- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B********
aktív tag
Én már két napja nem játszottam. Ünnepek alatt alapból nem a Hurracan-nal foglalkoztam, szóval úgy emlékszem talán chapter 3-ig jutottam vele, most már jobban ráérnék, de ha belegondolok, mennyire lehetetlen az egész rendszere a játéknak, pláne ahogy mondjátok a vége fele még inkább, nem is sok kedvem van időt fecsérelni rá...
-
Melafoto
senior tag
Akkor, ha valakinek 800 pr feletti kocsi kell vagy tele nyomja arannyal vagy nem halad sehova. Persze ez csak azoknak, akiknek van már hasonló autó és jól jönne egy erősebb. Így voltam anno a BMW -vel. A Hoonicorn is jól jött, mert sokáig tudtam használni. Igaz jó sok aranyat evett, de hozott is pár rep-et és lóvét.(819 PR-nél áll, de már kell neki sárga alkatrész) És most a Huracan esetében is arannyal kellett megtömni, hogy lehessen fejleszteni és ne kelljen alkatrészre várni. Most nálam 833 PR-el el lesz egy darabig és remélem nyereséges lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gran Turismo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- Hama uRage Exodus 515 Illuminated billentyűzet
- LENOVO IdeaPad Slim 3 15AMN8 (Abyss Blue) Bontatlan új, 3 év garancia
- Razer Naga Trinity - MOBA&MMO gaming vezetékes egér
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ASUS ROG Zephyrus M16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest