- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
Hegyirabló #43733 üzenetére
Roppantul várjuk a csütörtököt.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Hegyirabló #43727 üzenetére
Szerintem a VGA tipikusan ezt a hibát produkálja. Hozzám, ha hibás gép kerülne, ezzel a hibával az első dolog, amit próbálnék, az a VGA csere lenne.
-
Essejó
veterán
válasz
Hegyirabló #43687 üzenetére
Ami usb-n csatlakozik, mármint a vevöje.
-
d@minator
addikt
válasz
Hegyirabló #43685 üzenetére
Nálam is van ilyen probléma. A héten áttértem USB-ről PS2 billentyűzetre csak azt nem tudom melyik nap. Hat napja nincs Kernel Poweres kritikus hibaüzenetem.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Hegyirabló #43683 üzenetére
Ezt a billentyűzetet, nem próbáltad még másik konfigban?
-
válasz
Hegyirabló #43261 üzenetére
Sziasztok!
Megoldódott a felvázolt problémám.
Wireless billentyűzet+egér kombó volt a hibás, de az csak akkor, ha USB 3.0-ba volt dugva. Régi, nyolc éves eszközök, valamiért nem szerették a gyors USB-t. USB 2.0-be dugva az idejét sem tudom, hogy mikor volt utoljára összeomlás, mert már a megbízhatóságfigyelő is lepörgött annyi napot. Régen.
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
-
Dantee_Mikoo
tag
válasz
Hegyirabló #43457 üzenetére
Igazság szerint mire ideèrne addig az Amazon is kihozna egyet, csak ha kuka (ès mèrèsek alapján lehet hogy az egyik alaplapi regulátornak van gondja) nem akarok vesződni vele. Csak remèltem hátha lètezik valamilyen mágikus megoldás amire nem gondoltam ès èletet lehel a gèpbe.
-
Dantee_Mikoo
tag
válasz
Hegyirabló #43453 üzenetére
Nekem annak idejèn teljesen új volt a gèpház (Zalman Z1 NEO) de nem adtak se hozzá se az alaplaphoz buzzert.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Hegyirabló #43451 üzenetére
Többnyire a házhoz adták, manapság találkoztam vele már alaplap mellé csomagolva is.
De bármelyik pc boltba lehet szerintem kapni. -
tpeter77
addikt
válasz
Hegyirabló #43389 üzenetére
Mégis igazad lehet, mert laptopból már láttam több olyat ahol hasonló volt a gond, mint amit leírtál, erre az előbb nem gondoltam. Holnap megírom, mire jutottam.
-
tpeter77
addikt
válasz
Hegyirabló #43386 üzenetére
De a CPU venti és a táp ventinek be kéne indulnia. Vagy rosszul gondolom?
Szerzek egy másik tápot egy próba erejéig.(#43387) d@minator
Ezt holnap kipróbálom! Jó ötlet. -
d@minator
addikt
válasz
Hegyirabló #43292 üzenetére
Alaplapot is kiszerelted? Én ilyenkor kiszerelek mindent és a házon kívül rakom össze az egészet.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Hegyirabló #43289 üzenetére
Alaplapról minden tápcsati le, tápból ki a 220, majd minden vissza. Ha utána stabil, akkor esetleg óvatosan mozdítsd meg a gépet, ha jön a crash, akkor lehet házból kiszerelni és asztalon megpróbálni.
-
Danecay
addikt
válasz
Hegyirabló #43287 üzenetére
Nos ez vagy egy szerencsétlen véletlen egybeesés, hogy éppen akkor omlott össze a géped amikor megmozdítottad vagy valamilyen kontakthiba esetleg valamilyen zárlat. Érdemes lenne le és újracsatlakoztatni a dolgokat, esetleg valamilyen kontakt pray-el befújkálni a dolgokat, bár utóbbira lehet mások azt mondják, hogy inkább ne, mert már nem is tudom miért, korábban olvastam valamit ezzel kapcsolatban
-
rumkola
nagyúr
válasz
Hegyirabló #43287 üzenetére
talán a tápkábel ki van lazulva, nincs teljesen benyomva a gépbe
egyszer én is szoptam vele vagy 1 hétig mire észrevettem -
válasz
Sziasztok!
Miután tegnap-ma futottak hibátlanul a memóriatesztek (ami jelenleg is fut, most mindkét modullal), a gép egész nap megfelelően működött.
Most, az előbb, a Memtest indítása előtt újraindítottam. Újraindítás közben megmozdítottam egy kicsit, konkrétan előre húztam, hogy be tudjak mögé nyúlni, amire azonnal össze is omlott, még a Windows bootolás folyamat közben. Resetelni lehetett csak. További jelenség, hogy az egyébként sem csúcsmodell és öreg SSD-nek egy százalékot esett a kondíciója.
Ezek ismeretében mi a véleményetek? Melyik alkatrészt cseréljem, hogy megszűnjön a fagyás/újraindulás?
Köszönöm, írhat bárki!
-
MrDerekas
addikt
válasz
Hegyirabló #43268 üzenetére
Észre fogod venni
egyértelműen kiírja a memóriaterület hibáját, ha van.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Hegyirabló #43265 üzenetére
memtest86 futott már?
-
rumkola
nagyúr
válasz
Hegyirabló #43263 üzenetére
a tápok öregednek, az évekkel folyamatosan vesztenek a teljesítményükből...
5-6 év az sok -
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest