- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
hitman, #3365 üzenetére
szerintem is a vinyóval lesz bibi, nem a táppal... az nem nagyon tud kattanni, főleg nem hangosan....
töltsd le a hiren's boot cd-t [link], vagy az ultimate boot cd-t [link].
Írd ki a letöltött cd képfájlt egy cd-re bootolj a cd-ről és futtasd le a vinyódnak megfelelő gyári tesztelő programot.
Egyébként is ajánlom másnak is figyelmébe a két stuffot, free és kötelező mentőöv mindenkinek....(rengeteg hasznos cuccal)
dbius
[Szerkesztve] -
Norbo03
őstag
válasz
hitman, #3350 üzenetére
Ha kattant egy nagyot akkor valószinüleg a vinyó kattanhatott ezért érdemes lenne megnézni h hány fokos a vinyó hőmérséklete. Illetve próbáld ki a vinyót másik táp kábelen mert lehet h hibás élpp az a táp kábel amin a vinyó van. Meg multiméterrel lekéne mérni a különböző ágakon leadott feszkókat h noirmálisak -e.
-
XaraX
addikt
válasz
hitman, #3350 üzenetére
Ide is beírom
A winyot megnézném egy tesztprogival...
Szerintem bad sectoros,valószínüleg erősen.
Mondjuk hd tune.
Nekem is van egy bad-os winyom,ugyanezt csinálja.
Másik winyon lévő xp-t,ha inditok,akkor az betöltés közben javítja a hibákat,aztán megy a hibásról is egy ideig..... -
(Bundás)
addikt
válasz
hitman, #3303 üzenetére
1, Memtest, 3-4x hagyd végigmenni, ha minden rendben:
2, Prime95, stabilitás kedvéért. Lehet kicsiny, de instabilitás van jelen, ezért ritka a fagyás. Így ajánlott egy 24 órás CPU nyúzás vele
3, Cseretáp, lehetőleg Chieftec, vagy FSP, vagy jobb, egy 400 Wattos bőven elég
mod: lehet a tuning miatt nem stabil a gép.
[Szerkesztve] -
Hequila
őstag
válasz
hitman, #3297 üzenetére
A kondivégignézés alatt azt érted,hogy nézzem végig,hogy nem púpos e a kondi?
Igen, bár kiforrasztani és végigmérni a kapacitását jobb volna, de ha ilyen durva hiba van, az valószínűleg látható elváltozással járna.
A táp csere nem fog menni mert nincs arra pénzem meg inkább kormányt veszek.
Nem azt írtam, hogy vegyél, sokkal inkább kérj kölcsön egyet pár órára, vagy ameddig kölcsönkapod.
De nem hiszem,hogy a táp lenne kevés mert ez a táp már régen van ebbe a gépbe és sose volt vele baj.
A RÉGEN részen van a hangsúly. Mivel már előttem is írták, hogy a táp nem tartozik a minőségi darabok közé, az abban lévő kondik is tönkremehettek.
Én is inkább a hangkarira gondolok
Akkor vedd ki a gépből, vagy tiltsd le az integráltat. -
Norbo03
őstag
válasz
hitman, #3275 üzenetére
Az újraindulás miatt másik táppal csere a fagyás miatt pedig a memtest-et javaslom. Illetve lehet h két driver akad össze egymással. Csökkentett módba is ugyanezt csinálja? Mert ha nem akkor szoftveres probléma van. Lekekll szedni az összes drivert és egyenként felpakolni őket felraksz egyet megnézed h fagy-e ha nem akkor jöhet a következő ha akkor se akkor a következő és ameiknél elkezd fagyni annál a drivernél van a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Parfüm topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest