Velőrózsák, Kiscsillag? Basszus nem tudom és mindjárt megüt a guta.
A dalszöveg valami olyasmi, mint a... őőő hangtalan zaj, zajtalan hang... ilyesmiből áll, meg vannak fordítva a szavak és úgy is értelmesek, váááá„Aki barátot talál, kincset talál."
-
szilagyib
csendes tag
Sziasztok!
http://vimeo.com/23249906 az utolsó szám címe kellene, mert nyaggatnak vele Előre is köszi!!! -
Dyrtyho
őstag
Azt a zeneszámot keresem ami VV Beus (rossz-kislányok kategória) bemutatkozó kisfilmjében 0:34-től 0:48-ig szól.Tényleg fontos lenne,légyszi segítsetek
best regards, egy fórumozó blogger
-
hejesírásó
senior tag
hali lenne még egy szám snoop dogg énekel 4-5 kis sráccal ő csak ül egy fotel szerűségben, mögötte csajok a srácok meg egy színpadon énekelnek és ugrálnak nem találom sehol.
-
hejesírásó
senior tag
válasz cech19960320 #10983 üzenetére
koszike
-
sixpack89
tag
sziasztok! nem tudnátok segíteni egy zenében? tippek is jók hát ha azt keresem.
ez egy klub zene pár évvel ezelőtt ment nagyon,tipikus nyári bulizós strandos zene,kissé latinos hangzású. ilyesmit énekel benne a srác "let me sunshine,in your eyes"
találtam linket is,de rossz a minőség,1:35-nél kezdődik.
http://www.youtube.com/watch?v=2HlFQD5aLlw[ Szerkesztve ]
-
Mag__
tag
Sziasztok!
Ennek a dalnak mi a cime amit 0:32 -töl lehet a klippben hallani?
http://www.youtube.com/watch?v=2vqNSO1k5mg
Köszönöm
[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
cech19960320
tag
válasz hejesírásó #10982 üzenetére
itt van:ez lesz az!
valaki nekem nem tud segíteni? -
hejesírásó
senior tag
a párom a következő leírást adta egy számról itt sír nekem már 10 perce
lil wayne egy szőke nővel énekelt aki ilyen rokkos stílusban tolja. a klippben a csajnak az
1ik fele fekete a másik fele fehér. dob gitr teljes banda + ugra bugra a háttérben a statiszták álltal. nem annyira régi a szám vszleg. kerestem lil wayne feat akárki youtubeon de nem találtam.tud vki segíteni szegény párának?
kösziiiiiiiiiiiíííííííííííí
-
cech19960320
tag
Én is keresnék egy zeneszámot. néhány éve hallottam, azóta nem találom.
valószínűleg halandzsa a szöveg. egy feketehajú és egy kopasz férfi énekelnek benne, különböző helyeken, aztán egy klip közepén egy liftben átöltöznek, amit két biztonsági őrnek öltözött nő figyel a biztonsági kamerán keresztül. a klip végén egy csomó nő táncol bikiniben, majd mikor vége a zenének a két énekes egy börtönben van, éslehet látni, hogy a klippet vetítették.
köszi ha tudtok segíteni. -
IreN!CuS
őstag
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
sixpack89
tag
Az előző zenéknél senki nem tudott segíteni,talán majd ennél.
egész nap a fülemben cseng egy zene,annak is a háttere,talán valami mix lehet,és az a baj,hogy nem tudom hol hallottam,haverom kocsijában,vagy buliban,nem tudom,de egyfolytában ezt hallom,leginkább ehhez tudnám hasonlítani,a háttérzene hasonló.
Deep Dish Feat. Stevie Nicks - Dreams -
Dyrtyho
őstag
Senkinek se ismerőse az a szám ami VV Beus (rossz-kislányok kategória) bemutatkozó kisfilmjében 0:34-től 0:48-ig szól? Tényleg fontos lenne,légyszi segítsetek
-
rien
senior tag
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
qdak
addikt
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
i-adam
újonc
Sziasztok!
Sajnos csak midiben van meg, de ha valaki megtudná mondani a két szám címét nagyon megköszönném !!
Ezek a számok amúgy 2000 környékén mentek a rádióba!
http://data.hu/get/3786292/zene.mid
http://data.hu/get/3786294/zene2.mid -
samfishR
senior tag
válasz Kriszti992 #10971 üzenetére
az első: DEEPSIDE DEEJAYS - NEVER BE ALONE
-
Kriszti992
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni ezekhez a számokhoz.:
http://www.speedyshare.com/files/28254845/23._hangf_jl.mp4
http://www.speedyshare.com/files/28254878/20._hangf_jl.mp4 (0:33-ig)
Előre is köszziiii! -
rien
senior tag
Utolsó: Avant Garde - Get down
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
Backstreet Boys? nekem most más nem ugrik be
[ Szerkesztve ]
-
-
rien
senior tag
-
De4d
őstag
Hali keresek néhány zene számot
Mindegyik elég retro
az egyik refrénje na na na na és elég olyan foci drukker ütemű zene enyhén lassú szám.
Másik szintén régi disco sláger volt valami Get Down ( csávó "énekel") a címe talán valami ilyesmi ( get down, ... come around
A harmadik pedig refrénje far, far away nő énekli szintén retroMinden jó, ha a vége jó!
-
Clain
tag
Sziasztok !
Valaki tudna nekem segíteni ? Matthew Dekay 6:00-7:00 percig lévő track, címet és előadót tudna valaki mondani ? köszönöm -
samfishR
senior tag
-
Luighi
senior tag
Urak, MR2 Petőfin hallottam, vmelyik zenecsatornán láttam, drum n bass zene, női vokállal, videoklipjében afroamerikaiak ugrálóköteleznek erőssen.
Ennek mi a címe/előadója?
-
samfishR
senior tag
-
Davidof92
senior tag
Sziasztok:
[link]
5:15-nél ami szól, az érdekelne -
samfishR
senior tag
-
14adam
addikt
Ennek vajon mi a címe? köszönöm
-
Des1gnR
őstag
válasz 14adam #10951 üzenetére
Én találtam egy ilyet: http://heardontv.com/tvshow/NUMB3RS/Season+2/The+OG
Nem tudok belehallgatni se semmibe mert suliban vagyok, de hát ha segít.v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
14adam
addikt
üdv
gyilkos számok 2évad 12 rész zenéire lennék kíváncsi. Aki tud egy listát adni annak nagyon megköszönném -
sixpack89
tag
Az előző rap zenénél senki nem tudott segíteni,talán majd most,kivágtam a sorozatból részletet,és érdekelne a dal címe,10 másodpercnél kezdődik.
link http://www.youtube.com/watch?v=uG-AQLlW6_E -
animatrix11
őstag
Sziasztok!
Flour - mizu, ennek a számnak állítólag létezik egy eredeti angol verziója is, tudjátok esetleg az előadóját/címét?
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
rien
senior tag
jaja Csellengők
Én meg megpróbálom mégegyszer tehát: 90-es évek, talán annak is a vége, stílus: dance, ha jól dereng vidám, szerelmes dalocska (legalább is remélem mert a zenéből semmi nem ugrik amúgy be )
Történet: Egy nagyon szép, szőke, talán rövid hajú csaj és egy fekete srác a klip főszereplője (emlékeim szerint mindketten énekelnek, de ez közel sem biztos...és nem Mr. President ) Egy hotelban vannak és ki se jönnek onnan....erotikától túlfűtött ágyjeleneteket mutatnak, szerintem ez a klip legalább 75%-a
Néha mutatják a szobalányt aki ezüst tálcán pakolja a kaját a szoba elé, meg csóválja a fejét, hogy háddemégilyet és ilyen tépős naptárról tépi le a napokat (ha jól emlékszem több hónapról van amúgy szó). Egyszer kidugják az orrukat a hotelból és elmennek egy elegancsos partyra. A csaj ha jól emlékszem fekete, hátul teljesen kivágott ruciban van és hátnyaklánca van, mutatják is így az ágyban is. Azt hiszem bordó, nyitott cadillacje van a srácnak, ezzel mennek a partyra.----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
rien
senior tag
válasz chungee #10944 üzenetére
azt nem ismerem, de a Soul Asylum - Runaway Train-jében is van ilyen 1:46-tól indul ez a szál, 90-es évek ez is
-
chungee
addikt
Smokie-tól az a szám címe kéne nekem, amelyik a klipben az anyuka a babakocsiban hagyta gyermekét. Miközbe bement a boltba, mire kiért elvitték. A klip 90-es években készült.
[ Szerkesztve ]
-
samfishR
senior tag
-
KDSH
tag
Hali!
Annak a számnak a címét keresem, ami akkor megy a Ponyvaregényben, amikor a Vincent Vega és Marsellus Wallace felesége c. fejezet kezdődik.
Köszi! -
samfishR
senior tag
-
zH.
senior tag
just be
-
sixpack89
tag
a dal címére lennék kíváncsi.
http://www.youtube.com/watch?v=p9gwNQxhc14&feature=related1 perc 24 másodperctől kezdődik.
-
RoyalFlush
őstag
A videó elején hallható számnak lennék kíváncsi a címére / előadójára. Köszönöm!
szerk: közben megtaláltam.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Archer
őstag
Üdv!
Valaki megtudná mondani ebben a videóban a legelső zene előadóját, címét?
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Des1gnR
őstag
válasz Dj Polc v.2 #10931 üzenetére
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Dj Polc v.2
csendes tag
A fallout 3-ban milyen típusú zenék mennek?
-
samfishR
senior tag
válasz enginev3.0 #10929 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
Ez micsoda?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Dyrtyho
őstag
Nem tudja véletlenül valaki,hogy mi annak a számnak a címe ami VV Beus (rossz-kislányok kategória) bemutatkozó kisfilmjében 0:34-től 0:48-ig szól?
-
14adam
addikt
most codoztam az előbb. És amikor mutatták az eredményeket akkor egy rap szólt. "ez van,az élet az egy játék"
nem children of distance volt -
ChromeX
addikt
Üdv!
ITTA második szám címét valakiiii? nagyon megkoszononném
-
Ifju
aktív tag
válasz Oracle #10922 üzenetére
Az Armageddon lesz az.
Linkkel gyorsabb lett volna. -
Oracle
senior tag
Hi
Nem tudja valaki hogy a vv4-ben a nagy szakítós jelenet alatt melyik szám ment, valami filmzenére gyanakszok.
-
qdak
addikt
[link]
megprobálom jobban körbe irni, [fiat hitelcsereprogram] ennek a reklámja, ugy kezdödik h a nőci üti a retikullel a pénz automatát, majd beszáll 1 piros (pici) fiatba, sajna még a reklámot sem találom de majd holnap éjjel ha tv zek megprobálom felvenni ( bár csak teloval tom )
kössziஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
válasz samfishR #10918 üzenetére
köszi nagy vagy
14 megvan Magashegyi Underground - Metróhuzat (rádió változat)
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
samfishR
senior tag
-
samfishR
senior tag
-
samfishR
senior tag
-
HollyBoni
veterán
Hali!
Ennek a számnak a címét ami a videó alatt megy nem tudja valaki?A tunatic más számnak ismerte fel.[ Szerkesztve ]
-
samfishR
senior tag
válasz Fecogame #10910 üzenetére
Spor - Aztec ;D
-
Petya25
őstag
Egy olyan számot keresek, ami ha jól emlékszem régebben aegy Bounty reklám alatt volt, de lehet tévedek. A lényeg, hogy festett mintás benszülöttek (talán Maorik) pózoltak rajta, ugráltak vízbe vagy hasonló és olyan tipikusan olyan zengő hangú hangszerekkel ment alatta a ritmus. Ennyi maradt meg belőle nekem, lehet másnak beugrik róla.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Keresek egy kb. 60-as 70-es évekbeli dalt. Egy szép lassú szám, sok dúdolás van benne. A refrénje talán ennyi: ooo ooh, i'm loving you.
A klipjében az énekes srác a tengerparton sétálgat. Tudom így nem egyszerű, de hátha ráismer valaki. Sajnos ennyi infóból nem találtam meg a youtubeon se.<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Ifju
aktív tag
-
Ifju
aktív tag
-
whitehand
senior tag
Keresek egy régi számot a ghost in the shell részletei vannak benne talán.
tippek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest