- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
Jó, megértem, hogy a szívetekhez nőtt, én is játszottam vele néha néha, volt egy hangulata igen..de most mit tudunk csinálni, sajnos ez van, keresni kell másikat :-( Amúgy miért is szűnik meg, mi az indokuk? :-/ +A Gta 5 eléggé gépigényes, ezerszer jobban akasztja a gépet, mint a world, ez ezer százalék, de azért menni fog egy közepesen erős gépen az is. +MIvel totál kivagyok bukva még mindíg, hogy nem jön ki ez évben sem PC-re új NFS, így a projekt cars-ot azért megnézem..(bezzeg konzolokra van új nfs/lesz rész, röhej)
-
Feri1977
senior tag
válasz
Bannani #21195 üzenetére
Engem nem izgat, ha az ingyeneseket bezárják, mint a world, ugyanis kutyát nem érdekli a world, játszottam vele, totál nem egyértelmű dolgok vannak benne, oda join vagy teleportálok egy meccsre, és semmit nem lehet versenyt indítani az adott képernyőn csak ott van a kocsi meg felette a jel, amit semmivel nem lehet elfogadtatni mondjuk, de mondhatnék mást is, van egy rakás pénzed, és mondod veszel valamit az autódra, megveszed, ha kérdés párbeszéd ablakon a bal oldalira mész hogy megveszed igen semmi nem történik, visszamegy az alap vásárlási képernyőre, ha a jobb oldalira nyomsz, kimegy windowsba a játék az ea weblapjára, káosz az egész, egy normális NFS-t akarok még ebben az évben PC-re, de hogy rohadjanak meg, tavaly se adtak ki, most se fognak, és ahogy írtam, bezzeg a totál felesleges mobil játékot megcsinálják, mikor már van mobilra nfs évek óta a play marketben, meg konzolra kiadtak tavaly is nfs részt, de PC-re csesznek, és nem érdekel a projekt cars meg a többi, mert az nem arcade mint az NFS, amiben tuningolhatsz meg sajátos pályák vannak, a többi autós játék teljesen más, jellegét veszti nálam, úgyhogy most én is kardomba dőlök kb. és mérges vagyok.
-
Feri1977
senior tag
Meg is írtam a magamét magyarul és angolul is az NFS portálokra: "Kutyát nem érdekli az nfs world meg a no limits! Teljes mértékben csalódott vagyok...több helyről is megerősített információk szerint, ez évben se lesz új NFS PC-re, a rivals ami rohadt nehéz egy idő után és már unom, nem lesz leváltva semmivel, pedig már tavaly is nagyon vártam az új részt, de mondták ki hagynak 1 évet, erre ebben az évben sem lesz úgy néz ki, grrrr, persze rohadt mobilos verzió amit írtam, az lesz, kutyát nem érdekli, mert ahogy írtam nfs már van eleve mobilra, és annyi autós játék van mobilra mint a szemét, amúgy is utálok mobilon játszani, max. a nitro racing meg a csr racinggel szoktam, de most nagyon rossz a kedvem...."
-
Feri1977
senior tag
Teljes mértékben csalódott vagyok...több helyről is megerősített információk szerint, ez évben se lesz új NFS, a rivals ami rohadt nehéz egy idő után és már unom, nem lesz leváltva semmivel, pedig már tavaly is nagyon vártam az új részt, de mondták ki hagynak 1 évet, erre ebben az évben sem lesz úgy néz ki..totál kivagyok..persze rohadt mobilos verzió amit írtam, az lesz, kutyát nem érdekli, mert ahogy írtam nfs már van eleve mobilra, és annyi autós játék van mobilra mint a szemét, amúgy is utálok mobilon játszani, max. a nitro racing meg a csr racinggel szoktam, de most nagyon rossz lett a kedvem..nincs olyan játék jelenleg, ami felváltaná az nfs-t, az összes autós játék nyomába se ér az nfs-nek, nincs alternativa, projekt cars és társai, szánalmas...azt hiszem visszateszek egy egy régi nfs-t szégyen szemre a gépre, és újra kezdem azokat..carbon, most wanted, underground és társait :-(((
-
Feri1977
senior tag
válasz
Tomcsi2012 #21168 üzenetére
A Rivals volt az utolsó, már unom, és dög nehéz amúgy is egy idő után, tavaly nem adtak ki új részt, azt mondták egy évet kihagynak, azaz most kéne kijönnie valaminek, erre valami idióta mobilos verzió jön majd ki, de minek?! Mobilra van egy rakás autós játék, még nfs is, asfalt urban, csr racing, és társai, normális pc-s verziót kérek, ahogy azelött minden évben kijött és vártam nagyon!!!
-
Feri1977
senior tag
Kit érdekel a word online, új részt akarok, amit másfél éve nem csináltak, új részt akarok! Tavaly ez kimaradt!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest