- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Massmurderer
őstag
válasz
maross #29178 üzenetére
a melegedés nálam is elöjött.eddig max 43-45fokra ment fel a proci egy nagyobb játéknál is,most,mivel meleg van jóval több.54fokos is volt,hiába van 4 venti a házba pedig a procinal Thermaltake Contact 21 CLP0600 hütö van.gondolkoztam is hogy vezsek valami jobbat.persze a ház oldala nálam már le van véve.
-
roPHka
senior tag
Igen, kábelekre már én is gondoltam, de a kábelek is cserélve voltak már benne jópárszor. Nagyon variálni nem tudok velük, mert most csak egy vinyó van a gépemben, meg egy dvd író, bár ha lesz időm majd elkezdek jumperolgatni, meg paraszt módjára a dvd írót kötöm primary-ra és mesternek állítom
De amúgy nem hiszem hogy más sorrendbe tétel meg ilyesmi változtatna bármit is a dolgon. Amíg nincs nagy gond, addig nem tulajdonítok neki különösebb jelentőséget, ezt leszámítva tényleg stabilan működik a gép.
szerk.: most látom csak, hogy vannak x600pro pci-e kártyáid...no, majd lehet kereslek, épp valami olcsó kategóriás karit keresek a lapomba
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
3. tápom azóta. A vinyó és ramok kivételével minden ki lett cserélve. Talán még másik rammal is próbáltam, de erre már nem merek megesküdni. De engem igazából nem is érdekel a dolog. Megszoktam, hogy havonta 2x-3x bedobja a hibaüzit, általában valamilyen program bezárásánál. Onnantól kezdve nem történik semmi. Ugyanúgy megy tovább a gép. ''Stabil'', nem melegszik semmi, van hogy egyfolytában megy 3-4 napot, nem restartol, minden tökéletesen végigfut rajta (Prime, SuperPi, memtest, 3D Markok, sorolhatnám...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest