- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android szakmai topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Nos kipróbálva a játékot elősször is nekem tetszik amit eddig láttam belőle. Másodszor meg az összes hócipőm tele van ezzel a hulladék AMD-vel... legalább is az összes tetves driver fejlesztő barommal akiket feltehetőleg az utcáról szedtek össze hajléktalanokként és berakták őket driver-t fejleszteni. Nem hiszem el hogy ezeknek a tetves AMD kártyáknak bármi új kijön tuti vmi bajuk lesz vele... Sajnos amit az interneten irogatnak IGAZ! Cfg-om látjátok, namost ezen 1920x1080, 4xAA, minden High-on Vsync OFF, 16xAF képes az FPS lmenni 27 ill helyenként tizedmásodpercekre 20ra is DE ugyanakkor 60on menne... na mondom OK semmi gáz ameddig nincs hotfix tolom 1360*768-ban, igen ám de ott ugyanez a helyzet! SEMMIT nem segít rajta uazokat az értékeket kapom. Ebből látszik, hogy vmi mgint el van kúrva. És hogy a köv vga-m nem amd lesz az is ziher. Elegem van már a sok driver szívásból... 1 normális drivert nem voltak képesek összehozni. Most őszintén lesz@rom, hogy a 3dmark v-be hány pontal kapok többet a 9.9-es driverrel engem az érdekelne h a játékok normálisan fussanak LOL.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Intel I5-9500T / Akciós Ár!
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest