- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
válasz
FatCutter #41252 üzenetére
+HollyBoni
Na, csináltam telepítő pendrive-ot, igp esetén rendesen települt a win. Visszaállítottam dVGA-ra, igp tiltva, így a telepítő csak addig jut el, amíg a win a telepítés során le nem szed valami drivert (amikor 1024x768-as felbontásról full hd-ra vált a kép) a vga-hoz, utána a kép elmegy, és folyamatosan újraindul a gép, és csak win logóig van kép.
Szóval szerintem a vga-m főtt meg. Csak az a furcsa, hogy semmi előjel nem volt. Szerintetek?
-
syberia
veterán
válasz
FatCutter #41243 üzenetére
A gépet újra telepítették. Nem is tudtam, hogy megmarad utána a régi driver.
-
syberia
veterán
válasz
FatCutter #41241 üzenetére
Ha nem volt a gépben a 6970, akkor miért gyanakszol rá továbbra is?
Másik tápegységgel is ránéztek, tehát nem azzal van a gond szerintem.Máris kisegítve érzem magam, azzal hogy nem segítesz.
(#41235) Cry0: Nagyon régi tápegység az az FSP PNF, érdemes lenne lecserélni.
-
Cry0
őstag
válasz
FatCutter #41234 üzenetére
igen megszereztem,
Alaplap Gigabyte ga-ma785gmt-ud2h
Processzor : AMD Athlon II X4 640
Ram: Kingstone 2x2Gb 1333 1x2Gb 1333Mhz
SSD: Kingstone HyperX 120Gb
hhd. Wd blue 500Gb
vga: Shapphire Radeon Hd 6970 (jelenleg nincs benne)
táp: Fsp Atx-400pnf. Ezt kipróbáltam a sajátommal is FSP Hydro G 750W ugyan ez a hiba fentállt. -
syberia
veterán
válasz
FatCutter #41179 üzenetére
Vasmag a régi passzív pfc áramkörös tápokban volt.
Körömlakk nem tudom mire jó, ami eredményes lehet adott esetben, az a ragasztópiszolyos kezelés. Viszont a transzformátorból jövő cicergésre ez sem megoldás.
Szétszerelni amúgy sem tanácsos kezdőknek a tápegységet, főleg megmókolni az áramkört benne.
(#41181) ricsi99: Hát igen a coil whine nevű áldás nem csak a tápegységek sajátja. Volt nem egy videokártyám, ami nagyon érdekes hangokat adott ki játék közben. Persze a stabilitásba nem szól bele ez a "zene", az elektronika már csak ilyen.
-
hnorbert234
újonc
válasz
FatCutter #41071 üzenetére
A lapot megbízható embertől vettem hardveraprón.Külön rá is kérdeztem,hogy tapasztalt e valamilyen betegséget.Könnyű mondani,hogy csináljam vissza az üzletet,ha nincs olyan baja ami kimutatható.Én voltam a hibás mert nem csináltam a csere előtt tiszta telepítést.De azért köszönöm a tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest