- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
ha valakinke kell egy lambo countach v mivel felszerelt 1 es prof adom ingy
(rendör lambo szirénával)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #14450 üzenetére
De az akkar lenni
a csaláshoz képest mint a vas tömböt a csiga ugy hagytam le az rx8-al... tudom TE de akkor is pofátlan amit csinál , de reportolni fölösleges úgysem csinálnak semmit
Megérkezhet vala ha ebbe a fostömlö gameba is ?
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
V.Dave #14428 üzenetére
Mit szedtél? lekéne állni a cuccal
jó az csak ültetés kell neki mert aszem csak 2 es van benne és rakj bele erősebb fék+gumi+motort és gyurd meg a gyorsúlását mert amúgy egész jó... és igazi kuriozum volt anno
tudom nekem is volt/van/lesz
vagy egyszerűbb ha lebutitod c-be
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tupacamaru #14418 üzenetére
á ez lutri....
jön ami jön inygy vót
-
Micsurin
nagyúr
Bocs nem tudtam szerkeszteni már
váltsátok be és a card packok közt lesz 0 sb ért...
Nekem lancer evo VIII-jöt faja ugyis vettem volna -
Micsurin
nagyúr
WINNERS:
alexandrumaced1, alexau5 ,EavesDr0p, Gary_The_Duck, JeromeGideon, lgrandecun, mohamadalsaedy, NFSWFreak_, NoTimeNfs, zaka2630Carrying on with our Friday afternoon Community Gaming Session tradition, we hope everyone is ready to race especially with the Cherry Blossom Community Challenge happening right now!
Anyone can participate in the Community Gaming Sessions; all you need to do is log into Need for Speed World and race with the rest of the community. And if you want to enter for your chance to win a prize you’ll need to get a screen shot of you racing during the Community Gaming Session and tweet it to @NFSWorld with the hashtag #CommunityGamingSession.
On Monday, we’ll randomly draw 10 winners who will win a prize that could be a new car or a vinyl pack or neon’s and more!
NFSDrew will be jumping online on Apex – US at 2pm PDT / 5pm EDT / 9pm GMT. He’ll be accepting invites as they come in and this week we’re opening it up to all the events! If you want to get a race, drag or Team Escape in with NFSDrew send him an invite because he accepts them whenever they pop up! He also doesn’t like racing in one-on-one events so best if you pick ones that allow for up to four-six drivers! His driver on Apex is NFSDREW.
Drive whatever you want to this week as we’re not sure what NFSDrew is going to be driving in. Just make sure you log in and get some races in with the community at 2pm PST / 5pm EST / 10pm GMT today!
Most akkor csak ők kapnak?
-
Micsurin
nagyúr
Subaru impereza wrx-ről valaki? régi kedvenc csak nem merrem megvenni
edit1: toyota supra is jó... megéri azt a bostot? kéne már nagyon egy a garázsba
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tupacamaru #14397 üzenetére
köszi a választ
-
Micsurin
nagyúr
válasz
noblem1983 #14394 üzenetére
Köszi.. De tuti meg lett.... dragaztam kb végig és baromi sók mazda és nissan meg toyo volt... volt hogy csak nissanokal dobott össze
Más : 1 misi körüli igc kocsi ? ammi tényleg jó olyan van most bent? ( a nitrora szrok legyen kezelhető és jó gyorsulása a többit a 3-4 csillagos partok megoldják
)
van 1,1 v 1,2 misi igc ért az r8 mennyire fordúl?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
kutyuska007 #14372 üzenetére
a segge csúszkál? mert az nem gond már ha nem annyira , hogy leszakítsam a kormányt
Am az s5el mi a helyzet ? még mindig úgy fordul mint egy óceán járó hajó?
Ez a cherry blossom event kódos lesz vagy egyszer ingy megvehetem majd v mi van?
és lutri , hogy milyen kacsa jön? ugye ha lutri silvia ugye nem jöhet? -
Micsurin
nagyúr
A Ford focus rs ről valaki ? jó-rossz, irányítható? nitro?
Vagy esetleg még gyűjtsek és boss 302 ? -
Micsurin
nagyúr
válasz
tatabike #14354 üzenetére
Vegyen rx8-at nekem a régi nemesis van fel tuningolva b-be és alig akad gond vele....
Ha lebutitja akkor meg még jobb lesz....vki elmagyarázná ezt az eventet?
robotkutya: meny kb 5-6 percet és olyan 20-25 zsarut zuzle akkor kapsz 5k-t az alat felejtös mert 1-2k vagy 3-500 akat add
-
-
Micsurin
nagyúr
Az rx8 hozzá nyultak vagy mi?
Mert teljesen instabill let és a hátulja ki megy jobra balra -
Micsurin
nagyúr
PM GYORSAN:
Az after market kártyában minden böl 1db van? Mert az országosnál ugy látam h FULL after market pack mert vennék de nem tudom hogy az ingy nissanra rá megy e amit nyerek vele...
GYorsan választ pls
Köszi -
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Segitsetek mért van az ha leveném a body kitt et el tünne a spoiler is?
Külön vannak teleptiveSürgösen mert ez a gyári drag cuc a gtr-en okádék ronda egy kasztni
köszönöm...
És fel lehet venni barátlistára nem szégyen -
Micsurin
nagyúr
válasz
tutuhawer #13014 üzenetére
Nyugi Nyugi !
Az a ams már meg ne haragudj de nem teccik biztosan sokat dolgoztál rajta de én szeretem az öszetet és nagy felületü "sportos" festéseket mint pl ez .:
http://www.google.hu/imgres?q=mazda+rx7+drift&hl=hu&sa=X&tbo=d&biw=1216&bih=545&tbm=ischhttp://www.google.hu/imgres?q=mazda+rx7+drift&hl=hu&sa=X&tbo=d&biw=1216&bih=545&tbm=isch
http://www.google.hu/imgres?q=mazda+rx7+drift&hl=hu&sa=X&tbo=d&biw=1216&bih=545&
http://www.google.hu/imgres?q=nissan+skyline+tuning&hl=hu&sa=X&tbo=d&biw=1216&bih=545
http://www.google.hu/imgres?q=mazda+rx7+drift&start=122&hl=hu&sa=X&tbo=d&biw=1216
És ha valaki meg tanitana linkelni
Ilyet tudtok nekem mutatni va valami Monsterest vagy ilyesmi stilusut?
-
Micsurin
nagyúr
Szerkeszteni sajnos már nem tudtam bocsi!
Az "új" festés remélem jó lett :
[/L
(L:/dl/upc/2013-01/03/393699_rygkej5gcx50xnoz_nfsw031.jpg)[/L
(L:/dl/upc/2013-01/03/393699_aunjc2qyitsbnkay_nfsw030.jpg)(/L)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Desmond74 #13005 üzenetére
Érdekes tuningolt gt-r el a murci roadsterek nem nagyon szeretnek a kanyart meg meg lehet vele tanulni majd crhis alá támaszt mert ez megint a régen vitatot "r8" ügye meg kel velük tanulni menni.
Tutu,sunny valaki meg mondaná honnan vannak nektek ezek a "tic tac" AMD meg ilyen matricák?
-
Micsurin
nagyúr
A(z) nissan snowzilla is szépen apránként elfogg tünni az útakrol mint az ingyen delta integrale?
-
Micsurin
nagyúr
Na meg van az ingy snowzilla!
Ciki hogy fel toltam 3-4 kulcsosakol? Mert nagyon szeretem a gtr-eket -
Micsurin
nagyúr
Sziasztok!
Most van valami új kód?
Mert fejjeb valami nissan gtr -röl volt szo és több forumon azt mondják még aktiv a kod csak nem tudom akkor ezzel most mi van és ha valaki tudja pls dobja hozzám a kodot! -
Micsurin
nagyúr
válasz
sunny84 #12709 üzenetére
az a baj hogy elég sok igc-t adna ha eladnám mert egyébként csak ez a 2 van jelenleg de a shaterben csak az alap cucok vannak amiket hozzá kaptam mert az rx-8-ba szereltem 3 kulcsos motort és 3 kulcsos sebeség váltot ezzel igy nagyon megy ugy hogy az evo hát nem tudom..
-
Micsurin
nagyúr
Segitségett vagy inkább úgy mondva tanácsot kérek....
Új kocsit vennék vagy nissan gt-r 35 vagy lamborgini murciélago roadster most van egy rx8 asom 3-4 kulcsos cuccokal meg egy mitsubishi evo X (shater)-em az evot nem használom de kb 250-300 ezer igc jönne be az alkatrészek meg a kocsi árából , eladjam?
Mert szinte csak az rx8om használom jelenleg. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Underground2 #12691 üzenetére
akkor nem csak nekem ad be vipereket meg mclarenekett?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tupacamaru #12689 üzenetére
-
Micsurin
nagyúr
lehet vala , hogy 4000 cash nál többet szerezni Te-en?
Mert simpla sprint 1000-1100 cash ez nem megy igy .
Foglyák emelni az értékeket?(Utoljára kb hétvégén voltam)
-
Micsurin
nagyúr
Ma kb folyamatosan leszeg 9 ig keresetek ezen e néven
-
Micsurin
nagyúr
Bucsuzom töletek át mentem a tdu világába tolom kicsit az 1 et azt mek a 2 öre pápá
-
Micsurin
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #10521 üzenetére
Nekem max 4,567 et ad azt is csak a 2500 cash os kártyával együt pedig elsönek értem be és a másik player is beért.
-
Micsurin
nagyúr
Siro göröcs kapok
Nem törödnek már az értékes prémcsis gamerekel?
Milesz az evox shateremel? és az rx8 am al? gyengék elhulanak -
Micsurin
nagyúr
t1 es outlaws ot is ki veszik?
10 pálya?
na akkor nfre várom aválaszokat a tdu2röl
-
Micsurin
nagyúr
válasz
SylarHUN #10296 üzenetére
Szeretnék rola kérdezni:
kocsik:mint a worldben egykettő speciális fizető eszközös(ill.
oost) és csak néhány játék pénzes(ill.:igc) vagy mind játék pénzes?
Törés van?
Szabadkoborlás van?
Ha van az ellőbi akkor ott van rendőr?Csak mert jön a mikulás az öreg vén kapor szakáll és akár tdu2 is hozhat
-
-
Micsurin
nagyúr
HELP:
Nyertem az rx8asomba egy:3kulcsos cucot ami 8% 6% 0%
De abban egy 2 kulcsos van ami: 7% 7% 0% melyiket használjam? -
Micsurin
nagyúr
Nekem egy olyan alkatrész kábé ha hetente esik?
De legalább jo az érzés , hogy meg küzdötem érte. -
Micsurin
nagyúr
Na 3d ez mindent visz
-
Micsurin
nagyúr
na mondjátok ezt nekem aki világ életében ara épitet , hogy a kanyarban a belsö iven szépen ráver másodperceket az ellenre
érdekesek a statok komolyan sose szabad nekik hinni látam olyan t2 es audi tt hogy hanyat vágtam magam 597 567 512 statokal és simán otthagytam kb a statok enyik
-
Micsurin
nagyúr
válasz
chris1997 #9882 üzenetére
Am szerintem én nem ocsároltam sem retkeztem az r8 odat.Ja és tényleg nem egy kaliberü az rx8 al meg az evok al mert ez elvileg egy nagyobb kaliberü kocsi és mégis gyengébb...
Nem tudom TE mért teszed ezt...de is merjük a mondást okos enged szamár szenvedd....
Amugy Noblem köszi a magyarázatot de most is van igc-s viper csak monduj az nem a rendörnek az igcse ha emlékezetem nem csal...És lesz valaha igcés ccx?
Visza térve az r8-ra nem a dariusrol sem a shiftröl nem volt szo csak a két simárol a royal pről és a sima red röl.
Szerintem meg az r8 a sok kocsi közt olyan mint egy kerekes tégla nem roszindulatbol mondom.De ez van. -
Micsurin
nagyúr
válasz
noblem1983 #9876 üzenetére
Kérlek noblem mien acs vipere gondolsz, oszd meg velem pls
-
Micsurin
nagyúr
Na próba szerencse alapon haver vett egy r8-ast :
megvette "pottom" 700.000$-ért a royal porpult és hát egy rakat szar :Kanyar:még a 2 fokos kanyart sem lehet vele bevenni.
Gyorsulása mint a tetű.
Végsebességa itt majd be haltam tudni illik nekem van egy Rx-8 asom és egy Mitsubishi evoX-em még hozzá a shater változattú. Haverom royal pés r8 asal jön én rx-8-al az eltérés 6,7 másodperc igen ennyi egy t1-es kocsi ellen jo mi?(ö maradt le)
Na később mikor a sokkot kihevertük ugyan ezt az evom-al is megtettük!
Na kapaszkógyatok meg az eltérés . majdnem 10 másod perc lett kerek 9 másod perc.(szintén ö maradt le)Na enyit az r8 asról.
Thunder ha ezzek után is meg akarod venni egy kalap al
-
Micsurin
nagyúr
Én ennek a neonos át nézegetem 99.99% h veszek
-
Micsurin
nagyúr
Kapok 3000bost ot mit érdemes venni?
-
Micsurin
nagyúr
van egyáltalán free roamban zsaru?
Ha nincs akkor nagyon gyatra.
Csak most vettem észre a yardok hiányát -
Micsurin
nagyúr
félek az uj kategorizálásnak köszönhetöen ki is kukázhatom az rx8 as om mert eddig t1 be királynak számit de akkor ...
-
Micsurin
nagyúr
Mivel is?
De tényleg meik a leg fordulékonyabb?
-
Micsurin
nagyúr
Szeretnék még valamit kérdezni:
A t3-ban a 600k ok közül meik fordul a leglyobban ?
(nem érdekel a többi adat) -
Micsurin
nagyúr
tier2 es kocsit megéri tartani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brave
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest