- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #49168 üzenetére
Megoldodott a dolog, a memoria volt a hibas.
Muszaj volt kezdenem valamit mert elkezdte ezt a veletlenszeru leallast egyre gyakrabban produkalni.
Windows event vier-ben megneztem a hibakodot ami generalodik a leallaskor. Google szerint hardver-hiba, memoria-hoz vagy vga-hoz kotheto.
Elkezdtem tesztelgetni.
VGA alulfeszelve mukodott, Afterburner-t kikapcsoltam, driver mindig friss. Cinebench, Furmark raeresztve 30-60 perc, nem volt hiba.
Memoria: windows memoria tesztere lefutott gond nelkul, de azert raengedtem a TM5 progit extreme preset-el es itt mar bizony elhasalt ketszer is egymas utan.
Ugyhogy vettem uj memoriakat es azota semmi problema. Egyebkent 2*8GB 3200Mhz, CL14 G-skill Flare-X volt ami megadta magat, jo kis Samsung B-die, kiszolgalt 3 generaciot, 1 even keresztul 4000Mhz CL16-on dolgozott. Kereken 5 eve vettem oket. Gondolom a tulhajtas tett be neki mert egyebkent ellettartam garancias.
Gondoltam leirom, hatha valakinek segiteni fog.
-
cyber86
őstag
válasz
Dobi 562 #49174 üzenetére
Öcsém gépe is ilyen tünetet produkált csak nála az alaplap vga-ra hisztizett és azt hittük, hogy kuka de megnéztem a gépembe és ott ment. Aztán mondom neki, hogy ramokat szedje ki és tesztelgesse de semmi változás. Aztán mondom neki, hogy csináljon már egy bios resetet, mert 1x hallottam már ilyet, hogy meghülyült a gép és bios reset után újra működött de, hogy mi okozta a hibát ez sajnos titok marad
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Új / Újszerű /Gamer / Munka PC i7-14700KF RTX 4060 Ti DDR5 32GB Garanciális
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged