- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
-
Kelvin
őstag
válasz
frelife #40879 üzenetére
Te kezdted a bicskanyitogató stílusoddal és a diploma függvénye dumával....Annyit írtam, célszerűbb a boltban összeszereltetni pár darab ezresért és akkor nincsen ennyi szopás. Nem értem mért kellett magadra venni és támadni.
írhattad volna azt, hogy igaz de te magad szeretnéd összerakni. Ehelyett jössz a diploma függvénye, elárulom ha még nem jöttél rá.., nincs összeszerelés az alzánál dumával...smart -
Kelvin
őstag
válasz
frelife #40877 üzenetére
Senki nem mondta, hogy diploma függvénye. Az viszont lehet az, hogy megértsd az előnyeit. Ugyanis nemcsak összerakják de be is kapcsolják, hogy működő gépet küldjenek.
Valamint az alzánál is van gép-összerakás... -
ricsi99
addikt
válasz
frelife #40872 üzenetére
A legjobb ,ha asztalon próbálod ki... igy kizárva ,hogy az alaplap hozzáérjen egy véletlen benne felejtett távtartóhoz.
+ akkor a kapcsoló helyett egy "csavarhúzoval" is indíthatod a lapot.. igy még1 hibalehetőség is kiesikTáp fapados tesztetése meg ,hogy lehuzod az alaplaprol majd a tápcsatin keresel egy zöld szinű zsinort ,azt ha hozzáérinted a táp külsö fém részéhez vagy egy fekete szállhoz akkor a tápnak el kell indulnia...
-
ricsi99
addikt
válasz
frelife #40868 üzenetére
Szia
Lapod támogatja a cput?Vegyél ki mindent az alaplapból... se cpu se ram se semmi.....
Maximum a cpu hőtöt dugd rá tesztképpCsak kizárólag ,kösd rá az alaplapra a tápot.
Bekapcsoló gombra megnyomásakor el kell indulni a tépegység/cpu hűtő ventillátornak.
Ha hosszan nyomod utánna kikapcsoló gombot akkor le kell álnia.Ez igy megy?
-
Baky1987
tag
válasz
frelife #40191 üzenetére
köszönöm , ezt már néztem, és ha jól azonosítottam be (bár mondom én nem igazán értek ehhez) itt bios pittyegésekről van szó, nekem meg windows alatt random szólal meg néha, tehát nem bekapcsoláskor. Bár lehet az is BIOS pittyegés, de akkor sem értem sajnos, mert itt azt írják 1 rövid pitty oké, de az nekem nem csak bekapcsoláskor van, hanem menet közben is
-
frelife
aktív tag
válasz
frelife #40037 üzenetére
Nos. Ugye az anomália az volt hogy belassult de nagyon a boot..sőt a bios boot is. Pedig fülre szépen indult a gép.
Asus b85m-g
I5 4950
Strix 1050ti
Kingston hyperx 8G 1866Mhz.A cmos reset se segitett.
Vettem egy tápot mert egy rtx 2060-at akartam. Táp csere,egy chieftec 600w tápot vettem. kábelek átmozgatva, ram ki-be. Elem ki-be. Bekötöttem, új kártya benn. Minden müxik. Eltörpöltem vele fél napot.
-
asynur
tag
válasz
frelife #40032 üzenetére
Szia!
Ha a Windows telepítés után jelentkezett a lassú indulás először akkor jó eséllyel azzal van probléma. (Mióta csinálja nem lehet, hogy csak valami frissítéssel szórakozik?).
Telepítésnél az ssd volt az egyetlen háttértároló ami csatlakoztatva volt?Biosban Fast boot opciót próbálgatni ki be-kapcsolni. Ellenőrizni, hogy a boot sorrend rendben van-e.
Az elemet is lehet cserélni de általában nem ilyen tüneteket produkál ha az a baj.
Egy SSDOK –ot tegyél fel és csinálj képet róla, hogy minden úgy van-e beállítva ahogy kell.
Próbálj másik sata portot és kábelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Trollok komolyan
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ford topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest