- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Abban a listában pont nincs benne ez a 4x4GB-os RAM kit és a gyári memória QVL sem tartalmazza [link]
Ennek ellenére meglepődnék, ha ez lenne a probléma
Amúgy Asus-éknál mi történt. A régebbi lapok támogatási oldalai érdekesen festenek. A korábbi Z170 Maximus VIII Ranger lapom oldala teljesen el is tűnt az oldalukról...ez is átkerült az origins- előtagú részre...szanálnak ezek szerint
-
...nyilván nem érdemes. Írtam is; csak hobbistáknak és egy fillért sem költenék rá.
Ha annyira akar 1440p-s videókat lejátszani, ahhoz nagyon komoly (legalábbis a mostanihoz képest) IGP kell, vagy nVidia oldalon legalább egy GT1030, ha dVGA-ban gondolkodunk.De inkább a gyártmány szám alapján keress: 6086Y2N
Én nem találtam teljesen egyértelmű megoldást. -
eisento
addikt
Hibas eszkoz?
Probaltam ugy is, hogy minden eszkozt lehuztam odd hdd ssd kihuzva billentyűzet nyomtato csak az eger volt radugva. A regi egerrel is csinalta es a vacsi uj 0kmes msi egerrel is.
Iden leszek 40, megfordult par gep a kezeim kozott de ilyet meg nem pipaltamMegnezem elemet is. Azt is akartam cserelni de a mikulasnak mindenfele elem volt csak az nem ami kell bele...
Raadasul nem a megszokott k t s feliratu elem volt benne hanem vmi kurva noname.
Utananezek milyen megy bele pontosan. Koszi a tippeket -
eisento
addikt
koszi de friss windows telepitessel is ugyanez, meg random csinalja :S
megnezem meg ezt is es amit submarine irt. de sztem alaplap csere lesz. talaltam egy z77 extreme 4-es asrock lapot minden megvan eleg korrektul nez ki 28k meg benne van a "keretbe"meg annyi hogy nem kell fel a gep hanem kikapcsolom a gepet LEALLITASSAL, leall es 2-3mp mulva ujra bekapcsol magatol, nem nyulunk semmihez
-
szami777
addikt
Azt megcsináltam szétszerelés előtt. :)
Kikapcsoltam a fast startup opciót, utána sem állt le, ezután szereltem szét, de úgy hogy már ugye nem kapcsoltam vissza.Egyébként siman lehet hogy a fast startup oldotta meg csak a fast startup kikapcsolás véglegesítéséhez kellett egy kör ki és bekapcsolás.
-
Submarine
senior tag
Hello!
Te magad leírtad, hogy halott a kártya. Legalábbis az olvasott szöveget imígyen tudtam értelmezni. Lehet az ima segít rajta. Amikor csíkozni kezd, akkor szokták pl. sütőbe rakni. Én egyszer levettem a hűtőt, és forrasztópákából kivéve a hegyet melegítettem a gpu-t. Utána megint jól működött vagy egy óráig. De ezeket sztem te magad is tudod. Házilag a "konyhaasztalon" nem tudsz vele mit csinálni. Béke poraira.
Egyszer járt nálam egy megfőzött kártya, az adott képet, csak éppen nem boostolt föl idle-ből, játszani nem lehetett vele. -
Szaki00
csendes tag
Köszönöm a választ mindenkinek, beszéltem már LeC kollegával, készségesen állt rendelkezésemre. Hétfőn visszaküldöm neki az alaplap-CPU-RAM triót, aztán frissíti a BIOS-t, ha meg nem az volt a probléma, megnézi a többit is.
egyébként itt egy videó róla működés közben, hátha ti észrevesztek olyat amit én nem. Itt már a HDD nem volt bekötve, sem a speaker (ami amúgy sem adott hangot). Ha resetre megyek egyébként akkor folyamatosan világít a CPU hibajelző led...
[link] -
ULPIUS
őstag
Hat jo koszi, ujra szetszedem este, osszerakom, kiprobalgatom amiket irtatok. Tgnap mar nem volt hozza energiam. Azert vagyok tancstalan, mert nekem ilyen sose volt pedig ez mar kb a 10. Epitett gepem, volt olyan konfig ami szinten tobb hazban futott, mindig is cserelgettem a hutoket, ramokat eppen milyen fejlesztes volt, szeretek butykolni stb., tovabba ha valami hiba volt, arra mindig rajottem hamar ugyanis a gep "kommunikalta" felem, de most a teljes nemasag; "no signal" ennyi.
Egybekent Amit latsz kepet, az konkretan egy napig volt ugy es ez alatt kb 1-2 orat volt bekapcsolva, elotte termeszetesen masik hazban volt ugyanez a konfig.
(Milyen hangszoro magnesrol beszelsz?)
-
ULPIUS
őstag
A cpu_fan-ra Y osztoval radugtam a vizhutes 2 db ventijet, a pumpat pedig a pump_fan-ra. Az, hogy hova dugok egy-egy ventit okozna ilyet, hogy nincs kep?
csaknem...
Legalabb valamit hibat kiirhatna akkor, de meg az alaplap kezdokepernyo se jon be, "no signal" , mindket hdmi-t kiprobaltam a kartyan, mas csatlakozasra nincs lehetosegem, ill. Osszerakas elott tokeletesen ment a gep még, igy is:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Mac mini M1 8GB Ram 256GB SSD
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged