- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cetli
tag
válasz
cyber86 #52503 üzenetére
Szia/Sziasztok.
Ugyan ez a problémám a napokban nekem is, kivétel annyi hogy eddig Diablo4 e-ztem ott semmi gond nem volt, most megvettem a Last Epoch-ott és itt meg produkálja ugyan ezt a jelenséget. ( Medium beállításoknál, esetleg még Low ) egy pár tesztet csináltam itt egy:.
Nem tudom ez mennyire segít, de az a mérés játék alatt volt és ekkor indult újra a gép, vagy is próbált de csak fekete kép fogadott.A tápom egy EVGA 700W 80+ os.
Kicsit vissza olvastam sokan a tápra gondoltak nagy terhelés alatt?!( Másik táp nincs)
Szóval erős a gyanú hogy valamiért kevés a táp? -
Dobi 562
addikt
-
Sanyi19
őstag
válasz
cyber86 #48797 üzenetére
Szerintem chipset/usb driver probléma. Intel Chipset drivert az asus oldaláról letöltve telepítetted vagy a win update szedte le? Ha az asus oldaláról és azzal sem jó, akkor lehet próbálkozni esetleg az intel oldaláról leszedni a legfrissebbet, hátha az megoldja. Hátsó USB porokon is csinálja, 2.0 és 3.0 egyaránt?
-
qdak
addikt
válasz
cyber86 #45301 üzenetére
Pedig hőfok sem indokolná.
[link] Másnál is produkálja a "Te" kártyád.
Tényleg írják amit csináltál is: (Do this by opening the NVIDIA Control Panel, go to Help -> and check Debug Mode.)
This will ignore the manufacturer's overclock settings and use the factory default stock clock.Reméljük jó lessz.
-
qdak
addikt
válasz
cyber86 #45285 üzenetére
- A TdrDelay... a grafikus kártya illesztőprogramjához kapcsolódó regisztrációs érték, amely ellenőrzi, hogy meddig tart a grafikus kártya válaszolása.
Ha a grafikus kártya nem válaszol a megadott időn belül, a Windows 10 újraindítja a grafikus kártya illesztőprogramját, ezáltal összeomlást okozva. A probléma megkerülése érdekében tanácsos növelni a TdrDelay értéket a Beállításszerkesztő segítségével.Tudtommal, legalább kettő oka lehet: mikor pihen a kártya és hirtelen elindítasz egy játékot, vagy amikor maxon teker a kártya (amúgy nincs hiba) csak nem tud időben válaszolni.
Na ezeket az értékeket toltuk ki nagyobbra most. Szerintem ez a maximum, amit érdemes. -
MrDerekas
addikt
-
cyber86
őstag
válasz
cyber86 #42983 üzenetére
Úgy tűnik talán megvan a hiba, mert teszteltem öcsém gépét, hogy nála elő jönnek-e ezek a jelenségek és ott nem. Felraktam másik alaplap driverét, mert ehhez nem adtak ki még új drivert de másik lap amibe ilyen hangkártya van ahhoz van új driver és most azt használom és úgy tűnik, hogy ezzel a driverrel nincs gond legalábbis remélem nem fog jelentkezni a probléma.
Az ő konfigja:
Asus Maximus X hero
I7 8700K
2*8 GB 3000 MHZ Kingston Hyperx Predator
Asus GTX 1080
Samsung 870 evo plus m2 ssd 500gb
Corsair Rm650
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Asztalos klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest