Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
^^|CC|^^
tag
csáóó!
mostanában a discovery-n ugye reklámozzák az ősszel kezdődő sorozataikat és a "Kíváncsiság" címet viselő alatt egy nagyon fullos zene szól.. ebben kérném segítségeteket h meg tudjam az előadóját és a címét..
előre is nagyon szépen köszön a segítségeket

üdv.:
^^|CC|^^ -
alexadner034
csendes tag
válasz
lacos001
üzenetére
DJ Fresh & Sigma - Lassitude
[DJ Fresh & Sigma - Lassitude] -
rien
senior tag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
-
kopy93
csendes tag
régebbi stílusú de mai műfajoknak megfelelő, lehetőleg dubstep vagy valami lájtosabb house-minimal kéne. például:
-
madboyhun
tag
válasz
üzenetére
esetleg [ez?] ebben is van egy kis olyan 'beütés' bár sokat segít ha tudod az előadóját
-
lacos001
senior tag
Hi! Van egy angol, drumandbass jellegű (vagy az) muzsika, aminek a klippjében egy néger lány és egy néger fiú egy könyvtárban énekelnek. A fiú egy icipicit hamiskás. Feat-ben vannak egy dj-vel, bár ez nem biztos. Valaki help, megköszönném!!!
Nagyon angolos hangzása van a dalnak, úgy rémlik...
-
addikt
Sziasztok!
Keresek egy zenét, ma hallottam a rádióban de sajnos nem tudom mi a címe. Az az alapja mint a hotel room service-nek 0:23-tól.
Valakinek ismerős?
-
samfishR
senior tag
-
Mapecho2
csendes tag
Sziasztok. Keresem a szám címét.
Bocsi a rossz hangminőség miatt, egy buliban rögzítettem.
Gondolom Nirvana ami a végén megy, de nekem a remix pontos címe kellene.
Kösz.
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok! Ennek a videónak a legelején lévő számnak a címére lennék kíváncsi. Segítségeteket köszönöm.

-
(ADAMKA)
csendes tag
Üdv!
Valaki esetleg nem tudja ebben a videóban elhangzó
zongoramű címét és előadóját?
Megköszönném...http://www.youtube.com/watch?v=D-Pb-qI-cII&feature=feedlik
-
andrey.
csendes tag
válasz
pottyantós
üzenetére
-
pottyantós
aktív tag
Üdv! Nem tudjátok mi ennek a zenének a címe, ami a videó alatt megy? [link]
-
rien
senior tag
válasz
balcsy
üzenetére
Wiki azt mondja:
From this album, Madonna released four singles:
You Must Love Me
Don't Cry for Me Argentina
Another Suitcase in Another Hall
"Buenos Aires" (Promo only)Nézd meg őket hátha

-
cineman
csendes tag
Helló. Egyszer 2004 körül láttam valahol egy klippet. A szám címe Fire volt.
De annyi szám van ezzel a címmel, és eggyik sincs rokonságban azzal amit keresek.
A klippben maga a dj(?) srác olvaszt ki egy csajtdisznóperzselővellángszóróval
egy nagy jégtömbből. És kábé két mondatot ismételget egész végig.
Már nagyon benne van a fejemben, de a szavak nem állnak össze.
Egyszer 2 éve már gyötört ugyan így ez a dal, de akkor össze szenedtem a szöveget.
Most nem megy. Szükségem lenne az előadó nevére.Aki esteleg látta a klippet, és megírja annak köszönöm a segítséget előre is.
-
Picilány
tag
Sziasztok!
Ennek a számnak lennék kíváncsiaz előadójára illetve a címére már nagyon régóta keresem, a Török kezdőknek c sorozatban van benne, az eredeti német hangosba nem ez a szám van azt már megtaláltam de ezt sajnos nem.
Előre is köszi.
-
Patrick
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Igen, az az a reklám, csak nem tudom a szám címét, ami alatta bedurvul.

-
Patrick
addikt
Srácok van ez a reklám, valami nikotin tablettát reklámoznak, talán Nico Cease és a reklám felénél bedurvul a zene, amikor az a kis animáció megjelenik, na annak mi a neve, dal előadó?

Kerestem neten a videót a reklámról, de nem találtam. Mostanában adják az rtl és avgy tv2-n.

-
wolfman
veterán
Engem ez érdekelne:
http://www.youtube.com/watch?v=Zw7xXpY4_LINincs TrackID-m.

-
balcsy
aktív tag
Sziasztok.
Az a szám kéne amit eredetileg talán Evita írt musicalébe de Madonna feldolgozta.
Híres szám és lassú.És szerintem nem a Dont cry for me arg...Előre is köszi.
-
rien
senior tag
-
De4d
őstag
Üdv.
Egy régi rádiós sláger zenét keresek ma ment a Juventuson.
A refrén kb ez.. circle in the silence vagy circle of the silence... valami ilyesmi a refrén folytatása a szövegben még a sun goes down. Nő énekelte. Ha saccolnom kéne 80-90es évekbeli lehet. -
Sipi16
őstag
Sziasztok!
[Ennek a számnak] nem tudja valaki az elöadóját/címét?
-
Tálydi
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam már töb zenefelismerő programot is, amik általában beválnak, de nem találtam meg, ennek a címét, ha valaki tudja, vagy van egy tippje, nem kell szégyellősködni

-
Davidof92
senior tag
mind1, már kiderült
-
Vicoo
senior tag
-
Titsu
újonc
válasz
BlackVelvet8
üzenetére
Óóó ezermillió hála és köszönet, nagyon nagyon rég kerestem és imádtam ezt a számot. Nyááá ♥
-
lacos001
senior tag
Hi !!
Vki helpelne 1 kicsit,ebben a videoban 1:07-től felcsendül vmi 1:22-ig,a csaj szövegel rajta.Az alatta futó muzsika infója jól esne nekem.
köszi !
-
Anubiss
tag
Üdv!
Egy rock számot keresek. Az előadóra lennék kíváncsi, de csak a dalnak egy részét tudom nagyjából ami így hangzik: "shadow and boys". Lehet, hogy nem pont ez.
Az énekes hangja az AC/DC énekesére hajaz, de tuti nem ők azok!Előre is köszönet!
-
Brent
aktív tag
Sziasztok!
1:17-től kezdődik egy szám, valaki nem tudja véletlenül a címét ?
(5 éve láttam ezt a Pacific Blue részt, azóta cseng a ritmusa ennek a musicnak a fejemben
) -
umek7
őstag
Sziasztok!
Keresek egy számot, 1-2 hete hallottam a Class FM-en. Egy csaj énekelt valami "i could" volt benne, vagy legalábbis ehhez hasonló. A refrénje jellegzetes hegedülés, valami olyasmihez tudnám hasonlítani mint ami a requiem for a dreamben is van, csak sokkal gyorsabban. Tudom ez így nem nagy leírás, de ha valaki mégis ismerne egy ilyen zenét ami minden bizonnyal nem új darab, talán pár éves lehet..
-
LA1703
tag
válasz
chungee
üzenetére
Én csak ezt találtam: Ida Maria - Bad Karma
-
LA1703
tag
-
HuSyE
csendes tag
Sziasztok!
Igazából sem a szám címét, sem az előadót és még csak szöveg részletet sem tudok a számból, csak a klipből 1-2 villanás maradt meg. Kb. olyan 80-as vagy 90-es évek zenéje lehet, régen tolták is TV-ben párszor. A klipben, ha jól emléxem 2 vagy 3 manusz van szürke öltönyfélében, napszemüvegben a pusztán zenélnek, a vége felé meg a szaxofonos srác repked a levegőben, a szöveget is olyan érdekes éneklik benne. Ha ez így mond valamit valakinek és vágja miről lehet szó, annak BIG köszönöm előre is!
-
samfishR
senior tag
-
orro
újonc
Sziasztok!kéne ennek a számnak a címe és az előadója

[link]Előre is köszönöm, sajnos az ilyen zenék mindig kifognak rajtam!
-
.bableWes
őstag
-
SimS
senior tag
Üdv
Ebben a videóban 5 és 20 perc (inkább 10 és 20) közötti zenére keresek előadót (illetve ehhez hasonlóakat).
Hátha valaki jártasabb ebben a műfajban,köszi,

SimS
-
Brucehun
aktív tag
Mi anna a zene számnak a címe ami ez alatt a videó alatt szól?
-
Valaki tudna dobni egy inket hogy JL on the floor számát honnan tudnám letölteni veszteségmentesen?
Köszi
-
Ha erre a Touch Me felkiáltású számra gondolsz, akkor az Taskforce - Touch Me
Egyébként itt vannak a sorozatban elhangzott számok. -
Dyno
veterán
Sziasztok.
Nagyon régóta probálgatok rájönni mi ennek a számnak a címe: ebben a videóban 2:15-től hallani jól, de már az intro utá kezdődik. Köszönöm előre is, sajnos alámondásos és nehezen hallani.

-
samfishR
senior tag
-
dudimudi
csendes tag
Sziasztok!
Keresem a szam cimet ami ebben a videoban hallhato:
http://www.youtube.com/watch?v=dB8PYdm4MSQThx elore is a segitseget!
-
-
qdak
addikt
moskau ? mi a zene ciim ?
kösszze -
Fecsy
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Köszönöm a kedves válaszodat, nekem sem volt nehéz megtalálni és elolvasni, az adott oldalon már jártam,de sajnos ott sem jártam sikerrel...ezért jöttem....
IDE !!!!

Azért remélem valaki tud segíteni talán itt is

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
»»» Reklámok zenéi esetén nézd meg a Reklámadatbázis, ahol rengeteg reklámban szereplő zene előadójára és címére fény derülhet.
Szerintem nem olyan nehéz megtalálni és elolvasni az első hozzászólást!
-
Fecsy
tag
Sziasztok!
RTL Klubon megy mostanság esténkét egy "kedd esti" trailer, mély férfihang indít:
"kedd este...de hiányzik a kedd este.." közben mutatják az amcsi sorozatokat, hogy mik várhatók hamarosan. A háttérben megy egy sejtelmes zene, ami nagyon megtetszett
Próbáltam felismertetni a telefonommal, de mivel sok közben a beszédhang, nem tudja beazonosítani

Ha tudja valaki hogy mire gondolok, és még a szám címét is,annak előre is hatalmas és végtelen

Köszi előre is!

-
chungee
addikt
Scream 4 stáb lista alatt elhangzott számok címét szeretném megtudni. Amúgy a film 6/10
-
bosco89
tag
válasz
BlackVelvet8
üzenetére
próbáltam én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Tőzsde és gazdaság
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi, további szép estét.