- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hentes555
senior tag
válasz
Casoli #28912 üzenetére
Megtörtént a ram csere, ugyanez. Bár egyszer megpróbáltam hogy lehúzom a táp és ide kábelt a dvd-ről, akkor elindult VGA-val is, csak a cpu venti nem forgott. Visszadugtam a dvd olvasó kábeleit, megint elindult de cpu venti nem forgott, minden más igen. Aztán áramtalanít, cpu hűtő csatiját lehúztam, 2x2-es cpu kábelt is (sárga-fekete) majd a 20+4-et is lehúztam és sorra visszadugdostam őket. Aztán elindítottam, cpu venti forgott, de ugyanez a hiba, ha nincs benne VGA elindul, van benne akkor nem.
-
SamSem58
aktív tag
válasz
Casoli #28882 üzenetére
Szomorú vagyok, de a linkelt gépet valódi szakik állították össze 2011-ben, olyanok akik valóban értenek is hozzá
Az alaplap pedig NEM csak a memória zabálás miatt megy szervizbe, hanem elsősorban az IGP működésképtelensége miatt, amit a szerviz nem tart cserealapnak, de nem is szüntette meg. Ennyi és nem vitázom veled meddő témáról, mert csak az tudja, hogy hol szorít a cipő aki hordja!
-
SamSem58
aktív tag
válasz
Casoli #28878 üzenetére
Ha olyan okos és olyan ügyes vagy, gyere el és rakd fel! Van másik hasonló kaliberű gépem is (annak a teljesítményadatait csatoltam be du. a hozzászólásomban) - de az nem produkál ilyen memória zabálást. Itt tutira sanszos az alaplap hibája. Ha holnap nem találok memória zabáló progit akkor visszamegy a szervizbe.
-
SamSem58
aktív tag
válasz
Casoli #28804 üzenetére
Igen az a gép
bevittem szervizbe, valamit bűvölt rajta a fiú, aztán elindult, de utólag gyanúsan kérdezte, hogy videokarit nem hoztam - mondtam nem, hiszen van ebben a félkonfigban, erre annyit mondott van...
Szóval nem igazán értem, mert ennek a procinak tudnia kell a videot is. Kérdés, akkor most az alaplap a hunyó vagy... -
törölt tag
válasz
Casoli #28790 üzenetére
Ha a 610es lenne a rossz, akkor nem indulna el másik gépben a 610, és nem lenne probléma másik videokártya indításával a gépben.
Tápcsere volt, memóriák tesztelve, továbbra sem ad képet semmi.
Ötlet? Megmurdált az alaplapon a pci foglalat, vagy még esetleg van remény, más magyarázat? -
SamSem58
aktív tag
válasz
Casoli #28766 üzenetére
Milyen távtartókról beszélsz??? :-o Az előző alaplapnál sem voltak távtartók, csupán gyárilag a házba épített kb. 0,7 cm magas réz lábak, amikre ráül az alaplap és amibe mennek az alaplapot lefogó csavarok.... Ezek benne is maradtak - vagyis nem a lemezre ül közvetlenül az alaplap, de ezekből viszont nincs - nem maradt felesleges az alaplap alatt (a ház is és az alaplap is micro ATX méretű)
-
SamSem58
aktív tag
válasz
Casoli #28756 üzenetére
A BIOS frissitésre én is gondoltam, de egyelőre nem tudom futtatni atelepitő lemezét, mert a régi optikai meghajtóm Ide kábeles volt, vettem egy új Samsungot, de Molex kábelt (Y tápelosztót) én marha nem vettem hozzá... bár a cucc boltjában az nincs is. Alaplapot, procit és RAM-ot Compker-nél vettem. Ám mint írtam, proci nélkül mennek a ventik... akkor most xar a cucc vagy???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Mac mini (2023 with M2)
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged