- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliceWhat
csendes tag
válasz
bbendre #47834 üzenetére
Van itt egy használatra kész win10 telepítő pendrive, viszont ezzel gondolom csak teljesen újrarakni tudom, javítani sajnos nem(?).
Külön partíciót természetesen nem csináltam a winnek anno, mikor felraktam, tehát egy partíció az egész.
Próbálkozni érdemes a javító funkciókkal vagy tök esélytelen így? (Nem ez a konkrét pendrive/telepítő volt használva, mikor korábban telepítve lett, ezt most szereztem a héten).
-
icp1970
senior tag
válasz
bbendre #47780 üzenetére
Köszi szépen-.Sajnos a probléma még mindig fent áll. [link] A Lapon a 2. dik led világit sárgán a 12600-al.ELvileg ez memória hibát jelent ugye?AKkor hogy lehet hogy ugyan ezen memóriák,ugyan abban a slotokban,a gép ad képet,és minden ok i5 12400-al. I5 12600 al meg nincs kép.Biosban sem. Minden memo slotot ki próbáltam. Speakert sajnos nem tudom hová kell dugni a lapon.
-
Balcsix
senior tag
válasz
bbendre #47802 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Közben frissítettem a Chrome-ot is, és töröltem minden előzményt, illetve a Windowsot is frissítem, és kitakarítom szoftveresen is a gépet, majd futtatok egy vírusvizsgálatot.
Ha ezek után is jelentkezne a probléma, akkor kikapcsolom a hardveres gyorsítást a Chromeban. -
Balcsix
senior tag
válasz
bbendre #47798 üzenetére
Na szétborítottam a gépet. Takarítás meg készen. Volt por benne bőven, pedig évente egyszer teljesen ki szoktam fújni.
Most épp működik, szóval elég valószínű, hogy a por okozta a dolgot. Az összes venti működik, de azért figyelem a hőmérsékleteket.Indítás után 10 perccel is stabilak a hőfokok, illetve a táp is "jéghideg".
-
Balcsix
senior tag
válasz
bbendre #47795 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Most egy 20 perc használat után újra elkezdte csinálni. Lefagyott, majd az újraindító gomb hatására egyből az UEFI-be lépett be, de ott is lefagyott, majd ki-be kapcsolgat.
Várok egy kicsit, hátha valaminek tényleg a hőmérsékletével van a probléma, és majd közben nézem, hogy mi melegszik. -
icp1970
senior tag
-
nanamii_o
tag
válasz
bbendre #47770 üzenetére
Sziasztok!
Az alaplapomon egy narancssárga led világít(Dram) és a képernyő fekete. Újraindítás után a probléma megszűnik,de full random napokon újra előjön. Egyszer cseréltem a ramokat a 2-4 slotból az 1-3ba egy ideig jó volt most megint csinálja. Ez egy Tuf B550plus alaplap és 2x8gb crucial ballistix ram 3200mhz. Tudna nekem segíteni valaki,hogy mi baja lehet? Csináljak egy bios frissítést? A ramokon csak annyit állítottam hogy 3200mhz-n fussanak mást nem,mert nem igazán értek ezekhez.
Bocsi! Nem válaszként szerettem volna írni. 😃
-
Grave_444
nagyúr
válasz
bbendre #47765 üzenetére
60Hz-es a monitor és FHD a natív felbontás?
1-2 szálat használó játékokban és multiban, pl a BF5-ben simán elfogyhat a proci a 3080 mellett. Nagyobb felbontás és képfrissítés mellett jobban használná a kártyát és kevésbé számítana a cpu, de a minimum FPS-t akkor is befolyásolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest