- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
Szia, ez HP 8300 SFF gép? Bizonyos windows frissítések után csak VGA kimeneten ad jelet.
Dugj rá egy monitort VGA kábellel, ha van kép, onnantól menet közben már fog menni ha a TV hdmi bemenetére kötöd a jelet.
Nem tudom a miértjét, mert amire letesztelhettem volna, megszűnt a cég, mentem máshová dolgozni. -
Dalai Láma
őstag
Ha nem ad hangjelzést sem, akor még valószínűbb hogy az előttem felsorolt 3 alkatrész valamelyike hibás. RAM, videokártya esetén sípjelek jelzik a hibát. Ha alapból nincs kép, az bajos, könnyen proci hiba lehet.
Sőt, ha az alaplap él, a proci hiányát is sípjellel kéne közölnie. Bár halott procinál nem mindig sípol.
-
Norbo03
őstag
Ha kékhalákor újraindul akkor a sajátgép/tulajdonságok/speciális/inditás és helyreállítás-nál az automatikus újraindulásnál vedd ki a pipát így nem fog újraindulni illetve csinálj egy screenhost-ot ha úgy könnyeb.
Mod: Próbáltad más win-el mert az SP2-vel szokott gond len ni próbáld ki home-al vagy SP1-el.
Az újraindulás sok midnentől lehet pl táptól megkéne nézni h a 12V-os ágion elég feszt ad-e le.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest