- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Melafoto #990 üzenetére
Nekem egyébként kb 1 hete volt olyanom, hogy hajnali munkába menet, a buszváróhoz sétálva indítottam a játékot és későn vettem észre, hogy a mobilnetet előtte még elfelejtettem bekapcsolni.
Már előre kezdtem magam szidni, hogy akkor most jön megint a szokásos perceket igénylő új játék indítás, aztán a kezdeti versenyeket és párbeszédek átugorva végre kezdhetek harcolni a korábbi játékállásomért...Meglepetésemre semmi új játék nem indult, hanem bejött a főmenü tökre profil-nullázott állapotban, és a térképen lévő Play-es Sign-in gomb-ra kattintva pillanatok alatt fogadott a saját játék állásom.
Néha azt érzem, hogy ennél a játéknál a frissítések és javítások nem a hagyományos Play Áruház-as megoldásban érkeznek, hanem ebben a játék indításos "Downloading content" formában.
Persze lehet a buszvárós incidensem csupán csak véletlen volt, de mindenesetre nem merem szándékosan generálni a hibát, hogy pl jelen helyzetemben is gond nélkül vissza tudnék-e lépni a játékba net nélküli indítás után. -
válasz
Melafoto #982 üzenetére
Nekem is asszem pont ennyire növekedett. Pislogtam is én is, mikor megláttam.
Azt gondoltam köze lehet hozzá, hogy közvetlen előtte bezsebeltem az épp akciós, 537 Ft-os Monthly Gold iap-ot, de te azt nem vetted még azt gondolom (említetted volna).Említetted, hogy már nem költesz 100ezreket internetes játékokra (gondolom ide mobilos játék is belefér).
Valószínűleg költői túlzásként írtad azt az összeget (), de ha már feljött, akár beleférhet kicsi OFF-ként szerintem a téma, hogy megosszuk egymással, hogy melyek azok a kedvenc játékaink, amikbe a legtöbb pénzt beleöltük.
Most a következőket Gmail-es Play Áruház nyugták alapján számoltam össze:
Dead Trigger 2 - 2879 Ft (egy permanens pénzduplázó, később pedig egy vadnyugati fegyverpakk)
Ashpalt 8 - 2250 Ft (5x időszakos pénzduplázó
CSR Racing - 5600 Ft (kis pakk arany, üzemanyag bővítő, 2 db exkluzív autó)Kb ezek azok az ingyenes, mikrotranzakciós játékok, amikbe jelentősebbet beleöltem és már ez az NFS is 1880 Ft-nál tart a mai vásárlásommal együtt.
Ügyesen csinálják a dolgokat az EA-nél, mert direkt úgy lövik le a hétköznapi arany pakk árakat, hogy általában azok ne kelljen a kutyának sem, aztán meg az ilyen Monthly Gold akcióknál (kivéve a legutóbbi PayPal-osat) vérszemet kapnak az erre hajlamosak és még büszkék is, hogy milyen jó üzletet csináltak, miközben megint sikerült azért költeni egy mobilos játékba és apránként a sok kicsi az ugye sokra megy.
Hihetetlen dolgok ezek.---------------------------------------------------------
@corvette: Persze, hogy számít a színe.
Ha van a garázsodban olyan autód, amiben jelenleg 3 csillagos, zöld nitró alkatrészed van, azt csak is abban tudod majd felhasználni.
Ha később összegyűjtesz elegendő mennyiségű ilyen conversion kit-et (nekem pl jelenleg a Viper zöld nitrójához 18 db kéne), akkor át tudod alakítani azt az alkatrészt kékké, amivel tovább tudod később növelni az alkatrészed szintjét (aztán ahhoz kék nitro conversation kit-eket kell gyűjtened, ha tovább akarod ugrasztani később, lilává, majd pedig lila conversation kit-eke...).
Ha abban a tudatban vetted azt a cuccot, hogy azt most azonnal fel fogod tudni használni, akkor tévedtél.
-
válasz
Melafoto #973 üzenetére
Itt olyan a játékmechanika, hogy ha beleköltesz 100ezer Ft-okat, akkor sem fogsz jelentősen előrehaladni, szóval e téren nyugi.
Ez a játék hosszabb távon azoknak nyújt élvezetet, akik direkt élvezik a fájdalmat és az iszonyat vontatott, dögunalmas játékmenetet és igen is, kötelező farmolni.
Csakis farmolással lehet előrehaladni, ami igenis fontos. Viszont itt hozzátesz pluszba nehezítésként az egészhez még az idióta szerencsejáték rendszer, amivel előfordul könnyedén, hogy belépsz a játékba 10 percre farm céljából és tulképp semmi olyat sem kapsz, amiért "küzdöttél" volna (azért ugye az idézőjel, mert jórészt olyan versenyeket játszik újra az ember, ahol már jóval erősebb autóval indul, mint maga az ellen).
Úgy kell felfogni ezt a játékot, (mint ahogyan korábban jellemeztem már) hogy nem autóverseny ez, hanem inkább autómenedzselgetős játék, ami valósághoz hűen rengeteg időt felemészt, mire megszerzel igazán értékes autókat.
Amikor megszerzed itt az első hiperautódat, akkor érezni fogod, hogy mérföldkőhöz érkeztél és tudod, hogy rengeteg munka van a hátad mögött, ezért a szokásosnál nagyobb sikerélménynek könyveled el a pillanatot, mikor össze tudod rakni majd a Ferrari-dat, majd a Lamborghini-det, aztán végül, ha elég kitartó vagy, valamikor jövő év közepe-vége felé a Koenigsegg-edet.Szóval tömören vázolva ennyi.
Ha most úgy érzed, hogy ez nem a te játékod lesz a későbbiekben, akkor sajnálom, hogy eddig ennyi időt beleáldoztál a játékba.
Ez ilyen marad a későbbiekben is és inkább csak lehúzúsabb lesz. -
Cingi
csendes tag
válasz
Melafoto #966 üzenetére
Igen egyezniük kell, ha felesleges alkatrészed van és semelyik autódba nem tudod már beletenni, akkor add el nyugodtan mert csak a helyet foglalja.. :/ Nekem a super kategóriához ha jól emlékszem csak prémium ládából tudok alkatrészt szerezni, illetve gondolom car series-ben is lehet, ha elkezded csinálni az adott autóhoz tartozó versenyeket, de ebben nem vagyok biztos
-
Cingi
csendes tag
válasz
Melafoto #947 üzenetére
Azért nem tudod belepakolni a Viperedbe a kék alkatrészeket, mert más a kategória. Az alkatrészeid sport kategóriások,míg az autó super
Egyébként üdv mindenkinek a fórumon még új vagyok, de egy ideje követem a hozzászólásaitokat a témához, amivel rengeteg hasznos információhoz jutottam, amit utólag is köszönök
-
válasz
Melafoto #950 üzenetére
Én mai nap is rendszeresen nyomogattam a játékot és nem volt egyszer sem szerver gondom.
Egyébként hány csillagosak azok a kék alkatrészeid, hogy nem mennek fel a Viper-re?
Ha 3-nál magasabbak, akkor azért lesz------------------------
Más: Tegnap előreállítottam a rendszeridőt 2 órával előre (nem játék, hanem okosóra funkció kipróbálás miatt) és azóta felborult a játék bioritmusa.
Pl eddig reggel és délután 4-kor reset-elődtek az újrajátszós versenyek, most már 6-kor csinálják.Próbáltam, hogy visszaállítom az időt 2 órával, játékba vissza, majd vissza automata időre, de nem javította meg a játékot.
Nem megoldást keresek, mert valószínűleg erre nincs, viszont így eléggé vicces, hogy folyamatos szerver kapcsolatot igényel a cucc, de mellette simán lehet idő/dátum állítással manipulálni a játékot (akár benzinhez jutás céljából is).
Ez is olyan dolog, amit egyszerűen nem értek. -
válasz
Melafoto #909 üzenetére
Olyan szerencsétlen versenyeim adódtak, hogy Viper blueprint-es versenyen 10 benzinből egyetlen egyszer sikerült csak nyerni és akkor is csak idióta VP-t adott.
Nagyon felidegesített a dolog, legalább kegyelemként megtisztelhetett volna valami egyébbel, amit nem utálok.Komolyan nem bánnám, ha VP-t csak is Tournament-en lehetne szerezni és egyúttal oda átvinni ezt az egész kártyahúzós szerencsejáték rendszert is.
Ott még elviselném a létét.-------------------------------
@bostone: Akkor még nem maradt le senki semmi frissítésről sem elvileg.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Melafoto #804 üzenetére
Ezek tök rendesek. Jól jártál. Én a Gamelofttól egy másik játékban (MC5) ugyanígy játékállás elvesztésekor annyit kaptam, hogy bocs, itt egy $0.99-es kredit csomag. Megjegyzem hogy $50-t költöttem a játékra.
Ment a visszatérítési kérelem Google bácsinak és egy pár nap múlva visszakaptam a pénzem. Utána ment az uninstall. Azóta utálom a Gameloftot
-
B********
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest