- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
válasz
Stonerice #18254 üzenetére
Hm, most nézegetem én is a drivereket, az új alaplaphoz csak a asrock oldalán fent lévő cuccokat raktam fel, de most nézelődöm intel-nél, realtek-nél hátha... sajnos még nem jöttem rá arra, hogyan lehet 100%-osan előcsalni a jelenséget. Persze akkor már annyival előrébb lennék. Sima LAN-t nem használok, csak a PCI wifi kártyát, szóval lehet letiltom, megnézzük úgy is pár napig (feltéve ha le lehet tiltani bios-ból).
-
Buster17
addikt
-
Viktor89
aktív tag
válasz
Stonerice #18215 üzenetére
Nincs rádugva usb-n semmi,csak a billentyűzet meg az egér. Kb 3 hónapja megvan az új alaplap és azóta semmi újat nem telepítettem fel,egészen pár nappal ezelőttig miért nem csinálta? Egyszer csak elkezdte,azóta 2x telepítettem újra a windowst és mindig ugyanazokat a drivereket teszem fel,mint amik 3 hónapig fent voltak.
Eseménynaplóban ilyet látok: Az utóbbi 7 napban 8-szor. WMI hibának írja:
Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.
Ez mi lehet?
-
Pikari
veterán
válasz
Stonerice #18176 üzenetére
odaadtam egy megbízható ismerősömnek, és nála meg elkezdett a szoftvertől sípolni az alaplapján az összes kondi. odaadtam egy harmadik ismerősömek is, fél perc után egyszerűen túlmelegedett, és lekapcsolt a gépe.
ha ez a szar ki fogja nyírni a gépeket, abból rohadt nagy botrány lesz.
-
Pikari
veterán
-
Nipponka
tag
válasz
Stonerice #18162 üzenetére
Egyszer próbáltam, de a fagyás miatt az sem ment át. Az alaplap LGA 1155-os CPU-kat támogat, tehát ide tartozik az összes i5-is, az én értelmezésemben tehát ez a proci is?
Az alaplap 1.1 rev. tehát kellene tudnia mindenképp a procit. F11-es BIOS van benne, ami 2012 augusztusi. A support oldalon van egy 2012 decemberi F12 és azt hiszem egy idei F13 beta, megpróbálom még egyszer a BIOS-t frissíteni, hátha mégis ez a gond, habár valahogy kétlem
Ha szerencsém van kifogok egy pár perces fagyás mentes periódust.
-
Stonerice
őstag
válasz
Stonerice #18145 üzenetére
Ahogy észrevettem Idle-ben és Load-ban is ugyanannyi a cpu fesz. Szóval a cnq nem megy perpill linux alatt. De ez lehet a bios hibája, mert sok alaplap tuningnál letiltja ezt a funkciót. Pontosabban akkor ha felvan oldva a fesz állítási lehetőség.
A tápból se jön égett szag? De gondolom szagultad azt is.
14:15
Próbálj meg úgy OC-zni hogy ne látszódjon a szorzó és a fesz érték a biosban. Csak fsb vel húzz. Ha jólemlékszem az külön van. Ezután visszafogja venni a feszt. -
Pikari
veterán
válasz
Stonerice #18145 üzenetére
a szorzót állítgatja magától, legalábbis az órajel-értékek alapján (bár az overclockot nem mutatja). meg idleben hűvös, szóval gondolom ez működik megfelelően.
amúgy az FSB 200-ról fel van húzva olyan 240 körülire, és így van a proci felrántva 2.9ről 3.42 magasságába.
nem, nincs új alkatrész.
-
Pikari
veterán
válasz
Stonerice #18140 üzenetére
hát azt én nemtudom, hogy hány voltos, szerintem alapon jár. úgy emlékszem, azt nem buzeráltam. ahhoz, hogy bemenjek a biosba, meg újra kéne indítani a gépet, ami legközelebb éjjel 3kor lesz lehetséges.
a sensors kimenete nem az, hogy mennyit járt meg a táp, hanem a riasztási értékeket jelenti (a fölött/alatt kezd el prüntyögni a segédprogram, ha van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Mac mini (2023 with M2)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest