Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Maxtreme
üzenetére
Nincs semmi féle Tournament challenge.
Ugyanaz a jutalom Tournament-eken állandóan: visual point, pénz és tournament piacon költhető valuta (plusz ha nagyon elit helyen végzel a ranglistán, akkor még némi arany).
Semmi Tournament exkluzív cucc sincs, szóval nem maradtál le semmiről. Max Toyota Supra-d lesz később, ugyanis ahhoz csak Tournament piacon szerezhető tervrajz.----------------------------------------
@-=Szabi=-: 993-ast eléggé várom.
Ha úgy akarja a játék, akkor ma összejön neki a 6 csillag és akkor durván meg tudom ugrasztani az autó PR szintjét, mert több alkatrész is jelenleg csak az autó szintlépését várja, plusz kellő mennyiségű kék conversion kit-em is van összegyűlve pl motorhoz.----------------------------------------
@-secret-: Snoop Dogg-os Challenger-hez csak akkor vennék ládákat, ha az autó szintléptetésével együtt az alkatrészek szintjei is ugornának, ugyanis annak sem lenne ám sok értelme, ha most összehoznám ládákból az autót 6 csillagosra, de ugyanúgy 3 alkatrészek lennének benne, mint jelenleg.

Pedig kezdtem megörülni, mikor láttam, hogy megint vannak Limiter ládák. Gondoltam akkor most össze lehet hozni a Razor-os Mustang-ot, erre ez megint.

Mondjuk ügyes húzás most így, hogy pont megy egy vele kapcsolatos Tournament, biztos sokan csak ezért is költeni fognak aranyat a ládáira.
Új hozzászólás Aktív témák
- NetApp FAS8200 NAF-1601 AFF-A300 Controller disk nélkül
- 3 db Cisco CP-8945- Szines kijelzős VOIP telefon
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- ASUS TUF A15 - RTX 4060 - 32GB RAM - 97% AKKU
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest