- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
MrDerekas #35844 üzenetére
lehet hogy az lesz amit Te írtál, hogy kezd megmekkenni a 2 TB-os, mert külön tápra téve is elhúzza a boot időt, HDD-LED sokáig folyamatosan ég, ... amikor így bootoltam az SSD-ről (de akkor egy tápon volt mint a 3 háttértároló: SSD+HDD+HDD) az OSX-et, akkor még az oprendszer se tudott felállni normálisan, eldobta az Nvidia-drivert, és a safari is elszállt ....
pedig ez a HDD eddig jól működött, particionáltam, meg a win7 is felment rá, és bohóckodtam vele 1-2 hétig .... csak utána le lett húzva, mert amig az OS-eket telepítettem a 640-esre meg az SSD-re, nem kellett, csak most akartam volna feltenni mind a 3-at, hogy befejeződtek az OS installok ...
USB-s HDD-dokkolón megnézem majd .... csak kb. 1 próbálkozásra van időm-energiám pár naponta ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- FireFly Delux Ultra BTF Gamer számítógép (Zsír Új! Számlás! Garanciás!)
- Bivalyerős gamer/workstation PC RX 7900 XTX + Ryzen 9 + 64 GB RAM!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest