- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
westlake #875 üzenetére
Nah mind1 én ezen nem szeretnék összeveszni Veled, mert annyit nem ér az egész!
Dehogy sértődök, meg csak én alapból nem akartam bevinni a 10 milkot, pedig nagyon könnyű lett volna visszanézve a felvett anyagot, csak állnom kellet volna és kész!
Pont a stadionban voltam!
Csak megbeszélhettük volna ezt hamarabb is!De mégecce én abszulút nem haraxom! -
HNB×Csabi
tag
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
westlake #871 üzenetére
Sztem ennek nincs sok értelme, de ha így akarja a többség hát legyen...én nem vagyok semmi jó elrontója!
Most ezt a 10millás eredménytől független mondom! Ha már eccer megszerezted akkor, nem mindegy, hogy lemented vagy nem?
Én így látom értelmét és azé se szóltam egy szót sem a Te 8 milládra mert szerintem ugyan-olyan szép mintha ''lementetted'' volna...Az a Cooldown-os hülyeség csak 1 értelmetlen cécó szerintem, bocs, hogyha vkit megsértek ezzel, de én így gondolom![Szerkesztve]
-
bzoley
veterán
válasz
westlake #871 üzenetére
Lehet. De ha valaki Megszerzett pl. 11millát de a másikban nincs eredménye, akkor ott már nem is első?
Vagy meg lehet jelölni az eredményt és aszerint is sorbarendeztetni.
Csabi:
Látod, az uccsó két pályán is csak te vagy, meg egy-egy pajti.</p><p>[Szerkesztve][Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest