- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
hitman, #3365 üzenetére
szerintem is a vinyóval lesz bibi, nem a táppal... az nem nagyon tud kattanni, főleg nem hangosan....
töltsd le a hiren's boot cd-t [link], vagy az ultimate boot cd-t [link].
Írd ki a letöltött cd képfájlt egy cd-re bootolj a cd-ről és futtasd le a vinyódnak megfelelő gyári tesztelő programot.
Egyébként is ajánlom másnak is figyelmébe a két stuffot, free és kötelező mentőöv mindenkinek....(rengeteg hasznos cuccal)
dbius
[Szerkesztve] -
Norbo03
őstag
válasz
hitman, #3350 üzenetére
Ha kattant egy nagyot akkor valószinüleg a vinyó kattanhatott ezért érdemes lenne megnézni h hány fokos a vinyó hőmérséklete. Illetve próbáld ki a vinyót másik táp kábelen mert lehet h hibás élpp az a táp kábel amin a vinyó van. Meg multiméterrel lekéne mérni a különböző ágakon leadott feszkókat h noirmálisak -e.
-
XaraX
addikt
válasz
hitman, #3350 üzenetére
Ide is beírom
A winyot megnézném egy tesztprogival...
Szerintem bad sectoros,valószínüleg erősen.
Mondjuk hd tune.
Nekem is van egy bad-os winyom,ugyanezt csinálja.
Másik winyon lévő xp-t,ha inditok,akkor az betöltés közben javítja a hibákat,aztán megy a hibásról is egy ideig..... -
(Bundás)
addikt
válasz
hitman, #3303 üzenetére
1, Memtest, 3-4x hagyd végigmenni, ha minden rendben:
2, Prime95, stabilitás kedvéért. Lehet kicsiny, de instabilitás van jelen, ezért ritka a fagyás. Így ajánlott egy 24 órás CPU nyúzás vele
3, Cseretáp, lehetőleg Chieftec, vagy FSP, vagy jobb, egy 400 Wattos bőven elég
mod: lehet a tuning miatt nem stabil a gép.
[Szerkesztve] -
Hequila
őstag
válasz
hitman, #3297 üzenetére
A kondivégignézés alatt azt érted,hogy nézzem végig,hogy nem púpos e a kondi?
Igen, bár kiforrasztani és végigmérni a kapacitását jobb volna, de ha ilyen durva hiba van, az valószínűleg látható elváltozással járna.
A táp csere nem fog menni mert nincs arra pénzem meg inkább kormányt veszek.
Nem azt írtam, hogy vegyél, sokkal inkább kérj kölcsön egyet pár órára, vagy ameddig kölcsönkapod.
De nem hiszem,hogy a táp lenne kevés mert ez a táp már régen van ebbe a gépbe és sose volt vele baj.
A RÉGEN részen van a hangsúly. Mivel már előttem is írták, hogy a táp nem tartozik a minőségi darabok közé, az abban lévő kondik is tönkremehettek.
Én is inkább a hangkarira gondolok
Akkor vedd ki a gépből, vagy tiltsd le az integráltat. -
Norbo03
őstag
válasz
hitman, #3275 üzenetére
Az újraindulás miatt másik táppal csere a fagyás miatt pedig a memtest-et javaslom. Illetve lehet h két driver akad össze egymással. Csökkentett módba is ugyanezt csinálja? Mert ha nem akkor szoftveres probléma van. Lekekll szedni az összes drivert és egyenként felpakolni őket felraksz egyet megnézed h fagy-e ha nem akkor jöhet a következő ha akkor se akkor a következő és ameiknél elkezd fagyni annál a drivernél van a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged