Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megjelent a OnePlus 13T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
trancemusic #26474 üzenetére
Az alap keret kis műanyag pöckökkel volt a helyére fogatva. Emez úgy van megoldva, hogy egy fém vagy fém szerű szürke keret került az eredeti fekete helyére az alaplap hátán, melynek a csavarfuratai átlógnak a proci felőli oldalra kis csapokat alkotva. Innen vannak a csavarok most. Levettem, csak a proci és a hűtő maradt, hűtőt határozottan rányomva próbáltam Sajnos semmi.
Egyébként egy ilyen lap: Gigabyte GA M56-S3. Nem sárga volt a hűtőkeret, hanem fekete, minden más ugyan ilyen.
BIOS reset, elem ki megvolt. Nem segített.
Hangjelzést nem lehet kicsalni, ahogy elnézem. Észrevettem továbbá, hogy a proci feletti R60-as ellenállásokat már valaki korábban cserélte. Megmértem: nem szakadtak.
Fehér pasztám van. Mérnék zárlatot, hátha csinál, de nem tudom hová mérjek.... :I
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest