- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
Szancsó #41190 üzenetére
Táppal nem jó játszani....
Amúgy a pc füst-el működik ,,,figyeld meg ha kiengeded belőle ,akkor nem megy többet.
De legalább megvan mi a ludas...sok sikert .syberia: sose árt ha van ilyesmid otthon +ban... hoznak egy félholt gépet ,akkor jobb ha először nem kockáztatsz értéket.
Én sokat hallom a "ciripelést"... olyan halk a gépem ,hogy füllel megmondom mi van leterhelve -
Szancsó
aktív tag
válasz
Szancsó #41166 üzenetére
Na csak röviden a történet tanulsága: a gyanús tápot nem szabad visszatenni a konfigba.
Bővebben: mégis az volt a ludas, másodjára már fényjelet is adott, de szerencsére nem lett semminek baja. Újra kell tesztelnem az eredeti alaplapot is majd, mert lehet annak sincs baja - másik táppal az új lap sem indult elsőre és lehet a másik táp + régi lap kombónál is ilyesmi volt, de akkor nem mentem nagyon utána a dolognak. Azt hiszem át is fáradok a tápos topicba... -
Szancsó
aktív tag
válasz
Szancsó #41123 üzenetére
Csere táppal sem indult a cucc, pontosabban üzembiztosan nem: kb. a 3. kisérletre elkapta a fonalat, majd párszor megint nem. Aztán ismét kellett pár áramtalanítás, mire újra sikerült neki elindulni, de akkor már minden rá volt kötve, Win is boot-olt/futott míg le nem állítottam. Következő alkalommal viszont megint semmi. Visszacseréltem a saját tápra, azzal is ugyanez volt a helyzet.
Szereztem végül csere lapot+procit: egyelőre úgy néz ki a lap csere lesz a megoldás, az újjal eddig ok, pár próba után 100%-os a siker, remélem nem csak véletlen. Az utolsó, eredeti helyre visszaépített próbákhoz még hiányzik egy táp hosszabbító az alaplaphoz, pont nem ér el
Viszont az alaplapon végképp nem látok semmi hibára utaló nyomot és valami csak kiadta azt a hangot + valahonnan ki kellett jönnie a "füstnek" -
ricsi99
addikt
válasz
Szancsó #41119 üzenetére
Táp teszt
Viszont csattanás és éget szag után én biztos nem kisérleteznék vele , legfeljebb még jól meg is ráz vagy kigyullad a kezedben.Ami rossz hír ,hogy elszált tápegység az bármit rossz esetben akár az utolsó darabig mindent magával ránthatott.
Kisérletezés helyett vennék egy új tápot ,beszerelném és sűrű ima közt megpróbálnám bekapcsolni ...
Aztán ,ha imáid meghallgatásra kerültek akkor elindul a gép... amennyiben nem akkor darabonként lehet tesztelgetni ...de ha igazán balszerencsés vagy akkor ha a táp valamit tönkretett csúnyán akkor az esetleg magával viszi rögtön az új tápod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- B550M Steel Legend, Ryzen 5 5600X, 32Gb DDR4 3200MHz CL16, Radeon RX 6750 XT 12Gb, 1TB M.2 PCIe 4.0
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest