- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
Mondjuk igen, a kanyarvételt most hogy mondod valóban fúrcsa, de csak pár autónál tapasztaltam, hogy szar pl.Lamborghini.Nah annál volt olyan, hogy lassítok, már majdnem megállok és akkor is egyenesen akar menni.
Bár a legtöbb autónál nekem annyira nem tünt fel, lehet megszoktam idő közben.
A tükör nekem csak most tűnt fel, hogy írtad, mert én mindig külső nézetből vezetek.(álltalában)GT5-ben nem.Ilyen játékoknál álltalában dühöngeni szoktam x idő multán, de ez a rész valahogy most megkímélt.
Én úgy vettem észre, hogy ebből a részből eltűnt az, hogy ha picit nekisurlódtál egy palánknak , akkor odatapad az autó, mint ha egy rohadt mágnes szívna a falhoz.Engem az előző részekben ez dühített fel a legjobban.A jó öreg Most Wanted-nél a rendőrös üldözések verték ki néha a biztosítékot, nah ott el is fogyott egy Logitech billentyűm.(repkedtek a gombok
)
-
karakpecze21
senior tag
Hát ha ennyi hibát találtál, akkor neked tényleg nem sok élményt tud nyújtani ez a játék.
Te kimondottan keresed a hibákat.
Nekem, pedig pont az a véleményem, hogy nagyon izgalmasak a páyák, karrier módban ugye nincs is két egyforma pálya."-Élesebb kanyart nem lehet normálisan bevenni, csak komolyabb sebességvesztéssel"
Hát ez sajnos az életben is így van.Viszont van jópár pont amivel teljesen egyetértek, bár engem azok a hibák sem zavarnak különösebben.
Ne érts félre, nem piszkálódni akartam. -
karakpecze21
senior tag
válasz
- = Zk = - #533 üzenetére
Szintúgy...
-
karakpecze21
senior tag
Nekem igazából nincs semmi bajom sem a kocsik kinézetével.Szerintem teljesen jó.
Már nagyon rég óta nem voltam ennyire elégedett az NFS-el.Végre most kicsit kezd visszatérni a játék a régi mivoltjához.Egyedül annyi kivetni valóm van, hogy tuningolni továbbra sem lehet.Talán majd a következőbe. -
karakpecze21
senior tag
válasz
- = Zk = - #515 üzenetére
Hát igen, aki multizik. Engem speciel nem igen érdekel a multi rész, legalábbis ennél a játéknál.
Manapság ezek szerint minden játékot erre akarnak kihegyezni, de hogy az NFS-t is.
Nah, de ez most tényleg nagyon tetszett, csak még legalább egy 2-3 óra játékidőt hozzácsaphattak volna.
-
karakpecze21
senior tag
Nagyon jó lettez az NFS, végre! Már azt hittem, sosem lesz "normális" új része, a régieket kivéve.
Nagyon szép, nincs túl nagy gépigénye és még az autók irányítása is elég jó lett.
Sajnos tuningolási lehetőség kimaradt.Viszont!
El sem hittem, hogy ilyen rövid!2óra 14 perc oszt vége.
A másik ami érdekes, hogy ennél a résznél még csak fel sem csesztem az agyam.Sőt meglehetősen könnyű volt, még csak az asztalt sem csapkodtam.Az öreg Most Wanted-nél egy hosszas rendőr üldözésnél (persze csak elkaptak 5x) törött a billentyűzet.
Most vagy én lettem ügyesebb vagy tényleg sokkal könnyebb lett ez a rész.Viszont, hogy ilyen rövid, szerintem nem igen éri meg az árát. (aki persze megveszi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali processzoros kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1 humoros
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest