Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Nemrég elkezdtem a Pro Street-et.Régen már kipróbáltam, de nem ragadott magával, most több esélyt adtam neki, és tetszik.
Bár vannak negatívumai is rendesen. Egyrészt a kocsik adás-vételével jól meg tudtam magam szivatni, amennyit elszórtam szar kocsikra...
Másrészt nem fair, hogy az ellenfeleknek sz*rrá festett kocsijuk lehet én meg érjem be azzal a kevesebb lehetőséggel, amit a Decals és a Vinyls tartogat.
Drag-ekben nagyon béna vagyok, és most nincs is Drages kocsim, nem tudom mit kellene vennem, hogy le tudjam dolgozni a 1-2 sec minuszokat, ami miatt első helyett ötödik vagyok..
A drift és grip king már megvan speed king folyamatban, de a drag-gel szívni fogok még sokat, gyanítom.
Kismillió kocsit vettem (és dobtam is ki) végül Grip-re EVO X, Driftre 350 Z, Speedre pedig Nissan GT-R lett a választás. Kétkerekezést nem csináltam meg és nem is kérdezem, mert leharapjátok a fejemEgyébként meg tudtam volna csinálni anélkül is a Domination-t, ha a Draget meg tudnám nyerni
Na ennyi, valaki tolja ezt még? És a kérdésem még, hogy multiban vannak még szerverek? Nem original van meg, de lehet megveszem majd EA Store-ban, csak kérdés érdemes-e még régebbi NFS-eket venni, mint pl ez, vagy a Carbon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest