- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
Sziasztok! Valaki játsza még ezt a gémet? Ha igen, és az illetőnek 4850 gyári hűtéssel van akkor próbálja már ki full grafon nem indul-e újra a gép! THX!
-
Egzee
őstag
Fúúúú már tudom!!! Biztos nem lesz benne se szabad se rendőr, mert a rendőrök szarrá törnék a kocsinkat, a szabadba meg nem száguldozhatnánk, mert úgy emléxem olvastam, hogy ez a játék kimondottan a legális versenyekről szól... Viszont biztos lesz benne tesztpálya, mint az UG2-ben!!! Nah látjátok milyen tökéletes volt az az epizód???
Király város, fel kell kutatnod a boltokat, hangcucc tuning, finom piszkálás. A Most Wantedet imádtam, mert ha belegondoltok az volt benne a tökéletes, hogy rátokerőltették benne a rendőrséget!!! Nem úgy mint a Carbonban... És erre is csak az után jöttem rá, hogy a barátom mondta, én meg mivel még sosem toltam végig, úgy döntöttem, hogy végigjátszom! És meg is tettem! Nekem csak a zene nem tetszett benne!
Zenében viszont az UG1 volt a menő akárki akármit mond...
Tuningban a 2...
Megoldásban a Most Wanted vitte a pálmát, csak a zene volt egyoldalúan rock...
A carbon pedig a király kocsi választásban, és történetben viszi a pálmát, és persze tartósságban!!! Vannak chellenge-ek meg stickerek, amik még a multira is kiterjednek! Tehát egyszerűen szuper!!! Nekem a fizika nem tetszett nagyon... Sztem egy kocsi nem borul oldalra, ha földig van ültetve és a kanyarba ha sodródik, megnyomom a nitrót... Sztem a carbon lett a 2. legjobb, csak az a fránya fizika... Nah ezt szeretné megváltoztatni az AGEIA!!! Fizikát a játékoknak, ne csak egy számmal legyen beállítva, hogy milyen gyors a kocsi, meg hogy hat rá a gravitáció...Várom, és kíváncsi vagyok ráááá!!!
-
Egzee
őstag
válasz
oberon2k #1395 üzenetére
Az UG2 az 1-től??? Hát szerintem csak annyiban, hogy sokkal több tuning lehetőség volt, sokkal hosszabb volt, és nem volt olyan egyhangú, és persze abban már rohangálhattál a városban... De persze semmiben nem különbözik az 1-től... Tiszta ötlettelen game volt nem??? Egyébként szerintem az UG2 volt a legjobb NFS... A Porsche Chellenge-et is nagyon szerettem... És miért? Mert lehetett benne tuningolni, és nem csak gagyi gyári kocsikkal lehet bennük menni meg menekülni a rendőröktől, vagy éppen időre menni... De végülis egy kalap szar lett az összes UG feelinges NFS ugye???
-
Egzee
őstag
sztem a minimum gépigény az valami ilyesmi lesz...
AMD 939 vagy intel megfelelő
7600gt vagy ati 1600pro
512mb ramajánlott
amd 4800+ vagy jobb intelnél megfelelő
7950 vagy 1950
2gb ramEnnyi... Sztem ez reálisabb
de kinek mi a meglátása...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- PR-Telecom
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hobby rádiós topik
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest