- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
WATERDACA #51215 üzenetére
Gyári hűtőt én semmire nem teszek. Egy normális hűtő nem olyan drága a teljes gép árához képest és a 12400-ra még csak nem is kell nagy.
Sőt, ha tehetem, akkor nem dobozos procit veszek, hogy ne kelljen a hűtőjét pakolgatni.Az a felbontás nem számít.
Én is valahol 150%, 200% környékén használom az asztalit a DWQHD monitoron. A 4K-n lehet, hogy 300% is van. Már nem emlékszem, mert ritkán nézem.
A TV-n biztos, hogy 300% és még VGA sincs a gépben. Egy 8100T hajtja 4K-n. Mondjuk ezen nem is játszom.
Szerintem ez nem befolyásol semmit.Menj néhány kört és nézd meg mi a helyzet. Ez a legjobb, hogy előrébb juss a problémában, ha egyáltalán van.
De rákereshetsz a játékra is, meg, hogy fagyogat e. Lehet, hogy másnak is van vele gondja. -
JulianSinulf
őstag
válasz
WATERDACA #51213 üzenetére
A procid 100 foknál kezd el lassítani, hogy ne melegedjen jobban.
Szóval a 89 jó.
Teljes terhelés mellett amúgy nem kell csodálkozni.
Arra már nem emlékszem, hogy milyen hűtőt is írtál.
Emellett játék mellett nem kap ilyen terhelést. Főleg nem egy Forzánál.
Futtasd 30 percet.
Futtass fumark-ot. Azt hallottam, az jobb stressz teszt.
Ne nézegetheted mind a kettőt.
Egy hwinfo64 szerintem jobb képet ad az értékekről.Bár én inkább játszanék valamivel, mert az az életszerű.
A 150% nagyítás mire van? Win alatt?
-
JulianSinulf
őstag
-
JulianSinulf
őstag
válasz
WATERDACA #51205 üzenetére
Egy fagyás miatt még nem kell majrézni.
Lehet, hogy a játékkal volt valami.
Ha mással is szoktál játszani és ott is előfordul, akkor már érdemes utánajárni.
Egy fagyást nagyon sokminden okozhat. Programok összeakadnak, egyszerűen a win akad össze magával, driver-ek is okozhatnak ilyet vagy épp egy a gépre dugott USB-s eszköz.
Persze maga a hardver is lehet problémás.
Programmal mért fesz értékekben én annyira nem bízom, a biztos, ha multival van mérve.
Ha a tápodban van védelem, akkor nem kell aggódnod, megvédi a gépet, ha gond van.Én nem stressztesztelnélm ezért fölöslegesen. Ha előjön megint a hiba, akkor már kicsit komolyabban neki lehet állni a keresgélésnek.
-
t.imi
addikt
válasz
WATERDACA #51202 üzenetére
Nekem is FSP volt CM előtt 4 évig, se hang, se semmi más gond. El is raktam tartaléknak.
Vagy 1 db rossz az elkészült 40000db-ból.Ha játék alatt jött elő, ott megy minden egyszerre, úgy is kellene nézni.
Vagy ahogy I02S3F írja, először külön külön.
Nézni 3.3, 5, 12V-ot. 5% belül legyenek az értékek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest