- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz
heindrich95 #29268 üzenetére
Ettől függetlenül lehet hogy félremért, viszont ha már tapintás, akkor inkább a nyák felületét érintsd meg.
-
snecy20
nagyúr
válasz
heindrich95 #29257 üzenetére
Több órás terhelés után max. 41 fokos a VGA? Ezt a csodát hogy állítottad elő?
-
RVR400
veterán
válasz
heindrich95 #29257 üzenetére
Szerintem Te is rájöttél már, hogy a VGA kártyád a hibás, nem?
-
heindrich95
csendes tag
válasz
heindrich95 #29197 üzenetére
Nos akkor valaki tudna segíteni mert én egyszerűen nem értem mi mit okoz mi miért nem működik de az egész bmp-t vagy akármit ha kéri valaki feltöltöm. [link] Angolul nem nagyon értek, szóval google találatoknál nemnagyon tudom az utasításokat megoldásokat elolvasni, ezáltal a hibát megoldani.
-
Pazolini
senior tag
válasz
heindrich95 #29197 üzenetére
Én is csak annyit szoktam volt tenni - egy időben havonta dobott kékhalált a win7 - hogy rákerestem a sys fájlra google-ben, s ha az kellően informatív volt (pl szoftverre, hardverre, azok összeakadására, memória túlcsordulásra, stb. stb. utalt), akkor próbálkoztam más beállítással pl vitruális memória terén, vagy másik slotba dugtam a hardvert, vagy töröltem egy-egy drivert vagy más szoftvert vagy éppen igyekeztem visszaállítani a rendszert egy korábbi állapotra...
-
Pazolini
senior tag
válasz
heindrich95 #29195 üzenetére
Olvasd ki a dump fájlból, miért dopta a BSOD-ot. Ha csak nem tiltottad le vmi miatt, elmenti a rendszer.
-
heindrich95
csendes tag
válasz
heindrich95 #29194 üzenetére
Most az előbb történt pedig az, hogy terhelés nélkül a HD5670 az új lapban volt és dobott egy kékhalált.Épp filmet néztem. KB1mp-re szóval elolvasni se tudtam mi volt a hibája.Azután a monitoron előjött valami szöveg az is kb 1-2 másodpercig, amit nemtudtam szintúgy elolvasni de valami Hertz-volt benne
-
heindrich95
csendes tag
válasz
heindrich95 #29192 üzenetére
Ám még azt szeretném ,hozzátenni ,hogy a régi konfig folyamatosan random időnként megfagyott majd újraindult. Amikor jelentkezett a probléma ,hogy nem indul a videókártyával a gép, átálltam az integrált videokarijára és ott egyszer sem jött elő a probléma.
-
Massmurderer
őstag
válasz
heindrich95 #29187 üzenetére
csak az a kérdés hogy mekkora táppal.ha ugyanugy 500w pakoltál bele,és lehet kevés az 500w neki,akkor tehetsz bele 105 féle 500w tápot,akkor se lesz semmi.inkább egy nagyobb táppal probáld ki
-
maross
nagyúr
válasz
heindrich95 #29189 üzenetére
Egy dolgot még probalj ki, ha ennyire nem indul a rendszer: szedd ki a hazbol, es tedd mellé egy konyvre vagy valamire (lehetoleg NE antisztatikus zacsira). Hatha valami zarlatot okoz a hazad az alaplap hatoldalan. Mas otletem nincs, amikor en sokat szivok es minden hibatlan, az vagy valami zarlat, vagy a memoriaslotok miatt van ahol keptelen normalisan erintkezni a ram.
szerk: bar ha elotte fel nappal meg ment normalisan az egesz cucc, akkor ennek elenyeszo az eselye :/.
-
maross
nagyúr
válasz
heindrich95 #29187 üzenetére
Hat az bizony kellemelten, sokminden nem maradt a gepben ami ugyanaz.Ha legalabb ket ram van benne, probald ki csak az egyikkel, a videokartyat pedig mindenkepp ki kellene probalni ismeros gepeben, attol lenyegesen elorebb tartana a tippelgetes.
-
maross
nagyúr
válasz
heindrich95 #29183 üzenetére
en is tapot mondanek elso korben. A videokartyat pedig biztonsag kedveert egy teljesen mas gepben kene megnezni.
-
Massmurderer
őstag
válasz
heindrich95 #29183 üzenetére
táp cserével mi a helyzet?úgy probáltad?
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
heindrich95 #28972 üzenetére
Ha majd a másik táppal is ez a helyzet akkor az alaplap lesz bűnös.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
heindrich95 #28970 üzenetére
Akkor így azt kellene megnézni hogy az R7 elindul-e másik alaplapban de így hogy ezeket mondod lehet az alaplapnak lett annyi
sérülés nincs rajta? BIOS-ban módosítottál valamit? Az elemet vedd ki az alaplapból hagyd kint egy kicsit majd rakd vissza és nézd meg úgy. De ettől függetlenül még mindig fenn állhat a táp
-
heindrich95
csendes tag
válasz
heindrich95 #28969 üzenetére
Urak!Ezt már tényleg nem értem. Most is ugyan azokat a tüneteket produkálja a kissebb videokártyával mint a nagyobbal.Márpedig ennek a videokarinak aztán tényleg nincs nagy áramfelvétele... Kép elsötétül,majd újraindításnál nem ad jelet a monitornak.Kivettem a videokarit ráraktam a monitort alaplapi vga-ra. Úgy elindult.Most visszaraktam a videokártyát és megint működik a gép. Megjegyzem ,hogy egy 500W-os Chieftech táp hajtja a gépet. A proci Maximum 65W-ot eszik el a videokártya szintúgy 70-80W környékén /Az R7 olyan 100-120W-ot zabált. Akkor most kezdjek el gyanakodni az alaplapra?
-
válasz
heindrich95 #28966 üzenetére
Nema dobozra adják a garanciát 😁, ezen jót mosolyogtam, hogy a doboza be van szakadva.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
heindrich95 #28966 üzenetére
Az nem kéne hogy probléma legyen .
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
heindrich95 #28964 üzenetére
Így már értem. Akkor sajnos videokártya
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
heindrich95 #28961 üzenetére
Hogy érted hogy a tápcsatit ( 12V ) nem kötöd rá? mivel másik videokártyával elindul ezért én azt tartom valószínűnek hogy az r7 260x megadta magát. Ha garanciális küldd/vidd vissza hogy nem működik.
-
heindrich95
csendes tag
válasz
heindrich95 #28961 üzenetére
így is simán tönkremehet OC-nélkül? hmm de akkor miért csinálta ezt többször? ha a vga lenne szar akkor már az első ilyen kikapcsolás után sem kellett volna hogy visszakapcsoljon nemde?
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
heindrich95 #28955 üzenetére
Ha másik videokártyával elindul akkor sajnos az lesz a ludas
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
heindrich95 #28952 üzenetére
Megpróbálnám egy másik táppal ha azzal sem akkor szerintem alaplap de azért ha tudod próbáld ki egy másik gépben a videokártyát.
-
törölt tag
válasz
heindrich95 #27901 üzenetére
Tápegység VGA kb kizárva. Szedd ki és tedd vissza egyesével a ramokat, minden slottban próbáld ki, nyúzd pár percig. A BIOS-ban túrkálj, ha van spread spectrum, turbo boost és hasonló funkció, azokat kapcsold ki. Nézd meg az alaplapod támogatottságát, nem e adtak ki valami frissítést, ha igen, javasolt a frissítés. Végezetül marad HDD probléma, telepíts egy pendrive-raa egy Op rendszert, és használd arról a géped, ha azzal nem jön elő, akkor adat kábel cserét, vagy akár hdd cserét eszközölj.
-
törölt tag
válasz
heindrich95 #27899 üzenetére
Szia. Először is egy Aida64-et tölts le és engedd rá a stabilitástesztet a gépre, közben figyeld a hőfokokat. CPU, VGA hőmérsékletét leginkább.Szerintem vagy túlmelegedés a gond, vagy a tápegység a hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest