Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vagamo
őstag
A szám címét nem tudom., de a refrén ha jól írom
Buggy to nights! Nyári sláger volt!Ne röhögjetek ha hülyeséget írtam! A szókincsem fonetikus
! -
westcoastog
veterán
Hy! én 1 olyan számot keresnék, aminek az a címe hogy: Dale D.Kelly - Garden of grace,
nah addig már eljutottam hogy megtaláltam imeemen, meghallgathatóan, de én a rappes szöveggel keresném, ( aki látta a dragonball: history of trunks című moviet az tudja mit keresek én
) remélem tud valaki segíteni
ha az alap számot letudnám tölteni már annak is örülnék, előre is kösz! 
-
kisboxi
tag
válasz
vjani90
üzenetére
Nekem van egy tippem: Ranucci & Pelusi pres. Promise Land - Be Free
-
vjani90
újonc
üdv mindenki!!
engem egy disco'shit-ben lévö szám érdekelne: a 2008.07.22-es disco'shit 3.részében (utolsó 1óra) kb a 36. perc közepénél kezdődik, elvileg mondják a szám címét de semmi normális találat nincs rá (elvileg animal soul a szám címe vagy vmi hasonló, az előadó pedig vmi frelucci és belussi de ebben se vok biztos mert nem talált semmi értelmeset) a refrén: to be free, everybody come to me...fontos lenne

-
kovacsgeri
csendes tag
Sziasztok!
Most láttam a TV-ben az Esti Showder utáni reklámblokkban egy Nestea reklámot, amiben egy általam régóta keresett dal szólalt meg. Egy nő énekli a dalt, és a reklámban ilyen + és = jelek is vannak (gondolom valami mixelt teát reklámoz)valaki esetleg segíthetne
-
válasz
BaGeBrain
üzenetére
Trisha Yearwood - How Do I Live, szerintem.
Ilyenekre a legjobb az imdb.com, ott általában a filmekben szereplő összes megszólaló szám címe/előadója megtalálható.Jarod1: Kommentek ---> OceanLab - On A Good Day
Gyorsabb voltam...

-
Jarod1
veterán
Tudja valaki ennek a számnak ki az előadója éa címe?
-
BaGeBrain
tag
Sziasztok!
Nekem az a szám kellene ami a Con Air - A fegyencjárat legvégén van amikor Nicolas Cage (főszereplő) találkozik a kislányával és egy plüssnyuszit ad át neki, akkor szól egy szám egy Nő énekli. kb 1percig szól nekem az a szám kellene végig. Valaki tudja ki az előadó és a szám cím? Leszedtem a Con Air - Soundtracket de azon nincs rajta. Linket nemtudok hogy könnyebb lenne felismerni valakinek.
Köszönöm a segítséget előre is. -
-
leeate
senior tag
Van itt egy zene a 80-as évekből, aminek kéne a címe. Fülbemászó pop slágernek hangzik, és valami ilyesmi lehet a refrénje hogy "baby here we are, my dream has...??"
Itt van egy részlet belőle:
[link] (nem kell letölteni, bele lehet hallgatni az oldalon is)
(csak azt ne kérdezzétek, honnan lett kivágva
) -
Isten88
senior tag
válasz
Isten88
üzenetére
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, hogy mi ez a zene 3:51-től.
Segítségeteket előre is köszönöm!
http://www.youtube.com/watch?v=c_y5jUdqlLs
Ja, még annyi segítség talán, hogy mikor kérdeztem a szám iránt, annyi választ kaptam, hogy "B-Sensual, csak azokat nem adják oa senkinek".
(UP) -
qdak
addikt
1.10
töl a zene léci -
qdak
addikt
válasz
Jégkokó
üzenetére
itt van pár: [link]
sajna mivel nicns meg töbebt nem tudokYes Man Soundtrack (Songs) - Track Listing
1. Man Up - Eels
2. Bus Stop Boxer - Eels
3. To Lick Your Boots - Eels
4. The Good Old Days - Eels
5. The Sound Of Fear - Eels
6. Wooden Nickels - Eels
7. Flyswatter - Eels
8. Blinking Lights (For Me) - Eels
9. Somebody Loves You - Eels
10. Sweet Ballad - Munchausen By Proxy (f/ Zooey Deschanel & Von Iva)
11. Uh-Huh - Munchausen By Proxy (f/ Zooey Deschanel & Von Iva)
12. Keystar - Munchausen By Proxy (f/ Zooey Deschanel & Von Iva)
13. Yes Man - Munchausen By Proxy (f/ Zooey Deschanel & Von Iva) -
Jégkokó
veterán
Nem tudja valaki, hogy mi volt annak a számnak a címe és előadója ami az Igenember című film legelején illetve a legvégén szólt?
-
Isten88
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, hogy mi ez a zene 3:51-től.
Segítségeteket előre is köszönöm!
http://www.youtube.com/watch?v=c_y5jUdqlLs -
Cst92
újonc
Sziasztok!
a legújabb Dreher reklám zenéjére vagyok kíváncsi. Nagyon bejön.Előre is köszi!
Üdv!
-
rien
senior tag
Deep Purple - Smoke on water valamilyen feldolgozása
-
Hát, ööö, csak annyi stimmel a klipben az általad leírtakból hogy:
"hegedű szól alatta, 1 állandó dallammal, stílusában nagyon hasonlít arra ami egy régebbi opel reklám zenéje volt, a klipje olyan volt hogy egy vékony borzas hajú srác sétál az utcán egykedvűen a kamerával szemben, és lökdös mindekit"

-
-
MmDorian
őstag
Üdv !
Új Dreher reklám zenéje nincs meg valakinek ? Előadó, vagy cím ?
-
Buresz
csendes tag
hmm... köszi. youtube-n már igy is van elég szemét fent..
akkor itt a link:
Mi lehet ez a szám? -
Buresz
csendes tag
Hello!
Akinek megvan a Made in Hungaria című magyar film, nem tudja véletlenül, mi annak a számnak a címe, ami akkor csendül fel, mikor Vera-t (Kiss Tünde) mutatják, hogy készül a házi buliba? Éppen spirálozza a szemét, kb 10 mp-es jelenet, addig szól a zene, csak zongora.
(Azután a jelenet után van mikor a srácok bemennek a mosdóba felosztani a nőket
szerintem vmi klasszikus lehet, de nem tudom, pedig olyan ismerős.
eddig sehol nem tudták megmondani hátha itt...
akár fel is tudnám tölteni azt a kis részt csak nem tom hova lehetne

-
rien
senior tag
-
De4d
őstag
Helló!
Két számot keresek nagyon, de sajna egyik címét, és előadóját sem tudom, remélem tudtok segíteni
1, egy férfi énekli a szám címében talán benne van a shine de nem találtam rá sehogy, van a refrénnél kb egy ilyen szövegrész--> Shine, shine, shine in the morning, shine in your heart, legalábbis ez rémlik, de bitzos hogy úgy kezdődik hogy 2x mondja shine. (populáris zene, nem rock, nem rap)
2, Erről még kevesebbet tudok mondani, szintén férfi énekel benne, szövegrészt nem tudok 1x hallottam mindössze, és inkább a zenéje fogott meg. Olyan mintha kicsit torzított lenne, rossz öreg rádióból szolna, ha jól hallottam hegedű szól alatta, 1 állandó dallammal, stílusában nagyon hasonlít arra ami egy régebbi opel reklám zenéje volt, annak a címére se emlékszem, de a klipje olyan volt hogy egy vékony borzas hajú srác sétál az utcán egykedvűen a kamerával szemben, és lökdös mindekit
-
LOTR
addikt
-
MaciG
addikt
Ennek a számnak a címét valaki ami az elejétől szól? Nézegettem a kommenteket ,de nem igazán találtam
-
luke93
csendes tag
Üdv! Érdekelne annak a számnak a címe ami a discoveryn a Nagy durranások reklámjába megy, azt tudom hogy metál. pls help

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
MEGVAN!!!!!!!!!!!!!!!!!! EZ LETT VOLNA---->Carneval - De Paris Dario

-
rien
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ha jól tudom akkor 1995-ös zene,az előbb volt egy webrádión lejátszva,csak nem mondták a címét!!

-
Eagle16
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
keresek egy zenét ami régen volt elvileg a Bajnokok Ligája zenéje,vagy az UEFA!
-
rien
senior tag
A klippben énekelnek pocsolyában?
Amúgy Takáts száma a Pocsolyába léptem.....hiába kef.ltem elhagyott a nőm. Lehet ezt keresed

-
copin
őstag
Van egy zenekar, amelyik pocsojában zenél és a szakításról szól a szám, de nem jut az eszembe a nevük.

-
rien
senior tag
-
-
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
U2 nak van egy száma, amit a párjának írt, a videóklipben egy lovaskocsival "mászkálnak" London utcáin.....
Az istenért se jut eszembe a címe, már megnéztem az albumjaik címeit de úgy se ugrik be hogy melyik, most egyesével meg nem akarok végig hallgatni mindet a youtubeon...
Segítsetek, Köszönöm előre is!
-
vagamo
őstag
Emlékszik valaki arra, hogy Eddie Murphy-t melyik művel/számmal
ébresztették az Amerikába jöttem c. filmben? -
vPhis
tag
válasz
Borify Péter
üzenetére
doktor ház is azzal kezdődik
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, nem jut az eszembe az eladó, se címe annak a videóklipnek, ami most jött ki és korhatárt is kapott. Az emberek feje helyén diszkógömb van, az öreg hapek szemei hangerőszabályozók, a kutya feje egy hangosbemondó.

-
0519
senior tag
válasz
Borify Péter
üzenetére
Massive Attack - Teardrop?
http://www.youtube.com/watch?v=NmB5SG5PpSI
-
Borify Péter
aktív tag
sziasztok
régebben volt egy szám,se előadót,se címet nem tudok
a klipp abortuszellenes volt
és olyan volt mintha egy magzat énekelne az anyaméhben..mintha az ének lett volna a sírás
és szívdobogás effektus is volt benne
tudna valaki segíteni? -
skrabi
senior tag
-
-
ALI_G
veterán
sweet dreams are made of this című számnak milyen jó feldolgozásai vannak? Most is hallottam egy frankót, csak nem tudom ki mixelte.
-
-
MaciG
addikt
Valaki ennek a címét esetleg?

Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

!
) remélem tud valaki segíteni
köszönöm szépen örök hálám, már jo ideje keresem
köszi mégegyszer 
Köszönöm a segítséget előre is.
...utána rákerestem guglin, és szégyenlem magam, hogy ilyet feltételeztem rólad.
Bár még - szerintem - nem adták ki, egy mixükben megtalálta egyik barátom (

(

Mi szám címe, illetve ki az előadó: