Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
trükkös dolog az autóvásárlás, mi?

A skillekkel kapcsolatban is tudok reaágálni a másik hozzászólásra. NETERROR_CONNECT_KURVAANYJAPICSÁJA a mottóm a játékban, mert ez a hiba tette tönkre a skillezési rendszeremet. Emiatt több, mint másfél évig kellett azzal a tudattal versenyeznem, hogy ez nem a maximum. Az új rendszer jobb, mert aki sokat gondolkodik, elrontja a skilleket, aki meg tud, az tud. Pár napja írtam, miylen skilleket használok, de ez kezd megváltozni, kiforrottabb lesz a dolog.
perfect start hossza
előbb nyomhatom a powerupokat
nitró lehűlése
nitró lehűlése
nitró hosszúsága
Szerintem ez nem szar, sőt. Innen úgy tudom érezni, hogy az autómban van a hiba és nem a skillekben.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Most mit hisztizel? Hosszú hónapok szisztematikus skillpakolgatását-fejlesztgetését kukázták a múltkor, a jelenlegi, közel sem ideális rendszerre áttérve. Mégsem vonyítottunk ennyit; elfogadtuk, hogy most már ez lesz. Nekem is van rx8, akkor még ütőképesebb volt, most meg elég gyakran elkenik a szám. De akkor is rányomok a következő futamra, mert a hangja zene a fülemnek, és nagyon frankón lehet vele fordulni.
szerk.: voltak zsaruk, de "közkívánatra" kivették azt a módot; helyette lettek a TE-kBekő Tóni: akit linkeltél, valami csalez-lopez? Megnéztem egypár videóját, és egyikben sincs traffic...
Ha jól tudom, hivatalosan ilyen nincsen a játékban...
Új hozzászólás Aktív témák

- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Macbook Air 2017. (1,8ghz 8gb 128gb)
- Intel Core I7 11700K BOX
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha jól tudom, hivatalosan ilyen nincsen a játékban...