- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-Bag81
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Én egy kis helpet szeretnék kérni,hamachival szeretnék haverommal játszani,de nem megy.Win 764bitről vagyok,metrika beállítva 10-es értékre,hálózati sorrendben első a hamachi,1.0.3.0át használok,shift természetesen peccselve van.
A kérdésem az hogy mi hiányzik még,hogy menjen?Az embereket a szobában látom,haveromat is,beletudok túrni is a gépébe,pingelés is megy faszán,de játékon belül nem talál semmit...Előre is köszönöm a segítséget!!!!!
-
T-Bag81
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Nos és beállítottam azt a bizonyos metrikát 10-re,win7 alól vok,fölraktam ezt a hamachit is elötte,emberkéket látom a szobába,de pingelni nemtudok,és a shiftben sem talál játékot lanon belül,persze peccselve van a játék...
Még annyi router mögül vok,próbáltam forwaldolni portot,amit találtam a neten hogy nyissam meg a 7400-7800portokat,de úgysem jóValaki esetleg megoldás???
Előre is köszi!!!! -
T-Bag81
csendes tag
Egyszerűen nekem nem festi le olyan színre az autókat amilyenre szeretném..Találkozott vki már ilyen problémával?Még mielött lámáznátok,a festés folyamatát vágom,hogy hogyan kell,működött is eleinte,de aztán most már jó ideje az van,hogy pl veszek egy Golfot,ami alapból piros,na most én ezt beviszem a festésbe,ott nyomok egy entert,és mindegy milyen színen van az a kis karika,fekete lesz az autó,és bármire nyomok,csak itt ott lesz színes az alap marad a fekete,színpárosítást mindent próbáltam...
-
T-Bag81
csendes tag
Jah mikor állandóan később indul,mint a többiek...
Egyébként 3as szintű autóknál már nincs nitró?Én legalábbis nem találtam... -
T-Bag81
csendes tag
Szevesztok.Nah én is lemértem többször az fpst:
-Ha egyedül vagyok a pályán,tehát levannak maradva az ellenfelek,vagy nagyon elöttem vannak és nincsenek a látómezőn belül akkor 45-50 Fps
-Indulásnál és vannak elöttem 8an akkor 18-25Fps
Tehát ha nincs több autó körülöttem akkor jó...
Nekem soha nem fagyott ki még amúgy,jah és akárhogy állítom a grafikát,akkor sem változik semmi,lehet akár fullon,akár low-on mindig ezek az értékek vannak.
Konfigom bőven az ajánlott értékek fölött van,Windos 7 64bit RTMIntel Core2 Duo E6850@3.2Ghz,2×2GB Corsair 800Mhz ram,Gigabyte Ati Radeon HD4850 VGA 550W táp,Elite Coolermaster ház
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arch Linux
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest