Aktív témák
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
muxi-muxi #4053 üzenetére
És akkor mi van haaaa?
szájjále' a 911-ről!
Biztos a Porsche többet fizetett mint a Nissan! ( -240SX, - 350z, -Skyline GT-R34 )
Mondom ezt úgy hogy a Skyline volt a kedvenc autóm UG-be... és én is kib@szott mérges vagyok az EA-ra hogy nem tették bele..ez van!
Ennyi erővel a Lambót is irhattad volna, mellesleg az UG-k szerinted a Test Drive sorozat részei, vagy mi a szösz..... -
bzoley
veterán
válasz
muxi-muxi #4001 üzenetére
Nos, nem voltál itt az elejétől fogva, így nem ismerheted az előzményeket. Hosszas vita előzte meg a dolgot, és végül arra jutottunk némi rábeszéléssel, hogy a burgering nem egyértelműen csalás(lásd: [link] ).
Volt olyan átmeneti időszak, amikor egy-két versenyző hirtelen érdekes eredményeket produkált. Így abszolult egyenlőek lettek az esélyek, mindenki a legjobban felszerel autóval indulat, nincs vita, hogy ki milyen tuningot pakolt az autóra. És hogy ez mindenkinek egyértelmű legyen, a hivatalos eredményoldalon is el van tüntetve: [link]
Szóval nem mondtál semmi újat és titkot sem árultál el, itt mindenki tisztában van az ajánlásokkal.
Catch up-ot nem nagyon fogod kilőni szerintem. De ettől ''érdekesebb'' a játék.
Régi szép idők:
Boardwalk (13/31)
1.Lev Andropov (Porsche Carrera GT).......2170
2.Qorthral (Porsche Carrera GT)...............2123
3.V1ncsó (Porsche Carrera GT)................2105
4. nfsu17 (Porsche Carrera GT)................2094
5.Robaj (Porsche Carrera GT)..................2066
5.Scream007 (Porsche Carrera GT)..........2066
7.OccsE (Porsche Carrera GT).................2064
8.TheSilencer (Porsche Carrera GT)..........2061
9.bzoley (Porsche Carrera GT).................2029
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
válasz
muxi-muxi #4001 üzenetére
Szerintem a junkmanos cuccokban nincs semmi kivetnivaló. Pláne, hogy aki versenyzik (itt) az használja, ez a rekordoldalon fel is van tüntetve, hogy használata erősen ajánlott. Ha mindenki azzal megy, egyenlő feltételek vannak. Hogy az előhozása cheat, vagy nem cheat lényegében mindegy, megint csak azt tudom mondani, ha egy valaki használná csak akkor lenne gond belőle. Ez még mindig normálisabb módja a versenyzésnek mint a photoshop, vagy végtelen nitro patch, stb.
Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Series X|S
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Macska topik
- Magisk
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest