- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
Lev Andropov
senior tag
Szia Zoly!
Grat az eredményhez, Tőlem most nem kell tartanod mert Speedtrap-et picit hagyom valami iraglmatlan brutális rendőrösüldözésen töröm a fejem.....vmi korszakalkotónmeg 1 csaj MSN címén.....
...
Ma jó napom volt asszem sikerült a kémia ZH-m is!...az anyagismeretet.. jövőre újra felvehetem...
Üdv skacok: Lev
A többiek hol a BÚS-ba vannak má nem igaz...... -
Lev Andropov
senior tag
Nah akko most mutatok egy képet, annyit kellet volna csinálnom, hogy elveszem az újjam az előre gombról és állok!
de alapból nem tettem, mert Nekem ott a vége amikor elkapnak, szorri ha rosszul fogalmaztam de én Csabival értek egyet, csak az lehet a vég ha letartoztatnak!
...én még 20 millával se mennék elbújni! -
XtoRR
tag
Koszonom a segitseget... a vegen kiderult, hogy en ertelmeztem felre a hozzaszolasaitokat
, mert talan azert, mert tul ideges voltam a jatek miatt, meg egyeb is...
szoval, ha valakit megbantottam ezzel, nagyon sajnalom, de nem szandekos volt...
Ja, es egyel tobb ember van, aki vegigvitte a jatekot...(ha esetleg szamolnatok a Ph!-sok kozul)
[Szerkesztve]
-
Lev Andropov
senior tag
New Ph! Record:
Speedtrap
Hollis&Chancellor 8/31 : 2496km/h
[link]
[link]
Huh, Te majdnem sikerült megautóznom a tökéletes kört, csak az utolsót mint mindig elbaltáztam picit.....
zoley: GRT!Mikor mondod már végre, hogy ohh fuck nem futja többre, nem megy....
Már annyira ismerem ezt a pályát, hogy akár csukott szemmel is végigmegyek rajta, pl. ha az első mérőpontnál nem 388-at megyek hanem 386-t passz kezdem előröl...
Nem fogod elhinni de volt 2487, 2488, 2489 én aszt mondtam, hogy most üt meg a guta!
csorlala: grt!Tedd félre akkor egy picit az MW-t...
-
roPHka
senior tag
igyekszem, bár már kijöttem a régi formámból, igaz az mit sem számít, mert ennek az új résznek az irányítása nem hasonlítható a régihez, de majd idővel jobban megszokom.
Amúgy, ha lehet akkor írhatod úgy is a nevemet a rekordlistán, hogy HNBxRophka.
köszi
ok, majd csatolok képeket a időeredményekhez. -
Lev Andropov
senior tag
Sziasztok skacok csak 1 pillanatra ugrottam be!
Gondoltam kéne csinálnom egy ''Friss - Ph! MostWanted Eredmények'' szerü kisképet ami kicsit figyelemfelkeltöbb, tehát jobban kiszurjuk meg úgy az összképen is dob egy kicsit!
Hangsúlyozom amit most csinálta az csak egy elképzelés nem muszály ennek lennie csinálok majd többet is és lehet belölle választani!
A lényeg ha majd vki este belinkeli a friis eredtményt annyi az egész hogy belinkeli elé ezt a 73kbyte-os ( vagy egy másik hasonlót ) képet és ez lesz a ''logója'' vagy mittomén az ereedményeknek oksi?!
Szerintetek jó ötlet vagy haggyjuk?!
Na sietek mert rengeteg dolgom van még fakk!
Legyetek jó, jah és holnap ugye jön a Mikulás.......
Silen papa és többiek üdv!
Csá Üdv.: Lev
[Szerkesztve] -
csorlala
tag
szerintem próbáljuk meg úgy hogy megy mindenki egy jóbbat és ''lekopik'' a tábláról az az idő, ha Diablo meg tud menni egy minden értelemben tiszta kört
akkor újból felkerülthet.
szerintem ez így tiszta
egyébként ma még felmerült benne egy komoly próbléma amit elcsesztek nagyon a EA-sek ezek a kuva tuning beállítások, mi a szarért lehet egy pályán belül beállítást módosítani ez annyira de annyira nem életszerű hogy már komolyan fáj. (megállok autópálya előtt hogy módosítsak a szárnyálláson a nem létező Carrera-mon???)
kurva gáz szerintem, nagyon sok pálya olyan hogy 50%-a padlógáz a többi meg kanyargós, nem kell magyaráznom hogy az egyiken a top speed kell a másik meg a nagyon jó tapadással párosult kanyarsebesség.
ez szerintem egy nagyon nagy gond, szerencsére azért az online módba ez szintén kimarad.
de azt még megskubizom hogy a wrecord.com-on ezt hogy fogják kiküszöbölni, szeritnem sehogy, úgyhogy nem nagyon lesz értelme az egésznek, sajna pedig nem volt az annyira szar az NFSU2-nél
no mindegy lehet hogy csak én vagyok túl aggályos -
Silencer83
addikt
-
Silencer83
addikt
grat!
viszont 2.db első, ill 2db 4. helyezet van a listán, javítani kellene!
Sprint
Hwy 201 & Lyons
1. Scream007 (Porsche Carrera gt)..........1.31.12
2.Qorthral (Porsche Carrera GT)..............1:32:18
3.Lev Andropov (Porsche Carrera GT).......1:32:51
4. csorlala (Porsche Carrera GT)..............1:33:20
5. bzoley (Porsche Carrera GT)................1:33:91
6. TheSilencer (Porsche Carrera GT) .......1:35:96
7.HNBxCsabi (Porsche Carrera GT)..........1:39:80
[Szerkesztve] -
Qorthral
őstag
Szééép!
Lev, és most jön az egymás utáni második rossz hír Neked!
Hwy 201 & Lyons 1:32:18
Eredmény: [link]
Statisztika: [link]
Sprint
Hwy 201 & Lyons
1.Qorthral (Porsche Carrera GT)..............1:32:18
2.Lev Andropov (Porsche Carrera GT).......1:32:51
3. csorlala (Porsche Carrera GT)..............1:33:20
4. TheSilencer (Porsche Carrera GT) .......1:35:96
5.HNBxCsabi (Porsche Carrera GT)..........1:39:80
TheSilencer: Grat, nagyon szépen haladsz!!!
Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest