Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Jó, hogy a lag-al mindent el lehet intézni, de akkor ez már a szerverek hibája , 8-ból 7 játékos tök egyszerre laggol... valószínű jah... 1-el meg pont minden klappol...
Erre az elméletemre az is elfogadható indok még, nem minden pályán van ilyen, van ahol gond nélkül megy minden, senki nem repked, akad fenn egymáson és mindenben a pályán, nem járnak át a falakon és nem is érnek be elöttem úgy, hogy első vagyok, várom mivan a többiekkel, közbe meg ahogy érnek be 8-10sec alatt az utolsó helyre léptet a játék. Azért online játékba ilyen 10sec-es késések elég dúrvák, de ha már ez van, akkor játszhatnánk úgy is, hogy egymáson menjenek át az autók és akkor nem zavarjuk egymást, tisztán idő ellen játszanánk és 100x igazságosabb lenne Kajak már így megyek körbe-körbe nem is figyelek a játékra, mikor hogy sikerül, 1-2-6-utolsó és így vagyok, nézem ahogy átrendeződik a célbaérés sorrend és nevetek rajta... közbe meg már meguntam a kis ablakos megoldást amit írtam picit feljeb már HDMI-vel nyomom és nézem a kedvenc sorozatom xD
Béke!!! és rójuk a köröket srácok
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Everest / AIDA64 topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jövedelem
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest