- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
Süni 1985 F #8673 üzenetére
szerintem megvan a gond, vannak 4-es szintű upgradek is, viszont azokat nem lehet megvenni, hanem markerekből lehet összeszedni, a gép meg gondolom használja őket az ellenfél autóiban
-
LOTR
addikt
sziasztok
had kérdezzek egy olyat, hogy:
mitől lehet, hogy én szeirntem mindent megvettem az rx7-emhez amit lehett így lett 562le, de szokott lenni ellenfelem szintén rx7-tel 582le-vel?
valamit még lehet állítani?
köszi -
LOTR
addikt
válasz
.:Kristian:. #5514 üzenetére
igen, benne van, de engem még mindig nem az érdekel
2 kérdést tettem fel, az egyikre már kaptam választ többet is
az nekem is világos, hogy a 6200nál jobb kártyákkal elmegyakkor a kérdésem amire még nem jött válasz:
gef 6200 vga kártyával milyen a játék, lehet vele játszani (25fps), van itt még olyan akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
köszönöm -
LOTR
addikt
köszi a tippeket, de látom nem értettétek
nem a legjobb ár/értékű kártyát keresem, hanem azt amelyiken még elfut a játék low beállítások mellett
amiket ajánlottatok, azok minimum 2x annyiba kerülnek, mint a 6200 -
LOTR
addikt
sziasztok
nyáron lett volna időm játszani, és úgy gondoltam végre elkezdem a carbont, csak hát a gef2-m nem egészen így gondolta, sajnos kevés neki, és így valószínű a pro streetnek is, TDU-t szintén kipróbálnám
gondolkodtam egy gef 6200ason (passzív hűtésűt előnyben részesítem), valakinek esetleg van ilyenje, el lehet vele játszogatni? - igazából a most wanted óta nem nagyon töltöttem be játékprogramot, tehát nekem tényleg csak egy olyan kártya kell amivel még elmegy, és nem kell sokat rákölteni
tehát milyen kártyát ajánlotok?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest