- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdio
újonc
Na kérem: én is értetlenül állok magam előtt, mert egyedül megoldottam a problémámat, de csak kamillázok, mert most sem hiszem el ,hogy ez most akkor hogyan...ráadásul a megoldás csak fél. Tehát:
-Ugye az új videokártyával nem ment jel a kijelzők felé...de power gomb nyomogatás után simán elindult
-Minden értelmes próbálkozás(táp..Bios cincálás...fórumok...külföldiek is, tippek kipróbálása- mind mind hiába)
-Aztán hirtelen ötlettől vezérelve letiltottam parancssorból a hibernálást. (Nem mintha előtte valaha engedélyeztem volna.)( powercfg -h off)
-Azóta hibátlanul indul és van is kép szépen ahogy kell.
DE! Alvó állapotból ugyanez a jelenség még mindig fennáll.-Tehát sima leállításkor most jó ,alvó állapotból felébresztve, csak ventipörgés.
Mi a búbánatos köze van a win hibernálásának ahhoz ,hogy még a bios se tud bejelentkezni?
.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest