- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
válasz
<cafat> #8628 üzenetére
"a racedriver grid sokkal jobb mint ez a szar"
Az én véleményem szerint ez fikázásnak tűnik.Na mindegy, billentyűzettel szerintem is elég rosszul irányítható a játék és a végén tényleg vannak szivatós részek. Kormányhoz meg valószínűleg lehet találni a neten beállításokat, hogy miként kéne finomhangolni, nekem nem volt türelmem hozzá. Gamepaddal viszont elég jól boldogultam.
-
-
Gyusz
őstag
válasz
(Darkwood) #8467 üzenetére
Egy ma már nem épp izmosnak nevezhető 6600GT-vel játszottam végig a játékot 1440*900-as felbontás, minden low, illetve a kocsik high beállítása mellett, és csak a sivatagos részeknél volt némi szaggatás, amikor a por felverődött. Megfelelő kompromisszumokkal szerintem mennie kéne.
-
Gyusz
őstag
Milyen nehézségen játszol? Én gyakorlatilag az egész játékot King módban játszottam, aztán a speed king kihívása előtti versenyekre le kellet szednem a nehézséget casual-ra. No meg le kellett nyugodnom egy kicsit és kiismerni a nevadai pályákat, így pedig már nem is volt olyan nehéz a dolog.
-
Gyusz
őstag
Végre sikerült a karriert (vagy minek hívják itt) végigjátszani, a speed king cím volt talán a legnehezebb, de a Lamborghini és a könnyebb nehézségi szint segítségével az is meglett. Kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz az idei NFS, csak a speed challenge ne térjen vissza, vagy legalább felejtsék el a nevadai pályákat.
-
Gyusz
őstag
válasz
AMD Power #8271 üzenetére
Dodge Charger R/T van nekem, 1/4 és 1/2 mérföldön is verhetetlen vagyok max tuninggal és wheeelie competition is lazán megy vele (ráadásul mindhárom típusú versenyen ugyanazokkal a beállításokkal megyek). Pedig a drag eleinte nagyon vacakul ment ezzel meg olyan, mint az álom.
-
Gyusz
őstag
Speed versenyekre adna valaki tanácsot? A hülye navadai pályákon összevissza töröm a kocsikat, próbáltam már a Zonda/Lamborghini kettőst, de akárhogy állítom őket, egyszerűen nem megy. Mit kéne tuningban belőni, hogy gyors és iránytható legyen a kocsi? Már nagyon idegesít, ez a Speed King cím nagyon távol van, pedig King módban eddig nem sok problémám volt, most meg...
-
Gyusz
őstag
Köszi mindenkinek, csak gondoltam rákérdezek, fölöslegesen nem költenék alkatrészekre.
-
Gyusz
őstag
Van egy Mazda RX-7-em drift céljából. Mit érdemes rajta tuningolni és mennyire? Néhány plusz lóerő már mindenképp kéne, de pl.: az irányítást befolyásoló dolgokat is érdemes fejleszteni?
-
Gyusz
őstag
Elkezdtem a játékot és szerintem elég jó lett, igaz van visszafejlődés a szabadság és a rendőrök hiánya miatt, de az átírt irányítás és a törés nagy pozitívum. Illetve a törés annyira mégsem, olykor hihetetlen hülyeségért is Totaled az eredmény. Egész jól megy king módban minden, kivéve a drag és a top speed challenge, szóval van még hova fejlődnöm. Ja és gamepaddal játszom.
-
Gyusz
őstag
válasz
::Trunks:: #4152 üzenetére
Ha Alfa Romeo kell, akkor marad számodra a Test Drive Unlimited esetleg valami régebbi NFS, pl.: Carbon. Szerencsére Porsche 911 GT2 lesz, bár én nem vagyok annyira válogatós a kocsikat tekintve.
-
Gyusz
őstag
Annyit szeretnék én is megjegyezni, hogy ugyan még csak egy demót kaptunk, de a végleges változatban senki ne számítson igazán változásokra, csupán azért javulhat a játékról eddig kialakult kép, mert megkapjuk az összes versenymódot, kocsit, pályát és tuningolási lehetőséget és nem két pálya/kocsi alapján kell véleményt nyilvánítani. A törésmodell pedig valóban nem a legjobb, de legalább van és az Autoculpt miatt nem is hiszem, hogy olyan egyszerű lenne jobban megcsinálni (legalábbis ennyi idő alatt). A Flatout törésmodellje tényleg elképesztő, de ott fixen választható kocsik vannak, amik kinézetét nem lehet megváltoztatni.
-
Gyusz
őstag
Elég rövidke demó, ebből ítéletet mondani nehéz lenne, ugyanakkor nem is lenne tisztességes. 1440*900 minden minimumon (kivéve a kocsit, az high-ra volt téve) teljesen játszható, semmi akadás, bár FPS-t nem néztem. Még így is elfogadhatóan néz ki, próbaképp jobb beállítások mellett pedig tényleg szép. Az irányítás gamepaddal teljesen korrekt (billentyűzettel az Underground 2 óta nem próbálkozom), de jó lenne más kocsikat is kipróbálni, nagyobb sebességnél, tuninggal, szóval ez igazán majd a teljes verzióban dől el. Idáig jobbnak tűnik, mint a Carbon, de majd meglátjuk. Ugyan a Porsche 2000 a kedvenc részem, de nekem eddig minden évben jó szórakozást nyújtott bármelyik NFS, mégha olyan hullámzó is volt az egyes részek minősége.
-
Gyusz
őstag
Nem tölti még senki sehonnan, legalábbis a demót még nem.
-
Gyusz
őstag
válasz
Sirandrish #1449 üzenetére
A Porsche 2000-ben is volt rendes törés, szóval ez az NFS-nél sem újdonság, csak a Hot Pursuit 2 óta más csapat készíti a játékot és az EA is pénzéhesebb lett azóta. Emlékszem, hogy az első 911 Turbo úton tartása elég gyatrán ment a kezdetekben, alig nyertem mindig valamit, mert elment a lé a javításra.
-
Gyusz
őstag
Remélem tényleg lesz egy kicsit realisztikusabb irányításra is lehetőség, ha a Porsche 2000-et közelítené, az már jó lenne. Még a helyszínek változatosságán is lehetne mit javítani, ha már egy városba vagyunk beszorítva, akkor legalább jobban különbözzenek az egyes városrészek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motoros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kerékpársportok
- Windows 11
- Magisk
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged