-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
válasz
tpeter77 #43542 üzenetére
Megnéztem VGA kábel + monitorral, és azzal egyből ment a dolog! A gond az, hogy nincs ilyen csatlakozó a TV-n amire a gépet szántam... De valamiért ha a gép displayportját kötöm össze TV HDMI portjával, akkor továbbra sincs kép! Displayportot kell valahol külön engedélyezni, aktiválni stb?
ui: már arra is gondoltam, hogy veszek egy vga > hdmi átalakítót. Más ötletem nincs, hogyan lehetne összehozni tv-vel.
-
Beba Snake
aktív tag
válasz
tpeter77 #43427 üzenetére
Simán elképzelhető. 230V 10%-a 23V , de 220V-nál (régi szabvány) már jóval túl van a tűrésen.
Vidéki borospincénknél 2013-ban nyári viharok idején egyik hónapban minden életben maradt, csak a router WAN portja adta meg magát a túlfeszvédős elosztó mögött. Bejött a Dirac delta impulzus a Telekom madzagon. De a modem az vígan üzemelt tovább.Következő hónapban a 3 hónapos Chieftech táp primér körében nyílt ki a kondi, mint a tubarózsa, megbontás nélkül is látszott. Az Aqua-nál kb. 3 percig tartott a garanciális csere. (A helyi üzletvezetővel látásból már rég ismertük egymást, kb 1 millát az évek alatt már otthagytam náluk.
)
Az idei nyár még nem tudom, hogy mit fog hozni.
50 m-re van a 20 kV-os távvezeték, ha abba beleb@szik az isten nyila, akkor bármi megtörténhet.
-
d@minator
addikt
válasz
tpeter77 #43388 üzenetére
Csak ki ne fuss a három munkanapból. Ugyanis addig él a cseregarancia. Utána, hosszú javítási procedúra jöhet.
Tehát ha a terméked a kézhezvételtől számítva 3 munkanapon belül hibásodott meg a kereskedő nem javítja hanem köteles kicserélni (internetes vásárlás esetén). -
Hegyirabló
veterán
válasz
tpeter77 #43388 üzenetére
Ez most már tényleg nem az én területem, de ha a lap azon részével van a gond, ami áramellátásért felel, akkor hiába zárod az áramkört a gombbal, nem küldi el a bekapcsolás "parancsot" a tápnak, ami így nem is kapcsol be, és nem látja el árammal a hardvereket. Remélem nem írok túl nagy hülyeséget.
-
d@minator
addikt
válasz
tpeter77 #43385 üzenetére
Húzd le a tápot a gépről és zárd össze a 24 pines tápcsatlakozóban a "zöldet" (16-os) egy "feketével", hogy úgy elindul e [link] .
A 230V-os konnektor aljzat nincs beégve?
A tápokban sok védelem van én nem hiszem, hogy a gép kinyírja őket. Ráadásul az egy minőségi táp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Medence topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP Prodesk 600 G6 - i5-10500 3.1Ghz 6 mag 8GB DDR4, 256 NVME SSD, szép állapotú WIN11
- Mac mini (2023 with M2)
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged