Hirdetés
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
válasz SylarHUN #8898 üzenetére
Az a felni valahogy nem passzol ra szerintem, en amcsi muscle car-okon szoktam meg ezt a fajtat, de a body kit egesz jo. Latom a festegetesbe te sem nagyon mentel bele, en is agyaltam sokat mit rakjak az enyemre, aztan kapott egy matt feketet es most o a batmobil.
Fortune doesn't favor fools.
-
-
tutuhawer
őstag
-
UFO1
senior tag
válasz gyuszito #8891 üzenetére
Tutu reggelente tolja mikor hazaér, általában 8-tól láttam, este meg el kell csippantani, mert ritka olyankor mint a fehér ...
(#8892) LamerGyuri
Ahogy olvasgatom a fórumokat a magyarok maradnak a kályhánál, tehát Apex szerver a nyerő.
Amúgy én látlak néha.[ Szerkesztve ]
-
chris1997
aktív tag
válasz LamerGyuri #8892 üzenetére
Egyenlőre az egész bagázs az Apex EU-NA-n van. Aztán, hogy milyen shardok jönnek majd... passz.
-
LamerGyuri
senior tag
És akkor mi melyiken fogjuk nyomni? Csak hogy a későbbiekben lássuk, megtaláljuk egymást, mert ha jól értelmeztem, a shard-ok létrejöttével ott rögzül a profil, másik helyen pedig másikat kell csinálni és nem látom a régi cimbiket.
Javítsatok ki, ha tévedek."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
UFO1
senior tag
Mindenkinek:
Állítsd át EU-ra azt a bisz-baszt utána X kilépsz, megint indítod és menni kell neki. -
sunny84
senior tag
újraindítod a launchert és bezöldül , indul a letöltés is eu val kezdj először
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
senior tag
Sziasztok!Tudja valaki mikor lesz szerver?
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
odébbb
tag
Helóka mindenki !
Nemtudok belépni !
Jáccanék-kavicsoznék ....... most mi van ????us - eu ?
kár, hogy latinul , vagy héberül nemlehet már kirakni az aktot !
[ Szerkesztve ]
odébbb
-
noblem1983
senior tag
válasz driftstar #8871 üzenetére
Az erőltetést arra értettem, hogy 500 versennyel vagy 50-es szinten míg én a kis profilomban majdnem 1600 versennyel vagyok 45-ös(persze Rep duplázó nélkül). De persze a sok privát miatt érthető akkor a szinted.A sok privát miatt akkor jó sok nitród lehet vagy egyéb hasznos pu ami jól jöhet a multikban.
Más: az Evora-t eddig nem nagyon láttam amíg boostos volt de úgy tűnik van egy újabb használható T3-as IGC-s verda. Már csak az árát kell összekaparni.Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
PR0JECTNR56
addikt
Nekem néhány napja sikerült egy soha véget nem érő TE-t mennem. Szépen haladok a cél felé, ahogy kell a Lamborghini Diablo SV vidáman 7400rpm-en pörög, csapattársam már beért, rá néhány másodpercre én is beértem a célba. Vagyis csak azt hittem. mert a Lambo simán ment tovább, a rendőrök ugyanúgy jöttek. A célt már rég elhagytuk még mindig jönnek, a futamnak meg nincs vége, az óra is ment tovább. Nyomnom kellett egy quit event-et, hogy befejeződjön végre a buli.
-
gyuszito
senior tag
A másik esetet már én is tapasztaltam!
Ahhoz mit szóltok, hogy 2 körös verseny volt (nevét most nemtudom a pályának) és az első kör után puszta viccelődésből visszafordulta, és el akartam kapni a másik felet, (nem sikerült) azután vesztettem..., második lettem, és adott egy 3-as szintű ültetést! Erre mit lehet lépni? Innentől így versenyzem >.<Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
veterán
válasz sunny84 #8879 üzenetére
Bug lehet, velem is előfordult, hogy valaki néhány másodperccel haladt előttem, és neki véget ért a verseny, nekem meg a mögöttünk lévőknek meg még volt +1 kör... másik eset, amikor második helyen értem volna be, de az előttem lévő tovább ment, nekem meg véget ért és első lettem...
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
sunny84
senior tag
1 furcsaság véleményt kérnék mi a f@sz ez a másik 50es ben történt incidens [link]
-------------------------------------------------------------------
úgy tűnik nagy sunny84hun ban beválik az evora , ez a futam volt a vizsga ha nem bírta volna akkor kuka [link]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
NFree
addikt
-
tutuhawer
őstag
válasz driftstar #8871 üzenetére
Central coaston porschéval folyamatosan jöttek az ellenfelek. Nem ellenfelek Szóval ajánlom akár nitró nélkül is a pályát
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
V.Dave
senior tag
Tegnap óta áll a szerver? Hülyék ezek
Xiaomi mi 8 6/128
-
V.Dave
senior tag
válasz SylarHUN #8874 üzenetére
valami botrányosan néz ki az a body kit a verdán, egy az egyben most wanted szélesítés copy+paste. Amúgy van egy elméletem erre, ugyebár az autó teljesítménye is a béka segge alatt van a játékban, ezért úgy érezték a készítők a kinézete is legyen ezzel összhangban.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi 8 6/128
-
1NST1G8R
senior tag
válasz driftstar #8869 üzenetére
Ne dolj be az ilyen statoknak, ezek nem valos tudast tukroznek, csak kirakat az egesz. Van egy Gerzson nevu gyerek, annak az egyik profilja ugy nez ki hogy ezervalamennyi win es 0 vesztett meccs, amit az ALT+F4 suru nyomogatasaval, illetve csalassal lehet elerni, mert a valosagban ilyen atlag NINCS. 2:1-es Wins/Loss arany multiban mar nagyon jonak mondhato, nekem a 64.97% win is ugy jott ossze hogy javareszt csak jol begyakorolt palyakon megyek multit, ahol gyenge vagyok ott inkabb single-ben nyomom vagy groupban, ami ugye nem latszik a statban.
[ Szerkesztve ]
-
driftstar
csendes tag
válasz noblem1983 #8870 üzenetére
Először is nem létezik hogy nem csal mert ilyen stat... hát nem is tudom
Másodszor nem erőltetem? annyit tolom amennyi időm van, meg sok pályára hiába várok még ellenfelet se rak és nincs kedvem várni meg inkább a haverokkal nyomom privátba -
noblem1983
senior tag
válasz driftstar #8869 üzenetére
Biztos csak a gyengébb ellenfelekkel ment multi futamokon de úgy látom te se nagyon erőlteted a multiplayer versenyeket. Szóval ezek az adatok nem igazán számítanak. Egyszer egy hasonló mennyiségű versennyel rendelkező egyén csíterezett le és az sem számított neki hogy 4-szer annyi multi futamom volt mert TE-vel húzta fel magát 40-es szint fölé. A másik érdekes ,hogy orosz a gyerek szóval már ez is gyanús.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
driftstar
csendes tag
Nem gyenge statjavan a csávónak
-
NFree
addikt
Akkor most hova kell bejelntkezni? apex us vagy eu???
vga
-
gyuszito
senior tag
Srácok! Ez a Régifajta Boss Mustang egy ELMEBETEG!!!!!!!
Eszméletlen a nitrója-is! Úgy érzem megvan a legjobb T2-es kocsim..
Most Race Tuned Gromlen felfügesztéseken támaszkodik, és Medion Pro Impr. Gumikon. Nem merem beletenni az Ultra gumit, mert félek, hogy elrontja az összhangot! Vagy nagyon jól eltaláltam a színsort, (ösze vissza maradék cuccok ) vagy elronthatatlanul JÓ az autó!
Azért is írtam e pár sort, hogy figyelmeztessek mindenkit, akinek van Boss 302-es Mustangja, az vegye elő, és nézze meg, mert legutóbb biztos, hogy nem ment ilyen jól!
És a hangja....Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
tutuhawer
őstag
mindenhova beteszem, nagyon lelkesen:
30 000 pénzért 50 nitró, első nyitás:
[link]NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz barack1997 #8862 üzenetére
1.5 a pontos ára. Állítólag nagyon jól megy.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
1NST1G8R
senior tag
-
gyuszito
senior tag
Elvtárs! Erre csak annyit tudok mondani, hogy felesleges lépés lenne, és hihetetlen meló.
gondolj csak bele. Nemtudom, hogy játszottál-e már MMORPG játékokkal. Ott is megy a balhé, hogy csaló....stb. Kivágják őket, hetek alatt, de nem telik bele csak pár nap, és újra terjednek. Nem a "kivágás" lenne a megfelelő, hanem valamiféle HackShield rendszer kiépítése, ami bizony a fizikai és a virtuális memóriát is vizsgálná játék alatt!MÁS:Jöttök gurulni? Én most b@szatom kb 23:00-ig. XSHIKOUX néven vagyok fent, és erősen ellenfelet keresek a BMW E30 ellen, de saját tapasztalatok alapján!
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
F22Reventon
tag
Érdekes, nekem ma különös szrencsém volt a multival, bármelyik pályára mentem, max 30s alatt lett lobby és általában 3-4en voltunk. Nem is értettem h hogy talál ilyen gyorsan versenyt még olyan pályán is, ami alkatrész sem dobál. lvl40 vagyok, lehet ez volt az oka.
-
odébbb
tag
válasz tutuhawer #8855 üzenetére
Csá !
Nekem is ez a véleményem (egyhúron pendülünk), sajna a kedvenc pályámon kábé 3 perecet köll várni , és ad 1 embert , meglátja hogy mivel vagyok , és hányas , oszt kilép ..
Szeretek multizni , de má nem a régi , de viszont ötletes megódás amit irtá , hogy megemelni a futamok után járó lóvét , és má én sehovase mennék .(ha van nitró) , de van dögivel.
kavicsokat is megéri szedni , tudom , hogy te nem teszed , de jó a potya alkatrész ...
odébbb
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz tutuhawer #8855 üzenetére
A TE-pályákon, főleg a High Stakes-en mindig mennek, de a többi versenyre (sprint, circuit) úgy kell összeszenvednie a keresőnek az embereket. És valóban így van, ahogy mondtad a TE a jónak mondható nyeremények miatt népszerű, az elmúlt napokban én is csak a High Stakes-en mentem és azóta a Diablo-m gazdagabb lett egy futómű/fék párossal. A többi versenymódban túl soványak a nyeremények, de ha pl. ott is több alkatrészt adnának és jobb nyermények lennének a futamokon simán átmennének az emberek. Mert én is szívesen sprinteznék, de kellenek az alkatrészek és amíg nincs kimaxolva a Diablo, addig inkább a TE-t tolom.
-
tutuhawer
őstag
válasz 1NST1G8R #8853 üzenetére
az ellenfélkereső trükkös, mert ott vannak a játékosok, ott kell lenniük, csak a te és az én autóm túl erős sokszor. Lenullázott Porschéval már jobb. Még kisebb autóval még jobb. De rizikósabb is a dolog... A "lejjebb adom a kocsimat kicsit" dolog jó megoldás a versenyekre, de a szint már csak mutató, semmi különbség, így azért a versenykeresőt kell konfigurálni kicst. A sofőrök mindenesetre ott vannak, elegen. A Team Escape-királyok miatt is üres pár pálya. Sokan tolják a TE-t alkatrészekért, aztán ha a multi szót meghallják, annyi nekik. brazilok, lengyelek jó sokan erőltetik a fullos autóikkal a TE-t. A versenyek díjait kell növelni, és máris előkerülnek a versenytársak
-
UFO1
senior tag
Inkább a csalok végleges kivágását oldanák meg (a sok pénzlehúzás helyett ), ahogy jó pár privát szerveren ez jól működik. Aztán tolhatnák a gép ellen az MW-t trainer-el az idióták.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz SylarHUN #8846 üzenetére
A jatekosok szamat illetoen sok a kodosites, elvileg (az EA szerint) mar tobb mint 10millio regisztralt jatekos van. Na most ha ennek a 10millio playernek csak 10 szazaleka jatszik napi rendszeresseggel az mar kiraly - lenne, de a gyakorlat sajnos nem ezt mutatja.
Bar lehet hogy tenyleg sok jatekos van, viszont keves az 50. szintu pilota, vagy inkabb ugy mondanam hogy lvl 30 feletti, mert kb. ennyi a szoras mikor jatekost probal talalni neked a szerver egy egy palyan (ha lvl50es vagy termeszetesen), es szerintem ez az oka annak hogy a versenypalyak kb 90%-a kong az uressegtol.
Lehet hogy ha ugyanazon palyan pl lvl 20as driverrel indulsz sokkal hamarabb kapsz ellenfelet, mig lvl 50-essel varhatsz orakat is, senkit nem fog dobni, mert keves az olyan magasabb szintu jatekos aki ellen kb egyenlo eselyekkel indulhatnal, igy nem is fog osszepakolni a szerver senkivel.
Nem tudom hogy tenlyeg igy van e mert csak egy driverem van (lvl50es) es nem tervezek uj drivert inditani, de akinek van kedve kiprobalhatja.
Meg egy gondolat: most hogy atalakultak a skillek, mi ertelme van meg egyaltalan a levelupnak? Azon kivul hogy uj palyakat kapsz ha szintet lepsz (meg az autovetel korlatozasok) kb. mar semmi ertelme nincs szerintem, elvileg egy lvl10es player is siman leverhet ha ismeri a palyakat es befizetett egy jobb verdara, ami egyebkent nem rossz, csak abban a kontextusban amit feljebb irtam...
[ Szerkesztve ]
-
LamerGyuri
senior tag
válasz tutuhawer #8844 üzenetére
Eléggé "fákk", nesze semmi fejlesztés. De osztom, és maradok "itthon" én is. Elolvasva az a halvány remény csillant meg mélyen, hogy a cheeterek-csalózók elkopnak máshová egy idő után...
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
tutuhawer
őstag
A carbon Corvette-tel bejelentkezett nálam egy barátom, hogy letépi az arcomat, szóval bizony jó a gép, azért tartottad a lépést könnyedén. Nagyon jó a carbon Corvette, ez a lényeg. Meg a Medionra épített - azóta erősített Porsche is jó, ma még megyek vele pár gyors kört
-
gyuszito
senior tag
Srácok!
Jól sejtem, hogy ez egyenlő azzal a lépéssel, mint amikor MMORPG-kben nyitnak egy új szervert egyazon név alatt, ahova pár100 pár1000 ember átvándorol, és újra belekölti a fél életét, és így már 2 helyről jön a bevétel?
Ez szerintem korrekt...Ha már összehozták, hagy bővítsenek csak! Nem kötelező nekünk átmeni Várjuk tovább az ajánték 450 boostot, hogy megtudjam venni a BMW-tNem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
NFree
addikt
Szerintem ez megint pénzlehuzás , hogy a lamak azt hiszik majd átmennek , és királyok leszenek , de ugye az új profil miatt kénytelenek leszenek súllyos pénzeket befeccőlni a dologba.
szetm.Tutu , JÓ volt tegnap szeretem amikor elpáholsz , mert olyankor mindíg benem van kicsit és képes vook javítani
vga
-
SylarHUN
senior tag
Ez a fejlesztés egy baromi fölösleges szar. Ráadásul még csak nem is fog most működni. Csak a lehetősége lesz meg.
Inkább a Kanyonokat tették volna be. De arra bezzeg megint azt mondták, hogy mostanában nem kerül be a játékba. 1 éve ígérgetik és sehol semmi.
PSN: Xbox:
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #8844 üzenetére
pont lemaradt, hogy: Nem kell beszarni, mert ha nem akarom, hogy változzon körülöttem bármi is, akkor nem fog. ugyanazokkkal a barátaimmal mehetek, ugyanazok az ellenfeleim lesznek, mint ma.
-
tutuhawer
őstag
válasz barack1997 #8843 üzenetére
A véleményem ugyanaz, ide is bevágom:
nyilván nem megyek át a másik Shardra, mert Tutuhawer egy van csak. A tpbbi játékos is gondolom, azt mondja, hogy a Boostos tételeken túl felépített szarságát (barátok, reputáció, adatok) nem csinálj újra. Ami miatt jó, hogy tehermentesítés a célja. Ami miatt szar, hogy az új Shardokon regisztrál a Józsipista, és kikiáltja magát ott királynak, nem tudjuk megmondani neki, hogy "nem-nem". Azaz a legjobb döntés oda regisztrálni, ahol a nagyágyúk játszanak már húsz éve. Azaz, ha úgy gondolkodik mindenki, hogy a legjobbak ellen akar menni, és velük szeretne megismerkedni, akkor nem a "kutyafüle" és a "tuttifrutti" nevű shardra/ szerverre regisztrál. Én se mennék oda, ha új lennék. A legnagyobbra , a legjobbra kell menni, ott vannak a versenyek, nem is tudom, mi fog zajlani a kiegészítő shardokon, az oldalkocsikon, ahova biztosan nem megyek, mert minek? Ki van ott? A józsipista... hát miatta nem lépek odaNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
barack1997
senior tag
Forrás World Hungary Facebook: A holnapi patch után egy új opció kerül be a Need For Speed World Launcherbe/Patcherbe, ami a "Select Shard" névre hallgat.
A Shardok új serverek, amiket az elkövetkező hetekben, hónapokban készülnek indítani a Worldben. Minden Shard rendelkezik a maga Driver slotjaival. A Driver profilok amiket egy Shardon készítesz, nem lesznek rajta a többi Shardon!
Mit jelent a "Select Shard" opció?
Ez egy lehetőséget ad a játékosoknak, hogy választhassanak a különféle serverek (Shardok) és régiók között. Ezek a Shardok több régióval fognak rendelkezni, amiket majd látni is fogtok (Shard) - (régió) formátumban. Például, a holnapi patch után lesz majd egy "Apex - NA" és egy "Apex - EU" nevű Shard.Az összes játékos mostani driver profilja automatikusan az Apex Shardra fog kerülni. A játékosok akik azután kezdenek el játszani, miután a több Shard támogatás megjelenik, arra a Shardra kerülnek, amelyiket választják.
Mit jelent a több Shard támogatás?
Ennek akkor lesz jelentősége, miután több Shard közül lehet majd választani a Worldön. A holnapi patch után még csak az "Apex" nevű Shard lesz életben, de a elkövetkező hetekben, és hónapokban a csapat több Shard létrehozását is tervezi.Hatással lesz ez a bejelentkezési adatokra?
Nem. A bejelentkezési adataitok ugyanazok lesznek minden Shardon és régióban.Ha az én accountom az Apex Shardon lesz, akkor lesz lehetőségem játszani az új Shardokon is, miután megjelennek?
A játékosoknak lesz lehetősége csatlakozni az újabb Shardokhoz is, de azokon új Driver profilt kell kezdeniük ahhoz, hogy játszhassanak. A Driver profilok csak azon a Shardon fognak létezni, amelyiken létrehozták őket. Mint már írtam, azok a Driver profilok, amik ezen rendszer előtt készültek, automatikusan az Apex Shardra kerülnek!Mi a helyzet a "Friends List"-el?
A barátaid listáját is, csak egy Shardon játszó játékosokból állíthatod össze.Mi a helyzet a teljesítmény és vizuális alkatrészekkel, skill modokkal, és az in-game cashel?
A Driver inventoryk is Shardonként változnak. Például, ha a te Driver profilod az Apex Shardon van, akkor az azon a profilon lévő alkatrészeid is csak az Apex Shardon érhetők el. Ha egy új Shardra jelentkezel be, akkor készítened kell, egy új Driver profilt, és azon egy új inventoryd lesz.Mi a helyzet a SpeedBoostal és a Giftekkel?
Az összes SpeedBoost, és minden fel nem használt gift elérhető lesz bármelyik Shardon, és régióban.Veszthetek bármit is, ha belépek egy új Shardra?
Nem, ha belépsz egy új Shardra, akkor ott készítened kell egy új Driver profilt ahhoz a Shardhoz, a régi profilod pedig megmarad az Apex Shardon.Tudok játszani más Shardon lévő játékosokkal?
A játékosoknak nincs lehetőségük arra, hogy lássák, és versenyezhessenek a többi Shardon lévő személlyel, még akkor sem, ha a régió megegyezik. -
chris1997
aktív tag
Egy kis update a teszt videóimról:
TOVÁBBÁ is Single-ben fogom NYOMNI A TESZT VIDEÓKAT!! Mert kibaszott idegesítő a 20 FPS. Mentem párat, nyertem amikor bandicam off volt, vesztettem, amikor on volt... -
tutuhawer
őstag
van ilyen. Olyan régen került a fórumokba, hogy esélyed sem volt látni. Magát az autót már 1 éve eladtam kb. Van még pár ilyen régi szép festésem, mint mindenkinek, csak nem szórom tele vele a fórumot. Megpróbálok viszont valami galéria-félét összerakni valahol. Nem picturepush.com oldalon, hanem valahol máshol. Majd írom, hogy ha kész lesz, és akkor meg tudod nézni az összes képet, amire büszke vagyok.
szerk: ez a LIDL például az, amire roppant büszke vagyok. Kezdő festegetőként ilyen faszán, arányosan, pontosan, szép színekkel eltalálva, mégis kis méretben... Nagyon szerettem a festést
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
munkahelyről nem tudok játszani sajnos
szerk: ha lesz pénzem laptopra, akkor talán...
[ Szerkesztve ]
-
V.Dave
senior tag
valaki(k) akinek van kedve csapathatnánk pár privátot
Xiaomi mi 8 6/128
-
tutuhawer
őstag
a képeim otthon vannak, hirtelen ezt tudom betenni
A nevek szerintem jól látszanaka Sunny képén is. Ha jobbról nézed, nincs elcsúszva, és látható a LIDL BMW felett a nevem Az első komoly saját festésem volt ezNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
senior tag
Carrera S-be raktam 2 nitro erősítőt és 2 nitro hosszabbitót.Azóta acceleration cheater vagyok.Normálisak ezek?Nem látják,hogy nitro gyorsít?Nitro indulásnál 320-ra gyorsít.
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #8818 üzenetére
Ezzel nem azt akarom mondani csak az jó bele, de ma gurultam multiban egy 911-el valami 743 seb. stat-al (vagy valami UFO tesó lehetett) és hát Mission Street-en 1,14-et futott 3 NOS-al tehát csak jó valamire az a zöld izé.
Máskülönben a gyémánt szór rendesen (3 nap alatt 3 ultra ) és tényleg akkor ad jobban partot, ha előtte versenyzek párat, ha nem szinte sosem dob semmit (kivéve a fix 17. napig).
-
V.Dave
senior tag
dekerály, 5boost hiányzik az e30-hoz, pedig mindig is vágytam arra a dögre. Kétszer már kivették aj átékból. Lehet még ingyen boostot szerezni?
Xiaomi mi 8 6/128
-
UFO1
senior tag
válasz chris1997 #8813 üzenetére
Nem hagytam ki semmit azért van kiírva a 2. rész csak nincs időm írogatni naphosszat és erre volt igény.
Folyt. köv. alkalom add-tán pl. A1, El Camino, Europa, Ford GT 40 MK1, Miura, Boxter, stb. stb.Más: Tutu nyertem tegnap egy ZÖLD ultra tuned motort (csak az van benne ultra a többi pro, de jó a színsor) és annyira nem pásszol a 911-be hogy néhol 4-5s-el mentem jobb időt a másiknál amibe 2-3 ultra is van (2-es profil).
Ma meg egy kék ugyancsak ultra tuned turbot csak a fő profilba ahol sajna nem fér már el.2. Más: Én nem értem ezt az újratelepítést egyszer feltettem és azóta gond nélkül fut a World.
[ Szerkesztve ]
-
chris1997
aktív tag
válasz noblem1983 #8814 üzenetére
M6-hoz már egy kis ész is kell...
Boxster meg... jó csak a nitrója miatt esélytelen az M3 1m Meg a többi ellen... -
noblem1983
senior tag
válasz chris1997 #8813 üzenetére
A Boxter Spyder se rossz de még az M6-ra lennék kíváncsi, hogy az milyen mert lehet még azt megveszem. Már a szépsége miatt is. A hangja mondjuk tetszett az 1M-nek a videódban és látszik, hogy van benne potenciál.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
UFO1
senior tag
Új autók, T2 (versenyre is alkalmas típusok) 2. rész:
BMW M3 E30 (2400 boost „jelenleg” leárazva) 2 ultra a többi pro abból is 2 sport, 2 imp.:
Ezzel kezdem, mert ez a Top T2 verda. Statja 555, 555, 522, overall: 544. Mint köztudott iszonyatos erősségegű a nitroja és ez az egyik amiben kimagaslik a többi T2-es közül (vagy mégsem?). Nagyon jól fordul (játékautó szerűen), de csak ültetés és szélesített kaszni nélkül, mert attól el kezd tapadni és így nehezebben kanyarodik. Szépen megy hullámos terepen, nem pattog (persze ha nincs tejesen félre tuningolva) és jól ugrik nem dobálja fel az elejét. Kis ívű kanyarban nitrozva kisodródik, amúgy semlegesen viselkedik. Sebességei 314 és 342 NOS-t használva. Szinte kötelező megvenniBMW 1 series M (2400 boost) pro abból 2 tuned, 3 sport, 1 impr.:
A Stat-al kezdem ami 540, 551, 522, overall: 537. Ugyan azzal a 4s hússzú perfect-el próbáltam PU nélkül és meglepő módon ugyan annyit ment hazain mint az E30. Máshogy fordul viszont nem olyan szögletesen inkább kissé – de elhanyagolhatóan – orrtolós, sodródós, sajnos ez nitrozás közben felerősödik és csak a tereptárgyak állítanak meg ilyenkor. Megfékezve könnyen fordul, 4 kerékkel ill. farral csúszva. Nagyon stabil (gyári kasznival ültetés nélkül) hullámos pályán sem jön zavarba, nem tör ki szépen ugrik, bár kissé feldobja az elejét. Sebességi 312 és 340 N2O-val tehát ebből is látható, ugyan olyan erős a nitroja mint az E30-nak. Mindenképp célszerű megvenni.Lamborghini Diablo (2400 boost „jelenleg” leárazva) belevaló színsorú street tuned és 1 race tuned gumi:
Csak mint előbb a stat: 501, 467, 470, overall: 479. Elsőnek megint hazain mentem vele és érdekes módon csak 3s-el ment lassabbat a fentiektől – meglepő! Ez igazán tolja az orrát, sokkal nagyobb odafigyelés kell mint az előbbiekhez, különösen szűk kanyar megy nehezen neki, de érdekes módon ott nitrozva az orrtolása megszűnik és íven fordul. Ez az igazi megcsúsztathatatlan fajtába tartozik hullámon ill. ugratón is simán siklik, nagy hátránya jobban emeli az elejét (természetesen ez is normál body és süllyesztés nélküli). Sebességek 294 ill. 319 nitroval. A rosszabb fordulási képessége miatt, esetleg hátrányba kerülhet a fenti 2-höz képest. -
NFree
addikt
srácok nem indul ez a szar server error fatal code 5 üzit kapok állandóan
Már újra raktam , próbáltam másik oprendszerrel is, nem megy[ Szerkesztve ]
vga
-
chris1997
aktív tag
Akkor...
Diablo: szerintem legendás autó és gyors is, egyenesben, kanyarban, földön, égen már nem annyira
1M: Kis "robbanékony", fürge bömbi... talán nitrója picit erősebb...
Talán csinálok videót róluk...[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Üdv!Szerintem jó az 1M.Eszméletlen jól veszi a kanyarokat,bár nem olyan semleges mint a Lotus,de ez szerintem előny. Kellemes 7végét mindenkinek...
-
V.Dave
senior tag
-
tutuhawer
őstag
az egy SMS boost volt tavaly ősszel, és megérte, azóta is az a felni van a Skyline-on. Szerettem volna, megvettem tehát az a hónapi 1 db boostos lehetőségemből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest