- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Felraktam az SP3-at, uaz, semmi változás, ugyanúgy kifagy töltéskor, úgyhogy Shift Del
Majd ha felrakom a Win 7-et akkor megint megpróbálom
-
Creative997
őstag
Visszatérve a problémámra, a durva az hogy haveromnak uaz az oprendszere van, neki mégsem csinálja ezt. Csak neki gyengébb gépe van...
-
Creative997
őstag
XP Professional SP2 (32bit), nincs semmi túlhúzva
Kipróbáltam már alapból, májusi és az augusztusi driverrel is. Mindig a töltésnél. Most sikerült az első versenyt letolnom és elmentenem, de utána megint töltésnél fagyakszik. Ez így nem lesz hosszútávú -
Creative997
őstag
Nekem fagyogat rendesen.
Részletezem: Mindig amikor a következő pályát vagy akármit kezdi el betölteni. Amikre gondoltam:
- Vidkari driver, felraktam a legújabbat, uaz
- A Carbonnál csinált olyat h az automentésnél kilépett, kikapcsoltam, lefagy (ismétlem, csak a töltésnél!!)
- Most azt fogom kipróbálni, hogy csinálok egy új profilt, lehet a vinyóban van a gond amikor írni akar.Egyéb ötlet?
Pedig az új G25-ömmel tolnám...
Végre egy normális fizikájú NFS
-
Creative997
őstag
Engem kezd felizélni a game. Csak minden 2. alkalommal nem fagy le a verseny betöltése közben..... Lassan elkopik a resetem.
Most szedem le a legfrissebb drivert a vidkarimhoz (8600GT), meglássuk mindjárt milyen lesz.
Ja, még csak a tesztkört csináltam de kezdhetem elölről. Addig meg alkalmazáshiba hegyek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon DSLR topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Asztalos klub
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces videók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest