- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
Az Eszközkezelőben -ha azonosíthatóan szerepel a remote stickje- nyomj rá egy jobb klkket/Tulajdonságok, majd a Részletek fülön/Hardverazonosítóknál láthatókra keress rá a neten, hátha talál infót vagy netalán drivert.
pl:Segíthet esetleg, ha valamilyen Driver kereső-frissítő programot használsz, hátha talál hozzá valamit: pl: Driver Booster
(mondjuk én nem szeretem őket, de szükség törvényt bonthat...) -
RVR400
veterán
Kapcsold ki a CNQ-t, és az APM-et, meg a hasonló energiagazdálkodási lehetőségeket a BIOS-ban, és utána próbáld meg. Ha ez megoldja, akkor tápcsere. Sajnos én emiatt cseréltem már zsír új tápot másik típusra, mert ezt néhány táp nem szereti, viszont én meg nem szeretem, ha mindig zabál.
-
Vakegérke
félisten
A saját lapod weboldalán a Support & Downloads címszó alatt található. Esetedben F8d.
-
RVR400
veterán
Idézet belőle:
Itt futottunk bele az első váratlan eseménybe, mégpedig a Chieftec táp kapcsán. Az egyetlen PCI Express tápcsatlakozóval ellátott GeForce GTS 250 és Radeon HD 4850 hajtásakor is közbeszólt a táp védelme, amikor a VGA ellátásához az erre való hattűs csatlakozót használtuk. Ellenben, amikor átalakítóval négytűs perifériacsatlakozókra kötöttük a VGA-t, akkor minden rendben volt. Minden bizonnyal az egyik 12 voltos részleg 168 wattos (14 A) vagy 180 wattos (15 A) határába futott bele a CPU és GPU közös terhelése, amit az ágak átvariálása (négytűs csatlakozókra) helyrehozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Horgász topik
- Mesterséges intelligencia topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Debian GNU/Linux
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700X/RTX 3090 24GB/32GB RAM/1.5TB SSD konfig eladó normál áron
- Dell OptiPlex 3040
- Eladó GAMER Konfig Ryzen 7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX3070 8GB!
- Ryzen 5 PC //Ryzen 5 5600X -- B550 -- 16GB 3200MHz -- RTX 2060 6GB // CSERE IS!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest