- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
maxika15 #26575 üzenetére
Kizárásos alapon két lehetőség van: egyszerűen nem bírja a gép a mostani minőséggel a Youtube videókat. Ez gáz, de sajnos előfordul. Tőlem is kérdezték páran már rég stabilan működő gép mellett is, hogy ez WTF?!! Hisz korábban simán ment. Igen. Valóban. Csak éppen a háttérfolyamatok olyan mértékben változtak meg, hogy hiába ment jól korábban. Na de ne legyünk ennyire pesszimisták, még van másik lehetőség. Pl. az, hogy a régi vas kissé túl van frissítve. Nemesen egyszerű: új a VGA driver? Szuper. Az új kártyákhoz. De nem egyszer volt olyan, hogy a régi jó 6600GT úgy tolta a képembe képregényt a videó helyett egy-egy új driverre válaszul, hogy majdnem kidobtam az egészet az ablakon.
Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy megnézem mikori a kártya, majd megkeresem melyik driver volt akkor az aktuális mikor megjelent és azt megelőző, esetleg az azt követő verzióknál messzebb nem nagyon merészkedek időben.
Ezzel kapcsolatban van egy másik "jó" emlékem. Bizonyos GeForce 4MX 440-es. Valamiért a Dark Messiah alapban nem indította be a DX9-es kódutat, csak a DX8-at. Nem játszotta le a videókat így, illetőleg bizonyos effekteknél igencsak rózsaszín kockás volt az egész kép. No de! Így, ebben a formában ment legalább 30-35 FPS-t! Megpiszkáltam, hogy működjön minden, mégiscsak jó lenne látni az átvezetőket.... és... hát láttam, csak DX9-ben a 30 FPS helyett a 3-4 is jó volt...
-
trancemusic
senior tag
válasz
maxika15 #26569 üzenetére
Foggd meg a procihűtő bordáját!
Ha megsüti a kezed,akkor nem kell pasztázni!
Ha csak langyos,akkor igen mert nem adja át a hőt a bordának.
Ezért lassú,p4-ben is volt már hővédelem,visszaveszi az órajelet.
(70c°-os procinál konkrétan forrónak érezni a bordát,ventit húzdd le a lapról pár másodpercre,hamar kiderül hogy jó-e a paszta ) -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
maxika15 #23401 üzenetére
Látom, volt már elem csere is.
Meg mindent megtettél elvileg.
Első körben csináljunk rendszert: Szedj le mindent az alaplapról, csak a CPU, tápegység, VGA és egy darab memória maradjon.
Ha így nem indul el, akkor mehet egy memória csere. A memóriát minden slotban próbáld indítani. Ha így nem indul, cserélheted a tápegységet és a VGA-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- További aktív témák...
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- CHIEFTEC UNC-410S-B-U3-OP Rack ház
- 10gen gamer alap(i5-10400/RX6500XT/SSD/16gb ddr4)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest