- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Massmurderer
őstag
válasz
maross #29178 üzenetére
a melegedés nálam is elöjött.eddig max 43-45fokra ment fel a proci egy nagyobb játéknál is,most,mivel meleg van jóval több.54fokos is volt,hiába van 4 venti a házba pedig a procinal Thermaltake Contact 21 CLP0600 hütö van.gondolkoztam is hogy vezsek valami jobbat.persze a ház oldala nálam már le van véve.
-
roPHka
senior tag
Igen, kábelekre már én is gondoltam, de a kábelek is cserélve voltak már benne jópárszor. Nagyon variálni nem tudok velük, mert most csak egy vinyó van a gépemben, meg egy dvd író, bár ha lesz időm majd elkezdek jumperolgatni, meg paraszt módjára a dvd írót kötöm primary-ra és mesternek állítom
De amúgy nem hiszem hogy más sorrendbe tétel meg ilyesmi változtatna bármit is a dolgon. Amíg nincs nagy gond, addig nem tulajdonítok neki különösebb jelentőséget, ezt leszámítva tényleg stabilan működik a gép.
szerk.: most látom csak, hogy vannak x600pro pci-e kártyáid...no, majd lehet kereslek, épp valami olcsó kategóriás karit keresek a lapomba
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
3. tápom azóta. A vinyó és ramok kivételével minden ki lett cserélve. Talán még másik rammal is próbáltam, de erre már nem merek megesküdni. De engem igazából nem is érdekel a dolog. Megszoktam, hogy havonta 2x-3x bedobja a hibaüzit, általában valamilyen program bezárásánál. Onnantól kezdve nem történik semmi. Ugyanúgy megy tovább a gép. ''Stabil'', nem melegszik semmi, van hogy egyfolytában megy 3-4 napot, nem restartol, minden tökéletesen végigfut rajta (Prime, SuperPi, memtest, 3D Markok, sorolhatnám...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged