Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
B********
aktív tag
Én már két napja nem játszottam. Ünnepek alatt alapból nem a Hurracan-nal foglalkoztam, szóval úgy emlékszem talán chapter 3-ig jutottam vele, most már jobban ráérnék, de ha belegondolok, mennyire lehetetlen az egész rendszere a játéknak, pláne ahogy mondjátok a vége fele még inkább, nem is sok kedvem van időt fecsérelni rá...
-
Melafoto
senior tag
Akkor, ha valakinek 800 pr feletti kocsi kell vagy tele nyomja arannyal vagy nem halad sehova. Persze ez csak azoknak, akiknek van már hasonló autó és jól jönne egy erősebb. Így voltam anno a BMW -vel. A Hoonicorn is jól jött, mert sokáig tudtam használni. Igaz jó sok aranyat evett, de hozott is pár rep-et és lóvét.(819 PR-nél áll, de már kell neki sárga alkatrész) És most a Huracan esetében is arannyal kellett megtömni, hogy lehessen fejleszteni és ne kelljen alkatrészre várni. Most nálam 833 PR-el el lesz egy darabig és remélem nyereséges lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Apple Watch
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- Tanuljunk angolul!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest