Új hozzászólás Aktív témák
-
Black-core
aktív tag
Sztem próbálj egy reinstalt,vagy ha már volt és az se jött be,és tényleg játszani akarsz akkor próbálj egy crack-et.Nekem is volt már ilyen pont az NFS egyik részével,hogy megvettem eredetiben és crack-elnem kellett.Kicsit én is durvának tartottam de hát....
Hopsz megelőztek!
-
Black-core
aktív tag
Egyik ismerősömnek is volt porblémája amikor Vista alatt akarta játszani feltette a Win7 és minden oké lett.Nálam is Win7 van és eddig semmi gond nem volt vele pedig már ki játszottam.Mondanám hogy használj Win7-et de hát egy játék miatt.(Egyébként szvsz a Win7 sokkal jobb is mint a Vista.)
-
Black-core
aktív tag
válasz
CHIPman #3151 üzenetére
Én már úgy is próbálkozok hogy nem vagyok első,hanem direkt lemaradok,hogy ne keljen mással foglalkozni,de nem megy így se főleg a kipörgetés nem megy.
Úgy is csináltam már,hogy bekapcsoltam az ideálís ívet és azon mentem kb 10el végig de úgy se ment.Végig csúszni kéne az ideális íveken?
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok!Ti hogy csináljátok meg a 4 ellenfél kipörgetését meg a kanyar mestert?Mert nekem szinte csak azok a csillagok hiányoznak,és egyszerűen nem tudom megcsinálni őket
mondjatok pls tippet! Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest