- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
Nem emlékszem arra, hogy beszéltünk volna, vagy hogy abból azt a következtetést vonhattad volna le, hogy én szélsőséges esetekben szoktam gondolkozni. Eleve egészen a közelmúltig 4-6 magos gépeim voltak nekem is itthon, a laptopom most is 4 magos (és még egy ideig az is marad, mert nem tervezek újat venni). Ez egyszerűen az userek igénye, akiknek ismerem a véleményét. Egyszerűen leírtam, hogy milyen igényeket szoktak támasztani, amikor gép vásárlásában a segítségemet kérik. Sajnálom, ha ez téged valahogy megbántott
-
Pikari
veterán
Úgy gondolom, hogy ha valaki laptopot/notebookot, vagy akár bármilyen asztali számítógépet vesz, annak vagy elég valami 6w-os passzív cucc (pl intel N) az ő munkájához és tevékenységéhez... vagy valami 16+ szálú szörny sem elég.
Ezek a 4 p mag jellegű modellek a "kötelező alsókategória" szerű köröket futják, és egyre kevésbé van rájuk igény, nem nagyon kel fel senki úgy reggel az ágyból, hogy most konkrétan ő ilyet akarjon venni.
Nem azt mondom, hogy senkinek nem kell ilyen, de egy egész termékpalettát ezekre alapozni szerintem bizarr döntés.
-
Pikari
veterán
ezt valahova fel kell írnom, nehogy véletlenül ilyen processzort rendeljek valakinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest